מי מכיר - Royd Abbot?
- שמעון-מור-יוסף
- עוסק בתחום

- תגובות: 1321
- שם מלא: שמעון מור יוסף
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 28 פעמים
- יצירת קשר:
yairf כתב:אני מכיר את החברה, שחדלה להתקיים לפני שנים רבות והוציאה יופי של רמקולים. לדעתי עדיין מצויינים גם בסטנדרטים של היום, לא יודע מה שוויים...
יאיר אתה טועה, החברה קיימת
www.roydaudio.com/main.htm
בסוף שנות ה 80 סטריאוטייפ היו היבואנים עד 95
אני הייתי היבואן ב 2004-2003 וכיום אין יבוא
החברה קטנה פנטסטית ואיכותית מאוד
מחיר שוק של הדגם הנ"ל כ 3500 ש"ח
נערך לאחרונה על ידי שמעון-מור-יוסף ב 23/04/2008 15:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
שמעוןGuru כתב:מחיר שוק של הדגם הנ"ל כ 3500 ש"ח...
אין, פשוט אין עליך! אתה צדיק יחיד בדורו, כולך נופת צופים ועזרה לזולת
אגב, שמת לב שהרמקול הנ"ל מופיע לגמרי במקרה ב"מאגר המציאות" שלך -אני מצרף פה את הקטע הרלוונטי - שמת לב שהמחיר הוא ממש, אבל ממש מציאה
אגב, כמה עובדות נוספות, ואני יודע שאתה לא אוהב עובדות:
- החברה נסגרה, ואני יודע את זה ממקור ראשון.
- את הרמקולים הנ"ל אפשר למצוא באנגליה במחיר הנמוך בהרבה מזה שנקבת בו (בשני המקרים
בברכת פסח שמח וכשר (וטוב לעסקים כמובן)
נ.ב. עוד משהו קטן:
נשבע לך, קראתי את זה כמה פעמים ולא הבנתיGuru כתב:בסוף שנות ה 90 סטריאוטייפ היו היבואנים עד 95...
- שמעון-מור-יוסף
- עוסק בתחום

- תגובות: 1321
- שם מלא: שמעון מור יוסף
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 28 פעמים
- יצירת קשר:
שלום יאירyairf כתב:שמעוןGuru כתב:מחיר שוק של הדגם הנ"ל כ 3500 ש"ח...
אין, פשוט אין עליך! אתה צדיק יחיד בדורו, כולך נופת צופים ועזרה לזולת![]()
אגב, שמת לב שהרמקול הנ"ל מופיע לגמרי במקרה ב"מאגר המציאות" שלך -אני מצרף פה את הקטע הרלוונטי - שמת לב שהמחיר הוא ממש, אבל ממש מציאה![]()
- את הרמקולים הנ"ל אפשר למצוא באנגליה במחיר הנמוך בהרבה מזה שנקבת בו (בשני המקרים)
נ.ב. עוד משהו קטן:נשבע לך, קראתי את זה כמה פעמים ולא הבנתיGuru כתב:בסוף שנות ה 90 סטריאוטייפ היו היבואנים עד 95......
1 הרמקול היה אצלי במאגר לפני כ חודשיים וכבר חודש שלא
הפניה למוכרו הגיע דרך סוחר שזה היה המחיר שביקש
אני חושב שמחירו אמור להיות בין 3500 ל 4500 ש"ח שברמות המחירים הללו אין להם הרבה מתחרים.
2 מי אמר לך שאיני אוהב עובדות?
להפך!
3 החברה נסגרה? לא ידוע לי
לך יש מקור ראשון? נו מי? חדש לי בבקשה, אשמח לדעת.
4 "את הרמקולים אפשר למצוא באנגליה במחיר נמוך"
נו? זה באנגליה! מה הקשר?
5 "בסוף שנות ה 90 סטריאוטייפ היו היבואנים עד 95"
נו אז מתבלבלים לפעמים, ובטעות נכתב בסוף שנות ה 90 במקום ה 80 מה אתה אינך טועה?
פסח כשר ושמח
במקום להתנצח אמור לי מזל טוב
יש לי יום הולדת היום
www.youtube.com/watch?v=KE5hT26yQ58
אולי יעניין אותך רומקול נוסף , שלדעתי יספק את הסחורה ובגדול
Gershman Acoustics X-1
שראיתי בלוחות , ניסיתי למצא אותו שוב ע"מ לספק לך לינק , ולא מצאתי .
Gershman Acoustics X-1
שראיתי בלוחות , ניסיתי למצא אותו שוב ע"מ לספק לך לינק , ולא מצאתי .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
- yairf
- עוסק בתחום

