צריך המלצה למצלמת וידאו מדגם סוני או אחר

הודעות מערכת, והודעות שאינן קשורות לאף פורום אחר.
quiksilver82 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 38
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני מחפש לקנות מצלמת וידאו מדגם סוני ורציתי שתמליצו לי על דגם מסויים
אני שוקל לקנות פורמט HDD אבל הבנתי שיש חסרונות לעומת המיני DV עם הקלטת הקטנה
אין לי מושג במצלמות וידאו זאת הפעם הראשנה שאני קונה אז אם אפשר הסבר קטן והמלצה למצלמה של סוני
בעיקרון אני גם ארצה לראות מהמחשב וגם ארצה לצרוב אותם לדי וי די

אני אציין כמה דגמים שראיתי

זה הדגם שמישהו פה המליץ לאיזה אחד באתר הפורמט הוא מיני DV

http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=1035&p=36

מה שאני ראיתי בMDK זה :

http://www.mdk.co.il/default.asp?catid= ... FA8F5F8598}

http://www.mdk.co.il/default.asp?catid= ... F89A768DFE}

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #2 

quiksilver82 כתב:אני מחפש לקנות מצלמת וידאו מדגם סוני ורציתי שתמליצו לי על דגם מסויים
אני שוקל לקנות פורמט HDD אבל הבנתי שיש חסרונות לעומת המיני DV עם הקלטת הקטנה
אין לי מושג במצלמות וידאו זאת הפעם הראשנה שאני קונה אז אם אפשר הסבר קטן והמלצה למצלמה של סוני
בעיקרון אני גם ארצה לראות מהמחשב וגם ארצה לצרוב אותם לדי וי די

אני אציין כמה דגמים שראיתי

זה הדגם שמישהו פה המליץ לאיזה אחד באתר הפורמט הוא מיני DV

http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=1035&p=36

מה שאני ראיתי בMDK זה :

http://www.mdk.co.il/default.asp?catid= ... FA8F5F8598}

http://www.mdk.co.il/default.asp?catid= ... F89A768DFE}
...
היתרונות של המיני DV באים לידי ביטוי באיכות.
25Mbit/sec לעומת מצלמות ה HDD למיניהם שמשתמשות בדחיסת Mpeg2 עם Bitrate מקסימלי של 9Mbit/s.
מעבר להבדל באיכות, מאוד קשה לערוך קבצי Mpeg2. לדעתי אם אתה הולך לערוך את החומר המצולם המיני DV היא הבחירה הנבונה.
אם אתה הולך להשתמש בחומר המצולם As is אז שווה לבדוק חלופות אחרות.

בכל מקרה הסוני דגם 96 היא מצלמה מצויינת ( המובילה שלהם בקטגוריית המיני DV )
מן הסתם היא יקרה. יש להם דגמים אחרים. אני רכשתי את ה 48 ואני מאוד מרוצה.

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

quiksilver82 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

כמה שרשורים לפניי רשום שHDD מבחינת איכות עדיף על מיני די וי

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=53489

לגבי העריכה? למה אתה מתכוון? אם למשל צילמתי קטע של 4.5 גיגה במצלמה.. ואני רוצה לצרוב אותו על דיסק, איפה אני בדיוק יסתבך? מה מסובך הקטע של העריכה?

ונגיד סגרנו על מצלמת HDD על איזה מהמצלמות באתר של MDK אתה ממליץ יש שם איזה 3 סוגים

http://www.mdk.co.il/category/all_sony

ואם יש דגם אחר שאתה מכיר אז בבקשה המחיר הוא עד 3 אלף

ShraGadi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3238
נתן תודות: 3 פעמים

שליחה #4 

למה אתה מתעקש על סוני ? זה כל השוני....
בד"כ כשמישהו נעול אזי קשה להזיזו אבל אם אתה מוכן לשמוע התיחסות על מצלמה אחרת אזי הייתי ממליץ לך על ה"היטאצ'י".
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=586524

quiksilver82 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

ובכול זאת אם אני אתעקש על הסוני על איזה דגם ספציפי אתה יכול להמליץ לי?
יש מלא דגמים ובמחירים דומים ואין לי מושג מה הכי שווה וחדש
אני אקח בחשבון את ההיטאצ'י אבל אני צריך שתמליץ לי על 2 דגמים טובים של סוני שלא עוברים את ה3 אלף

הנה קישור מהיר לכל המצלמות סוני שבאתר זאפ

http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?S ... 208=143225

חשוב לציין שהציעו לי את ה r35e ב3100 בטרקלין שבקניון עזריאלי אבל בגלל שאין לי מושג במצלמות לא קניתי והיום אני רואה שהמחיר אטרקטיבי יותר מזאפ אבל אני בטוח שיש טובות ממנה במחיר הזה

אז סליחה על ההתעקשות
נערך לאחרונה על ידי quiksilver82 ב 22/04/2008 11:14, נערך פעם 1 בסך הכל.

