תגובות לביקורת: OPPO HM-31 – ממתג HDMI עם שכל
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46362
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
תגובות, הערות ושאלות לביקורת.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... e&sid=1228
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... e&sid=1228
זיו,
סקירה מקיפה ומצוינת. פשוט חבל על הזמן
נראה לי שסגרת את כל היכולות של הממתג הזה (אולי אפילו החבר'ה מ OPPO לא זוכרים שיש לו יכולות כאלה !)
שאלה קטנה,
האם יש דרך לגרום לממתג לעבוד תמיד בצורה ידנית ולא בצורה אוטומטית.
לדוגמה נניח שיש לי רכיב HDMI שתמיד משדר בכניסה 2 וכרגע אני מחובר וצופה ברכיב שמשדר בכניסה 1
השאלה היא האם יש דרך למנוע את המיתוג האוטומטי לרכיב 2 ברגע שרכיב 1 מפסיק לשדר ?
סקירה מקיפה ומצוינת. פשוט חבל על הזמן
נראה לי שסגרת את כל היכולות של הממתג הזה (אולי אפילו החבר'ה מ OPPO לא זוכרים שיש לו יכולות כאלה !)
שאלה קטנה,
האם יש דרך לגרום לממתג לעבוד תמיד בצורה ידנית ולא בצורה אוטומטית.
לדוגמה נניח שיש לי רכיב HDMI שתמיד משדר בכניסה 2 וכרגע אני מחובר וצופה ברכיב שמשדר בכניסה 1
השאלה היא האם יש דרך למנוע את המיתוג האוטומטי לרכיב 2 ברגע שרכיב 1 מפסיק לשדר ?
- nexus
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 133
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 0
יופי של כתבה !
כל הכבוד
המשך קדימה בדברים הטובים שאתה עושה
המשך קדימה בדברים הטובים שאתה עושה
When you hire people that are smarter than you are, You prove you are smarter than they are.
- fighterblast
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 328
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
אם יש לי במסך רק יציאה של DVI תומך HDCP, ואני אחבר את הממתג למסך בDVI לHDMI, זה יעבוד ?
רזולוציה וביטרייט אלו תמצית החיים, בכל דבר צריך איזון.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
כן, למה לא?fighterblast כתב:אם יש לי במסך רק יציאה של DVI תומך HDCP, ואני אחבר את הממתג למסך בDVI לHDMI, זה יעבוד ?...
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

תודה על הברכות
osherov,
ניתן לעבוד עם הממצג בצורה ידנית ותמידית וה Mode נשמר גם לאחר כיבוי.
ronen61,
נכון להיום לא קיים יבוא מוסדר של מוצרי OPPO. האפשרות של ייבוא אישי מאוד קלה ומהירה במצב זה, החברה מנוסה בהזמנות מישראל.
fighterblast,
כמו ש michael123 ענה, אין שום סיבה שזה לא יעבוד.
osherov,
ronen61,
נכון להיום לא קיים יבוא מוסדר של מוצרי OPPO. האפשרות של ייבוא אישי מאוד קלה ומהירה במצב זה, החברה מנוסה בהזמנות מישראל.
fighterblast,
כמו ש michael123 ענה, אין שום סיבה שזה לא יעבוד.
אפשר לייבא את זה גם מאירופה?ziv_r כתב:תודה על הברכות![]()
osherov,
ronen61,
fighterblast,
כמו ש michael123 ענה, אין שום סיבה שזה לא יעבוד....
אני שואל כי אין לי כוח להתעסק עם ממיר זרם.
חוץ מזה לא הבנתי משהו, הסתכלתי באתר שלהם וכתוב ש:
Power Adapter
Input: ~ 100V – 240V, 50/60Hz AC
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

ronen61,
אני קיבלתי את הממתג עם Power Adapter אשר מתאים ל Input של 100V – 240V, בדיוק כפי שרשום במפרט.
sam22,
משום מה המכס דילג עלי במקרה זה, אך לדעתי אמורים להיות עלויות נלוות נוספות. שווה לבדוק באתר של המכס על מנת לעמוד על הסכום המדוייק.
אני קיבלתי את הממתג עם Power Adapter אשר מתאים ל Input של 100V – 240V, בדיוק כפי שרשום במפרט.
sam22,
משום מה המכס דילג עלי במקרה זה, אך לדעתי אמורים להיות עלויות נלוות נוספות. שווה לבדוק באתר של המכס על מנת לעמוד על הסכום המדוייק.
ziv_r כתב:ronen61,
sam22,
משום מה המכס דילג עלי במקרה זה, אך לדעתי אמורים להיות עלויות נלוות נוספות. שווה לבדוק באתר של המכס על מנת לעמוד על הסכום המדוייק....
ziv_r
זה קצת מוזר, הרי המוצר נשלח מארה"ב, אז למה שיהיה מתאים ל Input של 100V – 240V
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

