הרסיבר לא מנגן לי 5.1
-
hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
היי,
חיברתי את המחשב בSPDIF לרסיבר של Kenwood מדגם KRF-V5100D,
בניגון סרט HD 5.1 לא היה אפקטים מלאים מאחורה, כלומר אם אני אמור לשמוע מסוק כאילו הוא מאוחרי פשוט לא היה ככה, שהצמדתי את הראש לרמקולים האחוריים שמעתי ממש ממש חלש את אותו דבר שאני שומע מקדימה, בהגדרות של ה-AC3Filter סימנתי Use SPDIF,
מה אני יכול לעשות בשביל לשמוע 5.1?
יכול להיות שההגבלה היא ברסיבר עצמו?
עריכה:
הרסיבר מראה לי שהוא מזהה 5 ערוצים אבל כמו שאמרתי הסראונד לא עובד כמו שצריך
חיברתי את המחשב בSPDIF לרסיבר של Kenwood מדגם KRF-V5100D,
בניגון סרט HD 5.1 לא היה אפקטים מלאים מאחורה, כלומר אם אני אמור לשמוע מסוק כאילו הוא מאוחרי פשוט לא היה ככה, שהצמדתי את הראש לרמקולים האחוריים שמעתי ממש ממש חלש את אותו דבר שאני שומע מקדימה, בהגדרות של ה-AC3Filter סימנתי Use SPDIF,
מה אני יכול לעשות בשביל לשמוע 5.1?
יכול להיות שההגבלה היא ברסיבר עצמו?
עריכה:
הרסיבר מראה לי שהוא מזהה 5 ערוצים אבל כמו שאמרתי הסראונד לא עובד כמו שצריך
-
hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

מישהו..?
-
hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

הרסיבר רושם לי Dolby Digital,
ומצורפת תמונה של ה-AC3Filter
ומצורפת תמונה של ה-AC3Filter
אם הרסיבר רושם לך DD אז סימן שהוא מקבל DD ולכן הבעייה (אם קיימת) היא ברסיבר ולא במחשב
-
hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

כמו שאמרתי שומעים באחוריים ממש חלש וממש לא מורגש,
שמעתי באחת החנויות המתמחות סט רמקולים בסראונד וממש התלהבתי, חיכיתי כל כך לחבר את המחשב בSPDIF ולהריץ סרט 5.1 וממש התבעסתי,
לפי דעתי יש פה בעיה גם של סראונד מהפילטר, שאני שם בAC3Filter בהגדרות 3/1+SW 4.1 surround מופיע לי פיתאום במגבר עוד אות, "S" שהיא כנראה אומרת שהוא מקבל סראונד מה שלא מופיע במצב 5.1 הרגיל, אולי חסר פשוט מצב סראונד בפילטר?!
אני ממש אובד עצות מה עלי לעשות?!
תודה
שמעתי באחת החנויות המתמחות סט רמקולים בסראונד וממש התלהבתי, חיכיתי כל כך לחבר את המחשב בSPDIF ולהריץ סרט 5.1 וממש התבעסתי,
לפי דעתי יש פה בעיה גם של סראונד מהפילטר, שאני שם בAC3Filter בהגדרות 3/1+SW 4.1 surround מופיע לי פיתאום במגבר עוד אות, "S" שהיא כנראה אומרת שהוא מקבל סראונד מה שלא מופיע במצב 5.1 הרגיל, אולי חסר פשוט מצב סראונד בפילטר?!
אני ממש אובד עצות מה עלי לעשות?!
תודה
אתה צריך לשים שם As Is אבל זה לא אמור להשפיע מכיוון שהפילטר לא עושה כלום לאודיו המקודד אלא מעביר אותו As Is לרסיבר והוא זה שמפענח את הערוץ,
איזה מערכת הפעלה יש לך ?
איזה מערכת הפעלה יש לך ?
-
hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

ששמתי As Is הרסיבר הראה לי 2 ערוצים, כל מה ששיניתי בפילטר שינה לי גם ברסיבר,
אולי הדגמים האלה של הרסיברים ישנים או לא מתמחים בפיענוח ערוצים?
מערכת הפעלה Vista Ultimate.
מערכת הפעלה Vista Ultimate.
יש בויסטה אפשרות לבדוק את DTS וגם DD (ראה תמונה)hananmori12 כתב:ששמתי As Is הרסיבר הראה לי 2 ערוצים, כל מה ששיניתי בפילטר שינה לי גם ברסיבר,
מערכת הפעלה Vista Ultimate....
נסה לנגן את פורמט ה DD ו DTS ולראות האם המערכת מאפשרת את זה אצלך ואם כן אז האם אתה שומע את האודיו בכל הרמקולים שלך
-
hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

אני שומע בכל הרמקולים,
הכל נראה (נשמע) תקין אבל סראונד?!אין
הכל נראה (נשמע) תקין אבל סראונד?!אין
-
hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

osherov,
תודה רבה רבה לך!!!
בהודעה האחרונה שלך שמת את התמונה ואמרת לי לבדוק אם זה מנגן לי DTS וDD, בדקתי וזה אכן ניגן אבל הDTS Audio לא היה מסומן אצלי, סימנתי אותו ועכשיו יש סראונד.
באמת תודה
עריכה:
יש עוד בעיה קטנה,
שאני שם סרט עכשיו שומעים חזק את כל האפקטים אבל מתי שיש דיבורים של אנשים בקושי שומעים, משהו בהגדרות?
תודה רבה רבה לך!!!
בהודעה האחרונה שלך שמת את התמונה ואמרת לי לבדוק אם זה מנגן לי DTS וDD, בדקתי וזה אכן ניגן אבל הDTS Audio לא היה מסומן אצלי, סימנתי אותו ועכשיו יש סראונד.
באמת תודה
עריכה:
יש עוד בעיה קטנה,
שאני שם סרט עכשיו שומעים חזק את כל האפקטים אבל מתי שיש דיבורים של אנשים בקושי שומעים, משהו בהגדרות?
-
hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

ניסיתי להגביר את הקול אבל זה לא קשור,
חוץ משירים שאני שומע בWinamp בכל תוכנה אחרת שומעים חלש ומוזר גם סרטים וגם מוזיקה, מה האפשרויות?
חוץ משירים שאני שומע בWinamp בכל תוכנה אחרת שומעים חלש ומוזר גם סרטים וגם מוזיקה, מה האפשרויות?
-
hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

מישהו..?
חוץ מWinamp בכל תוכנה שאני פותח סרט או שיר שומעים חלש, מה לעשות בשביל להחזיר למצב שהיה?
חוץ מWinamp בכל תוכנה שאני פותח סרט או שיר שומעים חלש, מה לעשות בשביל להחזיר למצב שהיה?