ShraGadi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

לא, בלי שום קשר ללוני או למכבי ת"א.... פשוט (לפי דעתי ונסיוני) ההיטאצ'י לא נופלת מסוני אך זולה ממנה....
החברה הראשונה שיצאה עם מצלמות וידאו שכוללות כותרי DVD זו היטאצ'י.... השאר באו אחריה, הראשונה שיצאה עם מצלמות וידאו HDD זו שוז ההיטאצ'י והשאר באו אחר כך.... כלומר בתחום מצלמות הוידאו היא די מובילה לתחומה, בארץ, כמו בכל דבר יש את תופעת ה"עדר" (גם אני בפנים...) ולכן ההיטאצ'י קצת אאוטסיידר....
תחשוב באותו סדר מחיר של 3000 ש"ח, אתה מקבל גם HDD , גם אפשרות לצלם על כותר DVD (במקרה ואתה בחו"ל וה- HD מתמתא לך....) וגם זום אופטי גבוהה יותר.....
לגבי הסוני... לי יש בבית את הDV 37E - ואכן מצלמה מעולה.....
אבל המצלמה הבאה שלי (שידרוג) תהיה לבטח מבית היטאצ'י ....

quiksilver82 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

קצת מצחיק לשמוע שאתה ממליץ לי על ההיטאצ'י ושיש לך סוני בבית
אבל אחי דיי נעול על הסוני (שאפילו לדעתך הם לא רעות)
אם תוכל להתאמץ טיפה ולהמליץ לי על 2 דגמים של סוני אני אשמח

תודה רבה

נ.ב

קלטת אותי עורך את ההודעה , כן חשבתי שזה טיפשי לכתוב על לוני ומכבי (:

ShraGadi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

טוב תעזוב, קנה סוני.....
מה מצחיק בזה שיש לי סוני ??? יש לי אותה כבר קרוב ל- 3 שנים.... ופירטתי כבר (העדר, אאוטסיידר) למה.
מה שחשוב זה שבימים הקרובים אני עומד לשדרג אותה ל- HDD ומסקרים (הפעם מכל העולם), תכונות ומחיר החלטתי שאני הולך על ההיטאצ'י.... וז כל מה שרציתי שתדע....
בא לאחיך סוני ? שיקנה.... מברוק ...
מה יש להמליץ שיקנה את ה- HD הכי גבוה והזום האופטי הכי גבוהה... כל שאר התכונות בסוני HD פחות או יותר זהות...
שיתחדש
תמונות
(Y)

quiksilver82 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

אוקיי חבר תודה על העזרה
אני כבר לא יודע מה להמליץ לו
לגבי ההיטאצ'י דיברתי איתו והוא אמר לי לי שהוא פשוט מחפש מצלמה קטנה וקומפקטית
שיהיה לך אחלה יום אני מקווה שנסתדר ונקנה משהו טוב

אישית אני מעריך אותך על ההמלצה של ההיטאצ'י אכן רואים שהמצלמה טובה מאוד
אבל לפעמיים הגודל כן קובע

quiksilver82 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

טוב אז ככה ויתרנו על הרעיון לקנות מהארץ הכל יקר כאן ולא משתלם
רציתי שתמליצו לנו על מצלמה מארה"ב תקציב 3-4 אלף שקל
כמובן שזה יהיה פורמט HD על בסיס HDD רציתי שתמליצו לי על מצלמה מסויימת שתהיה קטנה כמובן
ותסבירו לי מה היתרונות שלה ומה החסרונות , ומה ההבדל בין PAL ל NTSC (אם זה יהיה קיים שם כמובן)

