ממרחק צפיה של 4.5 מטר בחדר יחסי מאור שלא ניתן להחשיך ביום
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
Re: ממרחק צפיה של 4.5 מטר בחדר יחסי מאור שלא ניתן להחשיך ביו
ronen61 כתב:ממרחק צפיה של 4.5 מטר בחדר יחסי מאור שלא ניתן להחשיך ביום, מה עדיף LCD בגודל של 52 אינץ או מקרן?...
אין כזה דבר מקרן קולנוע ביתי בחדר מואר.
חבל על הכסף.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
bonym כתב:ממליץ בחום לבחור בפלזמה. LCD עלול להיות בעייתי אם יש לך השתקפות אור מאחורה.
התנאים אצלי בבית דומים. מרחק צפיה 5 מ' וחדר מואר יחסית ביום.
יש לי מקרן ופלזמה אבל אני עושה שימוש רק בפלזמה מאז שנרכשה....
ה2 החלונות בסלון הם קטנים יחסית ומלבנים (סגנון של מסך 42 אינץ),
אחד יהיה מצד שמאל של המסך אבל רחוק,
השני יהיה פחות או יותר מולה.
הסלון גם נורא גדול (3X5), עם 3 וחצי קירות (יש חצי שהוא מעבר למטבח).
אני מתלבט בין 2 מסכים:
1. LCD של סוני 52 אינץ מסדרת W שהוא גם FHD.
2.מסך של פנסוניק 58ינץ , פלזמה- HD READY. :TH-58PH10. בלי רמקולים ועם זוית צפיה רק של 160 מעלות
וממה שהבנתי למרות שפנסוניק מאוד טובים בפלזמה, במסך של סוני רואים הרבה יותר טוב.
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
ע"פ כל ההמלצות והסקירות באתר , LCD הוא מסך הממומלץ לצפיה בחדר מואר,
http://www.hometheater.co.il/article1126
http://www.hometheater.co.il/article1126
אני יכול רק לומר שני דברים מהניסיון שלי.
לי יש סלון עם מרחק צפיה של כ-4.5 - 5 מ'. פלזמה 50 כמו שיש לי היא גבולית בעיניי מהצד התחתון. אם היה לי תקציב הייתי קונה בכיף 58 או 60.
לגבי הנושא של LCD מול פלזמה אם יש לך חלון ממש מול הטלויזיה אכן הייתי שוקל ברצינות לרכוש LCD בגלל הנושא של השתקפות האור. הדרך לבדוק את נושא ההשתקפות טרם רכישת המסך היא להציב ראי בנקודה בה צפוי לשבת המסך, לשבת במספר מקומות ישיבה בסלון ולראות האם ניתן לראות במראה (בגודל דומה ככל שאפשר לגודל הפלזמה) את החלון. אם ניתן לראות את החלון והוא מואר ולא מוצל כנראה הייתי רוכש LCD.
אצלי יש חלון שהוא כמעט מול המסך אבל הוא וצל וכמו כן חלון ענק לצד המסך שלא מפריע בכלל. לכן בחרתי בפלזמה שלהערכתי הצבעים בה הם הרבה יותר חיים. אבל על טעם ועל ריח... בהצלחה.
לי יש סלון עם מרחק צפיה של כ-4.5 - 5 מ'. פלזמה 50 כמו שיש לי היא גבולית בעיניי מהצד התחתון. אם היה לי תקציב הייתי קונה בכיף 58 או 60.
לגבי הנושא של LCD מול פלזמה אם יש לך חלון ממש מול הטלויזיה אכן הייתי שוקל ברצינות לרכוש LCD בגלל הנושא של השתקפות האור. הדרך לבדוק את נושא ההשתקפות טרם רכישת המסך היא להציב ראי בנקודה בה צפוי לשבת המסך, לשבת במספר מקומות ישיבה בסלון ולראות האם ניתן לראות במראה (בגודל דומה ככל שאפשר לגודל הפלזמה) את החלון. אם ניתן לראות את החלון והוא מואר ולא מוצל כנראה הייתי רוכש LCD.
אצלי יש חלון שהוא כמעט מול המסך אבל הוא וצל וכמו כן חלון ענק לצד המסך שלא מפריע בכלל. לכן בחרתי בפלזמה שלהערכתי הצבעים בה הם הרבה יותר חיים. אבל על טעם ועל ריח... בהצלחה.
bonym כתב:אני יכול רק לומר שני דברים מהניסיון שלי.
אצלי יש חלון שהוא כמעט מול המסך אבל הוא וצל וכמו כן חלון ענק לצד המסך שלא מפריע בכלל. לכן בחרתי בפלזמה שלהערכתי הצבעים בה הם הרבה יותר חיים. אבל על טעם ועל ריח... בהצלחה....
תודה רבה,
- tiptip
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
- נתן תודות: 298 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
לי יש סלון מאוד מאוד מואר עם חלונות בלגים רבים
ומסך פלאזמה 50' של פנסוניק רצוי לקנות
וילון אטום יותר ממה שאשתי בחרה
כי באור יום זה מפריע לי בייחוד בסצנות חשוכות
אבל בלילה רואים סוף הדרך שב LCD אני לא מאמין
שהייתי רואה כך בגלל הגודל והמרחק
בהצלחה!!!
ומסך פלאזמה 50' של פנסוניק רצוי לקנות
וילון אטום יותר ממה שאשתי בחרה
כי באור יום זה מפריע לי בייחוד בסצנות חשוכות
אבל בלילה רואים סוף הדרך שב LCD אני לא מאמין
שהייתי רואה כך בגלל הגודל והמרחק
בהצלחה!!!
אור שפע ואהבה
יש לי תקציב של כ-30 אלף,
אני מתלבט בין המסך 52 אינץ של סוני- LCD מסדרת W
למסך 72 אינץ של טושיבה DLP, שמבחינתי החיסרון שלו שהוא לא FHD כי אני קונה גם בלוריי.
למסך פלזמה LG 60 דגם 60PY3RF , שלמרות שהוא FHD רמת הנוגדיות שלו מאוד נמוכה
(1:3000 , של סוני זה:1:16000)
גם כניסת HDMI שלו זה לא 1.3
למסך 72 אינץ של טושיבה DLP, שמבחינתי החיסרון שלו שהוא לא FHD כי אני קונה גם בלוריי.
(1:3000 , של סוני זה:1:16000)
tiptip כתב:ראית את כולם?? עזוב שמות והמלצות
לך לראות בכמה חנויות וקנה את מה שאתה אהבת
כי פה אף אחד לא יגיד לך שהילד שלו מכוער...
אני קונה רק עוד איזה חודשיים, בנתיים אני רק מברר כמה שיותר מידע,
אני מת ללכת ולראות את כולם, הבעיה היא שאין חנות אחת שמראה את כל המסכים האלה, ככה שאתה ממש יכול להשוות אחד מול השני.
אני אנסה בביג בוקס בר"ג אולי שם יש להם את כל המסכים שאני מעוניין.
אם התקציב הזה + עוד טיפ טיפה,אתה תיהיה מאושר,רגוע ושקט שקנית את המסך הטוב ביותר היום.ronen61 כתב:יש לי תקציב של כ-30 אלף,
(1:3000 , של סוני זה:1:16000)![]()
![]()
גם כניסת HDMI שלו זה לא 1.3
...
רק PDP LX-508D
בהצלחה !!!
[/b]
~~~בן אדם צריך לדעת הרבה מאוד כדי לדעת כמה מעט הוא יודע ~~~