המלצה לכבלים
שלום אני רוצה לקנות שני כבלים הראשון hdmi*dvi עכשיו האורך שאני צריך הוא 10 מטר יש כלבים היום ב-200 שקל לאורך הזה ויש כבלים שעולים פי 4 ויותר לאורך הזה אני רוצה לדעת אם איכות התמונה ממש קריטית בין שני הכבלים כמובן זה לחיבור המחשב לLCD
הכבל השני זה SCART*SCART פה אני צריך כבל של מטר לחיבור הממיר לLCD
וגם ראיתי כבלים מ100 שקל עד 500 שקל ואין לי מושג גם אם היאוכת כל כך מורגשת כמו שהמחיר מורגש תודה מראש
הכבל השני זה SCART*SCART פה אני צריך כבל של מטר לחיבור הממיר לLCD
וגם ראיתי כבלים מ100 שקל עד 500 שקל ואין לי מושג גם אם היאוכת כל כך מורגשת כמו שהמחיר מורגש תודה מראש
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
בHDMI 10 מטר מרגישים הבדל בין כבל פשוט לכבל איכותי
כבל שהוט מביאים הוא גרוע אז scart*scart אני חייב לקנות השאלה איזה מומלץ למה יש monster שהמחירים שלהם בשמיים ויש lexus אני צריך המלצה אם ההבדלים בינהם הם ממש מורגשים כמו שהמחיר מורגש
ובhdmi אני עובד עם רזולוציה 768*1360 זה נראה לי גבוהה אז גם פה אני שואל אם ההבדלים גדולים כמו שההבדל במחיר גדול תודההה מראש
ובhdmi אני עובד עם רזולוציה 768*1360 זה נראה לי גבוהה אז גם פה אני שואל אם ההבדלים גדולים כמו שההבדל במחיר גדול תודההה מראש
כבל SCART-SCART יתן תוצאות טובות גם ב-100 ש"ח. גם תוצרת לקסוס.
HDMI זה קצת בעיית כשהמרחק גדל. הכי טוב להכנס לחנות מתמחה (תוכל לבדוק באינדקס קישורים) ולבקש כבל של 10 מטר כאשר מנגנים דרכו חומר HD. אם תראה איכות טובה ללא הפרעות והמחיר נראה לך - לך על זה. לא צריך לשלם 1000 ש"ח על כבל.
אם יש מצב להזמין מחו"ל - ההמלצה היא על MONOPRICE.
HDMI זה קצת בעיית כשהמרחק גדל. הכי טוב להכנס לחנות מתמחה (תוכל לבדוק באינדקס קישורים) ולבקש כבל של 10 מטר כאשר מנגנים דרכו חומר HD. אם תראה איכות טובה ללא הפרעות והמחיר נראה לך - לך על זה. לא צריך לשלם 1000 ש"ח על כבל.
אם יש מצב להזמין מחו"ל - ההמלצה היא על MONOPRICE.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
יש לי הרבה (יותר מ-20) כבלים מ-monoprice, כבלים באמת מעולים, במיוחד HDMI
אבל אין להם SCART.. יש להם אבל כמה ווריאציות של RGBHV אם זה מתאים
אבל אין להם SCART.. יש להם אבל כמה ווריאציות של RGBHV אם זה מתאים
עזוב אותך משטויות הנה כבל סבבה לא יקר ועושה את העבודה כמו כולם...
http://exp.shopy.co.il/products/91988
http://exp.shopy.co.il/products/91988