מזל טוב כפרה
החברה נסגרה - נסה להרים להם טלפון. האתר שהפנית אליו מופעל ע"י ידיד אישי של Joe Akroyd, מייסד החברה.
אגב, שלא תבין לא נכון (גם השואל המקורי) - אני חושב שמדובר ברמקולים מהשורה הראשונה, רק כדאי להצמד לעובדות מדי פעם
החברה נסגרה - נסה להרים להם טלפון. האתר שהפנית אליו מופעל ע"י ידיד אישי של Joe Akroyd, מייסד החברה.
אגב, שלא תבין לא נכון (גם השואל המקורי) - אני חושב שמדובר ברמקולים מהשורה הראשונה, רק כדאי להצמד לעובדות מדי פעם
אכן הרמקולים נמכרים במחירים נמוכים מאד בשוק היד שניה בבריטניה (250 - 130 פאונד), הגימור לא ברמה גבוהה ואולי זאת הסיבה.
מבחינת איכות הצליל - הם מאד מפורטים, פתוחים דינמיים ומעט בהירים. הדבר היחיד שחסר היה נפח התחושה מעט רזה (למרות שההגברה היתה מעולה).
מבחינת איכות הצליל - הם מאד מפורטים, פתוחים דינמיים ומעט בהירים. הדבר היחיד שחסר היה נפח התחושה מעט רזה (למרות שההגברה היתה מעולה).
- yairf
- עוסק בתחום

שים לב - זה רמקול שבנוי בתיבה סגורה, לפי האסכולה הבריטית המסורתית (Linn, Naim, Rogers, Spendor), וזו הסיבה לתחושת חוסר הנפח, למעשה, הבאס הרבה יותר מדוייק, מהיר ונטול קולורציה מאשר תיבות פתוחות (Port) - ואפשר לראות את זה גם במדידות.
לדעתי שים על הרמקול הגברה בריאה ואיכותית (שמין הסתם תעלה יותר ממנו), קרב אותו לקיר האחורי והרי לך צירוף קטלני במובן הטוב של המילה, גם בהשוואה לרמקולים חדשים ויקרים בהרבה.
לדעתי שים על הרמקול הגברה בריאה ואיכותית (שמין הסתם תעלה יותר ממנו), קרב אותו לקיר האחורי והרי לך צירוף קטלני במובן הטוב של המילה, גם בהשוואה לרמקולים חדשים ויקרים בהרבה.
לרמקול יש פורט קידמי, ולמען האמת שמעתי אותו עם הגברה איכותית הרבה יותר מזו שתהיה לי בשנים הקרובות. לי אין ספק שהוא איכותי למחירו (גם אם לא מבחינת הגימור). כנראה שאני מתפנק אחרי הסטאפים ששמעתי בתערוכה.yairf כתב:שים לב - זה רמקול שבנוי בתיבה סגורה, לפי האסכולה הבריטית המסורתית (Linn, Naim, Rogers, Spendor), וזו הסיבה לתחושת חוסר הנפח, למעשה, הבאס הרבה יותר מדוייק, מהיר ונטול קולורציה מאשר תיבות פתוחות (Port) - ואפשר לראות את זה גם במדידות.
לדעתי שים על הרמקול הגברה בריאה ואיכותית (שמין הסתם תעלה יותר ממנו), קרב אותו לקיר האחורי והרי לך צירוף קטלני במובן הטוב של המילה, גם בהשוואה לרמקולים חדשים ויקרים בהרבה....
לאור מחירו ב-UK גילו (למעלה מעשור), ומצב חיצוני לא מזהיר - מה נראה שיהיה מחיר הוגן בארץ?
Guru כתב:yairf כתב:שמעוןGuru כתב:מחיר שוק של הדגם הנ"ל כ 3500 ש"ח...
אין, פשוט אין עליך! אתה צדיק יחיד בדורו, כולך נופת צופים ועזרה לזולת![]()
אגב, שמת לב שהרמקול הנ"ל מופיע לגמרי במקרה ב"מאגר המציאות" שלך -אני מצרף פה את הקטע הרלוונטי - שמת לב שהמחיר הוא ממש, אבל ממש מציאה![]()
- את הרמקולים הנ"ל אפשר למצוא באנגליה במחיר הנמוך בהרבה מזה שנקבת בו (בשני המקרים)
נ.ב. עוד משהו קטן:Guru כתב:בסוף שנות ה 90 סטריאוטייפ היו היבואנים עד 95[/quote0] נשבע לך, קראתי את זה כמה פעמים ולא הבנתי[/0quote]
מזל טוב, עד מאה ועשרים דציבלים
שלום יאיר
1 הרמקול היה אצלי במאגר לפני כ חודשיים וכבר חודש שלא
הפניה למוכרו הגיע דרך סוחר שזה היה המחיר שביקש
אני חושב שמחירו אמור להיות בין 3500 ל 4500 ש"ח שברמות המחירים הללו אין להם הרבה מתחרים.
2 מי אמר לך שאיני אוהב עובדות?
להפך!
3 החברה נסגרה? לא ידוע לי
לך יש מקור ראשון? נו מי? חדש לי בבקשה, אשמח לדעת.
4 "את הרמקולים אפשר למצוא באנגליה במחיר נמוך"
נו? זה באנגליה! מה הקשר?
5 "בסוף שנות ה 90 סטריאוטייפ היו היבואנים עד 95"
נו אז מתבלבלים לפעמים, ובטעות נכתב בסוף שנות ה 90 במקום ה 80 מה אתה אינך טועה?
פסח כשר ושמח
במקום להתנצח אמור לי מזל טוב
יש לי יום הולדת היום
www.youtube.com/watch?v=KE5hT26yQ58
...
מזל טוב, עד 120 דציבלים......
- yairf
- עוסק בתחום