תודה מראש

BARON
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5

שליחה #11 

שלום רב
אני רכשתי בארהב מצלמה של סוני HDR-SR8E לפני שנה
מצלמה מעולה נוחה לתפעול ע ם איכות תמונה מעולה ופועלת בשיטת PAL
עם HDD של 120 גיגה ויציאת HDMI ומצלמת ב1080I
היום יש דגם חדש יותר HDR-SR12E שמצלמת 1080P
המחיר עדיין במסגרת התקציב שלך ראה לינק מצורף
http://www.regalcamera.com/viewproduct. ... ooShopping

המלצה שלי תקנה רק באתרים טובים ולא בזולים ביותר

בהצלחה

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #12 

quiksilver82 כתב:כמה שרשורים לפניי רשום שHDD מבחינת איכות עדיף על מיני די וי

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=53489
...
עם כל הכבוד לעופר, ויש לי הרבה מאוד כבוד אליו,
אין שום סיכוי שבעולם ש Mpeg2 ב 9Mbit/s ברוב המקרים CBR שלא לדבר על שימוש ב interframe ( הפורמט דוחס בין פריימים ובתוך פריימים ) עם כל הצרות שהוא מביא - להלן פורמט HDD במצלמות ביתיות, יהיה יותר איכותי מ MiniDV עם קצב נתונים קבוע של 25Mbit/s ודחיסה פחות "אלימה".

שוב,
מדובר על איכות בלבד. כמובן שלמצלמות HDD יתרונות רבים אבל אף אחד מהם לא קשור לאיכות הוידאו ( לצערי ).

ממליץ לך לקרוא קצת על ההבדלים בין DV ל Mpeg2.

ליאור

עריכה : לא נכנסתי כאן ליתרונות ה High Def על גבי HDD מול High Def על קלטת MiniDV. התיחסתי אך ורק ל SD.
חשוב לזכור, אם אין לך אמצעי ניגון HD ( נכון להיום או סטרימר או המצלמה עצמה ) אתה בבעיה עם ניגון של החומר הזה.

ליאור
הקולנוע שלי

quiksilver82 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #13 

תודה על ההמלצה אני הולך על הדגם ש BARON המליץ לי
אני בטוח שהמצלמה הזאת טובה !

בקשר להודעה שלך ליאור מה הכוונה אם אין לי סטרימר (מזה) או המצלמה עצמה? איזו בעיה יכולה להיות לי

יש לי טלויזית LCD HD READY מה עוד אני צריך ? האם זה בזבוז כסף למעשה? קצת הסברים לא יזיקו לי

שבוע טוב ותודה לכולם

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #14 

quiksilver82 כתב:תודה על ההמלצה אני הולך על הדגם ש BARON המליץ לי
אני בטוח שהמצלמה הזאת טובה !

בקשר להודעה שלך ליאור מה הכוונה אם אין לי סטרימר (מזה) או המצלמה עצמה? איזו בעיה יכולה להיות לי

יש לי טלויזית LCD HD READY מה עוד אני צריך ? האם זה בזבוז כסף למעשה? קצת הסברים לא יזיקו לי

שבוע טוב ותודה לכולם
...
אם אתה הולך על מצלמת High Def אתה צריך לקחת בחשבון שאתה טיפה מוגבל בניגון החומר.
כי אם תעביר למחשב ותצרוב את החומר כ DVD אז לא עשית כלום כי ירדת באיכות וברזולוציה.

הדרך היחידה היא לנגן את החומר מהמצלמה ( שזה מסורבל ) או לנגן מסטרימר שזה נגן ייעודי של לקבצי מדיה מסוגים שונים כולל חומר שהוא ברזולוציית High Def. ( סיפור של כ 2500 שקלים ). אופציה נוספת היא חיבור המחשב לטלביזיה וניגון הקבצים משם.

אולי בעוד שנה שנתיים יירדו המחירים של צורבי ה BD ואז ישתלם לרכוש כונן כזה ולצרוב את החומר על תקליטור BD. מצד שני זה אומר ששוב תצטרך לרכוש נגן או שוב לנגן את החומר מהמחשב..

אז מה אני אומר בעצם ..

אם המצלמה היא גאדג'ט \ צעצוע \ תחביב ואתה מאוד אוהב את נושא ה High Def אז סבבה.
אם אתה צריך את המצלמה לצרכים פרקטיים ( צילום בני המשפחה \ תינוק שנולד וכיו"ב ) תשקיע את הכסף במצלמת SD טובה ( חיישן טוב ) כזו שנותנת ביצועים טובים גם בתאורה של בית ( הכל מתחיל ונגמר בביצועים של המצלמה בתאורה נמוכה ולא יעזור כאן שום HD שלא יהיו אי הבנות .. ).

