שידוך POWER למערכת
בוקר טוב,
אני אשמח לעזרתכם בשידוך POWER למערכת קיימת.
כיום יש רסיבר קולנוע בייתי של ימאהה כאשר במצב סטריאו מחובר ל B&W 705.
אני מחפש POWER , עדיפות ליד שניה. שכמובן יתן לי יותר ממה שהימאהה נותן היום.
תקציב : בין 3K ל 4Kש"ח (את האמת אני לא ממש יודע מה התמורה שאני יכול לקבל במחירים הללו לכן אני אשמח לשמוע מה יש להציע, אם בפחות ואם בקצת יותר אם יש יתרון משמעותי בדבר.)
חברה , תודה מראש על העזרה .
אלדד
תקציב : בין 3K ל 4Kש"ח (את האמת אני לא ממש יודע מה התמורה שאני יכול לקבל במחירים הללו לכן אני אשמח לשמוע מה יש להציע, אם בפחות ואם בקצת יותר אם יש יתרון משמעותי בדבר.)
אלדד
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
אנ י הייתי מחפש איזה ARCAM במחיר הזה אפילו איניטגרטייד -יעלה לך אפילו פחות ועם אחלה תוצאה ,מניסיון דומה.mat24 כתב:בוקר טוב,
אלדד...
- michaelhar
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 254
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
בדקת שיש לך יציאת pre out עבור הרמקולים הקדמיים?
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
יש להורים של אשתי זוג של 705 המחובר לאינטגרייטד של LINNmat24 כתב:בוקר טוב,
אלדד...
sound פשוט סופר
mat24
להערכתי תשיג שיפור משמעותי בצליל את תחבר את הרמקולים למגבר אינטגרייטד סטריאו מאשר שימוש ברסיבר ימאה כ- PRE בתוספת POWER בלבד.
לחלק ה PRE בשרשת ההגברה יש השפעה גדולה מאד על אופי/ איכות הצליל. אם אתה תמשיך להשתמש בימאה כ PRE ותוסיף רק POWER יש מצב שתתאכזב מהתוצאה ולא יהיה לך כזה שינוי/ שיפור בצליל כמו שאתה מקווה.
שלמה
להערכתי תשיג שיפור משמעותי בצליל את תחבר את הרמקולים למגבר אינטגרייטד סטריאו מאשר שימוש ברסיבר ימאה כ- PRE בתוספת POWER בלבד.
לחלק ה PRE בשרשת ההגברה יש השפעה גדולה מאד על אופי/ איכות הצליל. אם אתה תמשיך להשתמש בימאה כ PRE ותוסיף רק POWER יש מצב שתתאכזב מהתוצאה ולא יהיה לך כזה שינוי/ שיפור בצליל כמו שאתה מקווה.
שלמה
- ey_cat
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 891
- קיבל תודות: 7 פעמים
האם הטענה היא של - power השפעה על הסאונד מעטה יחסית ל - pre ?KOOKE כתב:mat24
שלמה...
- yuvalb
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 756
- קיבל תודות: 6 פעמים
השאלה מה אתה מחפש...
אם הבעיה היא "שליטה" ברמקול אז הגברה בריאה יכולה לעזור (אם זה אינטגרטד או פאוור).
אם הבעיה היא בעיקר באופי הצליל (מבחינה טונאלית) אז pre-amp + פאוור או אינטגרטד יכול להיות הפתרון.
בכל מקרה, בדוק את הציוד אצלך בסט-אפ (או בחנויות שיש להם את הרמקולים שלך) זה הכי חשוב
אם הבעיה היא "שליטה" ברמקול אז הגברה בריאה יכולה לעזור (אם זה אינטגרטד או פאוור).
אם הבעיה היא בעיקר באופי הצליל (מבחינה טונאלית) אז pre-amp + פאוור או אינטגרטד יכול להיות הפתרון.
בכל מקרה, בדוק את הציוד אצלך בסט-אפ (או בחנויות שיש להם את הרמקולים שלך) זה הכי חשוב
בזמנו שקלתי לרכוש את הרמקולים האלו - B&W705 - יופי של רמקולים...אבל השידוך בינם לבין רסיבר של ימאה לא היה מוצלח בלשון המעטה.
לעומת זאת כשבדקתי את הרמקולים האלו וחיברו לי אותם בחנות למגבר איטגרייטד של מיוסיקל פידליטי הם נשמעו מצויין.
שלמה
לעומת זאת כשבדקתי את הרמקולים האלו וחיברו לי אותם בחנות למגבר איטגרייטד של מיוסיקל פידליטי הם נשמעו מצויין.
שלמה
גם אני לא ממש בעד פאוור , אחרי שהבנתי על הרמקול שלי שהוא ממש זהה לשלך שזה לא יילך
צריך גם לקחת בחשבון שאינגרייטד שיעפעיל אותם בצורה אופטימלית לא יהיה זול ....
מיוזיקל פידיליטי כמו שכולם ממליצים יעלה קרוב לעשיריה
צריך גם לקחת בחשבון שאינגרייטד שיעפעיל אותם בצורה אופטימלית לא יהיה זול ....
מיוזיקל פידיליטי כמו שכולם ממליצים יעלה קרוב לעשיריה
איזה חתימה אפשר לשים בשתי שורות??
כדי ש"לא תהיה בעיה לחבר את האינטגרייטד בצורה כזו שתתאים גם להאזנה למקור CD וגם לרסיבר בזמן צפייה בסרט"mat24 כתב:שאלה קטנה, לא תהיה בעיה לחבר את האינטגרייטד בצורה כזו שתתאים גם להאזנה למקור CD וגם לרסיבר בזמן צפייה בסרט?!
ודבר קטן נוסף, היכן ניתן לשמוע ציוד יד שניה עדיף?...
רצוי שתחפש האינטגרייטד עם האפשרות ByPass (או AvLoop או כל שם אחר שיש לזה)
ואז במצב של סרט האינטגרייטד הופך לפאוור בלבד ובמצב CD הוא עובד רגיל (חוסך את הצורך בתאום ווליומים בין המצבים השונים)
לא יודע מה דגם הימהה שלך אבל לי יש את ה2500 וכאשר בדקתי מספר מכשירי אינטגרייטד בתחום המחיר שרשמת (3-4K) לא ראיתי שיפור גדול מאוד בצליל
לבסוף רכשתי את הAUDIO ANALOGUE - PUCCINI SETTANTA אבל הוא חורג מאוד מהתקציב שלך
כאשר בדקתי את ההאינטגרייטדתים כפאוור בלבד היה שיפור קטן מאוד לעומת הימהה 2500 (אבל אולי בפאוור יעודי זה יהיה אחרת)
ירון
יש בלוחות מגבר משולב Musical Fidelity A3.2 במחיר 5300 ש"חמתן כתב: מיוזיקל פידיליטי כמו שכולם ממליצים יעלה קרוב לעשיריה...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=27890
ירון