אתה צודק - אכן יש לו פורט קידמי. רק עכשיו ראיתי את זה, אני עדיין חושב שבמחיר שלו תתקשה למצוא משהו יותר טוב - אולי עם יותר תחושה של באס, אבל לא ברמת האיכות שלו.bitfield כתב:לרמקול יש פורט קידמי, ולמען האמת שמעתי אותו עם הגברה איכותית הרבה יותר מזו שתהיה לי בשנים הקרובות. לי אין ספק שהוא איכותי למחירו (גם אם לא מבחינת הגימור). כנראה שאני מתפנק אחרי הסטאפים ששמעתי בתערוכה.yairf כתב:שים לב - זה רמקול שבנוי בתיבה סגורה, לפי האסכולה הבריטית המסורתית (Linn, Naim, Rogers, Spendor), וזו הסיבה לתחושת חוסר הנפח, למעשה, הבאס הרבה יותר מדוייק, מהיר ונטול קולורציה מאשר תיבות פתוחות (Port) - ואפשר לראות את זה גם במדידות.
לדעתי שים על הרמקול הגברה בריאה ואיכותית (שמין הסתם תעלה יותר ממנו), קרב אותו לקיר האחורי והרי לך צירוף קטלני במובן הטוב של המילה, גם בהשוואה לרמקולים חדשים ויקרים בהרבה....
לאור מחירו ב-UK גילו (למעלה מעשור), ומצב חיצוני לא מזהיר - מה נראה שיהיה מחיר הוגן בארץ?...
תודה. נדמה לי שהיה אחד כזה בלוחות לפני מספר חדשים - גם אז המלצת עליו למישהו. לאחרונה לא נתקלתי. בכל מקרה - כיום יש לי שני זוגות של מדפיים ואני מחפש סאונד שאופיני לרצפתיים עבור הסלון (6X6 ופתוח לשאר הקומה).Eyal_W כתב:אולי יעניין אותך רומקול נוסף , שלדעתי יספק את הסחורה ובגדול
Gershman Acoustics X-1
שראיתי בלוחות , ניסיתי למצא אותו שוב ע"מ לספק לך לינק , ולא מצאתי ....
אולי אבחן גם את ה-Triangle Celius 202 (יד2) - אמנם יקר יותר אבל נראה כשווה בדיקה.