יהיה לך הרבה יותר קל להעביר את החומר למדיה ניידת ולנגן אותה בנגן DVD רגיל שנמצא כמעט בכל בית.

בקיצור, ברמה הפרקטית, לפי דעתי, יחס עלות תועלת הגבוה ביותר נכון להיום הוא בקניית מצלמת SD טובה.

ליאור
הקולנוע שלי

quiksilver82 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #15 

תודה על ההסבר המפורט ליאור
יכול להיות שבאמת עדיף לקנות מצלמת SD מאשר לקנות HD ולא להוציא ממנה את המיטב (כי הרי ברור שאני לא אקנה את הסטרימר או אנגן את החומר מהמצלמה עצמה (הרי אני ארצה לעשות אלבום דיסקים ) לחבר את המחשב לטלויזיה היא דבר אפשרי רק בבית (יש לי נייד אז זה פחות מסורבל)

אוקיי האם תוכל להמליץ לי על מצלמת סוני SD שמבוססת על HDD הקנייה היא מארה"ב אז אתה יכול להרשות לעצמך להמליץ לי על משהו יחסית יקר כי שם במילא זה יהיה בחצי מחיר ! אל תנסה לחשוב על מצלמות מדגם אחר כי אני סגור על סוני

בקשר למצלמת HD אז אני יכול להשיג אותה ב1100 דולר וזה ממש חבל לא לקנות מצלמה שעולה פה בארץ איזה 7000 אלף
אבל אתה צודק אם אני לא אוציא את הרזולוציה ממנה לא עשיתי כלום

מחכה לתשובות מהירות כי אוטוטו החברים שלי חוזרים מאמריקה וזה יהיה בזבוז , תציע לי את המצלמה הכי טובה וחדשה שיש

תודה ושבוע טוב

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #16 

quiksilver82 כתב:תודה על ההסבר המפורט ליאור
יכול להיות שבאמת עדיף לקנות מצלמת SD מאשר לקנות HD ולא להוציא ממנה את המיטב (כי הרי ברור שאני לא אקנה את הסטרימר או אנגן את החומר מהמצלמה עצמה (הרי אני ארצה לעשות אלבום דיסקים ) לחבר את המחשב לטלויזיה היא דבר אפשרי רק בבית (יש לי נייד אז זה פחות מסורבל)

אוקיי האם תוכל להמליץ לי על מצלמת סוני SD שמבוססת על HDD הקנייה היא מארה"ב אז אתה יכול להרשות לעצמך להמליץ לי על משהו יחסית יקר כי שם במילא זה יהיה בחצי מחיר ! אל תנסה לחשוב על מצלמות מדגם אחר כי אני סגור על סוני

בקשר למצלמת HD אז אני יכול להשיג אותה ב1100 דולר וזה ממש חבל לא לקנות מצלמה שעולה פה בארץ איזה 7000 אלף
אבל אתה צודק אם אני לא אוציא את הרזולוציה ממנה לא עשיתי כלום

מחכה לתשובות מהירות כי אוטוטו החברים שלי חוזרים מאמריקה וזה יהיה בזבוז , תציע לי את המצלמה הכי טובה וחדשה שיש

תודה ושבוע טוב
...
איש יקר,
האם אתה סגור על HDD ? למה ? שוב אני חוזר ומדגיש, אתה מקבל שם לא יותר מ 9Mbit/s נתונים. עם מיני DV אתה מגיע ל 25Mbit/s. בנוסף פורמט ה HDD הוא Mpeg2 שהוא פורמט מאוד דחוס שלא שורד כל כך טוב את תהליך העריכה ( אובדן רב של איכות וקשיים שונים ומשונים אחרים ).
ה MiniDV הוא הסטנדרט המוביל כיום באיכות במצלמות SD.
( נכון, זה לא "סקסי" כמו להקליט על HDD אבל שוב, אתה מחפש גאדג'ט או איכות מקסימלית ?