עבור תפוצה גלובלית כמובן.
זוהי לא תכונה יחודית ל OPPO, עוד שלל חברות נוקטות באותה אסטרטגיה מאותן סיבות.
זוהי לא תכונה יחודית ל OPPO, עוד שלל חברות נוקטות באותה אסטרטגיה מאותן סיבות.
זיו
תודה על הביקורת ובעיקר על המידע שמוצר כזה בכלל קיים.
כמה שאלות:
1. האם כשלוחצים בשלט, לדוגמה, על 2, הממתג יבחר את ערוץ 2 לכיוון המסך לתמיד? האם רק הלחצן הכחול מחזיר אותו למצב אוטומטי או שהוא חוזר לאוטומטי כשכניסה 2 מאבדת את הסיגנל?
2. אם מישהו לחץ בשלט על ערוץ מסוים והוא לא חוזר למצב אוטומטי בצורה אוטומטית , אז צריך להכין את המצגת....
3. מה תפקידו של לחצן ה Select בפנל המכשיר, האם אפשר בעזרתו להעביר את המכשיר למצב אוטומטי (במקרה שהשלט התנדף במגירה)?
4. האם לדעתך, בזמן המעבר בין הכניסות השונות (ידני או אוטומטי) יש קפיצה בתמונה על מסך ה TV (משהו כמו איבוד סנכרון) או שזה עובר חלק?
תודה על הביקורת ובעיקר על המידע שמוצר כזה בכלל קיים.
כמה שאלות:
1. האם כשלוחצים בשלט, לדוגמה, על 2, הממתג יבחר את ערוץ 2 לכיוון המסך לתמיד? האם רק הלחצן הכחול מחזיר אותו למצב אוטומטי או שהוא חוזר לאוטומטי כשכניסה 2 מאבדת את הסיגנל?
2. אם מישהו לחץ בשלט על ערוץ מסוים והוא לא חוזר למצב אוטומטי בצורה אוטומטית , אז צריך להכין את המצגת....
3. מה תפקידו של לחצן ה Select בפנל המכשיר, האם אפשר בעזרתו להעביר את המכשיר למצב אוטומטי (במקרה שהשלט התנדף במגירה)?
4. האם לדעתך, בזמן המעבר בין הכניסות השונות (ידני או אוטומטי) יש קפיצה בתמונה על מסך ה TV (משהו כמו איבוד סנכרון) או שזה עובר חלק?
מוטי
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

במידה ומשתמשים בשלט, לא משנה אם לחצנו על כניסה אשר מקבלת כרגע סיגנל או לא - הוא יעבור אליה ולא יזוז ממנה עד שנלחץ בעזרת השלט על כניסה אחרת או שנשתמש בכפתור ה Select אשר ממוקם בחזית המכשיר. במידה ומכשיר אחר יתחיל לשדר סיגנל, הממתג יהפוך אותו לאקטיבי.
תפקיד הכפתור הכחול בשלט וכפתור ה Select בחזית המכשיר מטרתם לעבור בין הכניסות השונות, ללא תלות אם הן פעילות או לא.
המסך שלי מציג No Signal לאחר 10 שניות לערך, פעולת המיתוג בין המכשירים השונים דרך הממתג של OPPO נמשכת על המסך שלי 2-3 שניות לערך, תלוי במקור. לפיכך, לא הייתה הופעה של הודעת שגיאה מצד המסך. מה שכן יראה על המסך במהלך תקופת המיתוג הינו לרוב מסך שחור או אפור, תלוי מה הוגדר למסך לעשות כאשר הוא לא מקבל סיגנל.
פשוט תעבירו לכניסה אצלכם אשר לא בשימוש, מה שאתם רואים כרגע על המסך - זה מה שיראה המסך בין פעולות המיתוג.
לגבי המצגת, פשוט מדליקים מכשיר אחר, הממתג יעבור אליו ובכך יצאנו מהמצב הידני - ניתן לסגור את ה Power point
האופציה של Prioritized inputs עובדת מצויין, השתמשתי בשלט רק דקות ספורות וסביר להניח כי מי שכן יחליט לרכוש את הממתג, באמת יאבד את השלט במגירה...
תפקיד הכפתור הכחול בשלט וכפתור ה Select בחזית המכשיר מטרתם לעבור בין הכניסות השונות, ללא תלות אם הן פעילות או לא.
המסך שלי מציג No Signal לאחר 10 שניות לערך, פעולת המיתוג בין המכשירים השונים דרך הממתג של OPPO נמשכת על המסך שלי 2-3 שניות לערך, תלוי במקור. לפיכך, לא הייתה הופעה של הודעת שגיאה מצד המסך. מה שכן יראה על המסך במהלך תקופת המיתוג הינו לרוב מסך שחור או אפור, תלוי מה הוגדר למסך לעשות כאשר הוא לא מקבל סיגנל.
פשוט תעבירו לכניסה אצלכם אשר לא בשימוש, מה שאתם רואים כרגע על המסך - זה מה שיראה המסך בין פעולות המיתוג.
לגבי המצגת, פשוט מדליקים מכשיר אחר, הממתג יעבור אליו ובכך יצאנו מהמצב הידני - ניתן לסגור את ה Power point
האופציה של Prioritized inputs עובדת מצויין, השתמשתי בשלט רק דקות ספורות וסביר להניח כי מי שכן יחליט לרכוש את הממתג, באמת יאבד את השלט במגירה...