ליאור
הקולנוע שלי

quiksilver82 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #17 

אוקיי אני אלך עם העצה שלך , ירדתי מהHDD אתה בהחלט צודק!
ראיתי כמה שרשורים קודם שהמלצת לי על הסוני dcrhc96 , אתה עדיין ממליץ עליה?
חברים שלי בניו יורק ביום רביעי חמישי ושישי ועד אז אני צריך להגיד להם את הדגם
אם אתה חושב שיש מצלמה מיני די וי טובה יותר מה96 אז תמליץ לי עליה

יש לי רק כמה שאלות לגבי המיני די וי

איך אני מעביר את הצילום שלי למחשב ובאיזה פורמט הוא יהיה במחשב,והאם זה יהיה מסובך לצרוב אותו על דיסק של די וי די או שאני אצטרך להמיר אותו לפורמט אחר בשביל לצרוב

הגיוני?

http://www.regalcamera.com/viewproduct.aspx?id=2415106

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #18 

quiksilver82 כתב:אוקיי אני אלך עם העצה שלך , ירדתי מהHDD אתה בהחלט צודק!
ראיתי כמה שרשורים קודם שהמלצת לי על הסוני dcrhc96 , אתה עדיין ממליץ עליה?
חברים שלי בניו יורק ביום רביעי חמישי ושישי ועד אז אני צריך להגיד להם את הדגם
אם אתה חושב שיש מצלמה מיני די וי טובה יותר מה96 אז תמליץ לי עליה

יש לי רק כמה שאלות לגבי המיני די וי

איך אני מעביר את הצילום שלי למחשב ובאיזה פורמט הוא יהיה במחשב,והאם זה יהיה מסובך לצרוב אותו על דיסק של די וי די או שאני אצטרך להמיר אותו לפורמט אחר בשביל לצרוב

הגיוני?

http://www.regalcamera.com/viewproduct.aspx?id=2415106
...
הי,
ה 96 היא דגם מצויין עם חיישן 3CCD שמייצר 3 מגה פיקסל לפריים וידאו ( שזה יפה מאוד ).
העניין הוא שאני כבר לא רואה את הדגם הזה באתר שלהם ( כנראה שהוחלף בתחילת 2008 ).
זה לא אומר שלא תמצא אותו בחנויות כמובן, להיפך יכול להיות שתמצא אותו אפילו בזול.
העניין הוא שלא תמצא שם את המצלמה ב PAL קח את זה בחשבון היא תהיה NTSC.

את החומר מקלטות ה DV אתה מעביר על ידי חיבור המצלמה למחשב בממשק שנקרא Fire Wire.
הנ"ל דורש הוספת כרטיס PCI במחשב ( כרטיס + כבל = 75 שקלים בכל חנות מחשבים ).
החומר עובר למחשב As Is כלומר בפורמט DV שזה כאמור הפורמט האיכותי ביותר והכי פחות דחוס לוידאו שהוא SD ( רזולוציה של 768X576 ב PAL ו 720X480 ב NTSC.

בדרך כלל קובץ DV של שעה ( האורך הסטנדרטי של קלטת ) יתפוס על המחשב כ 13 גיגה.
למעשה הקובץ על המחשב זהה 1 ל 1 למה שיש על הקלטת.
את הקובץ אתה מייבא לכל תוכנת עריכה ( אם אתה רוצה ) ולאחר העריכה יכול לייצר ממנו DVD או להחזיר אותו באמצעות ה Fire Wire לקלטת חדשה כשהוא כבר ערוך ( לצרכי גיבוי או שימוש עתידי ).

יצירת ה DVD דורשת המרת פורמט אבל רוב תוכנות העריכה עושות את זה ברקע. מכיוון שמדובר בפורמט סטנדרטי אין לך מה להתעסק שם יותר מדי ואין מקום לטעויות.
פשוט לבחור באופצייה "צור DVD" והתוכנה כבר תדע מה לעשות.

אני יודע שזה נשמע מסובך אבל תאמין לי , קלי קלות. את כל החלק שלהחזיר לקלטת אתה לא חייב לעשות. זה רק למשוגעים באמת.

ליאור
הקולנוע שלי

quiksilver82 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #19 

1: מה ההבדל בין PAL ל NTSC

2:אם מצלם שעה וידאו רצוף ורוצה לצרוב את זה על די וי די .. האם אני צריך 3 דיסקים כדי להכיל את התוכן לדיסקים או שההמרה תצמצם משמעותית את הכמות ותורידי אותו מ11 גיגה ל4.7 (שזה דיסק די וי די) ?

3:אם אני ארצה לשמור את כל מה שאני מצלם על המחשב אז אתה בא להגיד לי שאני יכול להעביר רק 15 שעות על המחשב (שזה 150 גיגה) שזה מה שיש לי על המחשב? או שאני יכול להעביר למחשב לצרוב אותו על דיסק ולא צריך שיהיה על המחשב?

4:האם שאני מעביר את החומר למחשב היא נמחקת אוטומטי מהקלטת, או שזה נשאר שם ואי אפשר לצלם על הקלטת שוב..?

5 האם אני יכול להשים כרטיס PCI על מחשב נייד?

6:אם אני לא מצלם רצוף למשל צילמתי 3 קטעים של 35 דקות.יש תוכנה מסויימת שיכולה לחתוך את הקטעים AS IS ואז אני יכול יכול להמיר קטע קטע?

קצת לא הבנתי את העניין של הקלטות סורי אף פעם לא הייתה לנו מצלמת וידאו בבית (:

תודה וסליחה על הבורות , אגב בלינק יש את המצלמה הזאת הבאתי לך לינק ישיר למצלמה הזאת

OferL
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3906
נתן תודות: 323 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #20 

quiksilver82 כתב:1: מה ההבדל בין PAL ל NTSC

2:אם מצלם שעה וידאו רצוף ורוצה לצרוב את זה על די וי די .. האם אני צריך 3 דיסקים כדי להכיל את התוכן לדיסקים או שההמרה תצמצם משמעותית את הכמות ותורידי אותו מ11 גיגה ל4.7 (שזה דיסק די וי די) ?

3:אם אני ארצה לשמור את כל מה שאני מצלם על המחשב אז אתה בא להגיד לי שאני יכול להעביר רק 15 שעות על המחשב (שזה 150 גיגה) שזה מה שיש לי על המחשב? או שאני יכול להעביר למחשב לצרוב אותו על דיסק ולא צריך שיהיה על המחשב?

4:האם שאני מעביר את החומר למחשב היא נמחקת אוטומטי מהקלטת, או שזה נשאר שם ואי אפשר לצלם על הקלטת שוב..?

5 האם אני יכול להשים כרטיס PCI על מחשב נייד?

6:אם אני לא מצלם רצוף למשל צילמתי 3 קטעים של 35 דקות.יש תוכנה מסויימת שיכולה לחתוך את הקטעים AS IS ואז אני יכול יכול להמיר קטע קטע?

קצת לא הבנתי את העניין של הקלטות סורי אף פעם לא הייתה לנו מצלמת וידאו בבית (:

תודה וסליחה על הבורות , אגב בלינק יש את המצלמה הזאת הבאתי לך לינק ישיר למצלמה הזאת
...
1. חפש מאמר כאן באתר. בבסיס מדובר על שיטת שידור אמריקאית NTSC לעומת אירופאית PAL. בעבר הייתה בעיה בגלל שהטלויזיות שנמכרו בישראל היו PAL בלבד. היום כל מסך שתקנה יקבל סיגנל משני הסוגים לכן לדעתי קח NTSC ותוזיל לך את עלות הקניה.

2. תוכנת העריכה תדחוס לך את החומר ל 4.5GB

3. החשבון שאתה עושה הוא נכון... וגם העובדה שאתה יכול לצרוב ולמחוק זה נכון...

4. העברה למחשה לא עושה כלום לקלטת זו קריאה בלבד. אני אישית לא מוחק קלטות ולא ממחזר אותן. אני משמר אותן כי זו האיכות הגבוהה ביותר של החומר המצולם וגם כגיבוי לדיסקים שצרבתי ויש להם אורך חיים מוגבל.

5. כן PCMCIA

6. כל תוכנת לכידה/עריכה סבירה מחלקת את החומר המצולם לסצינות כפי שאתה מגדיר לה. אחת האפשרויות בתוכנות הללו היא לחלק את הסצינות אוטומטית לפי זמן הצילום ולפי עצירות בצילום. כשיש לך חלוקה לסצינות אתה יכול לעשות עם כל אחת מהן כל דבר. לערוך לחתוך למחוק...

ובנימה אישית לי יש סוני 42 כבר 4 שנים. קניתי ב NY. מרוצה ולא מתכנן להחליף.
בחרתי אותי על פי פרמטר אחד בלבד והוא היה הסקירות של משתמשים באתרים שונים בחו"ל וההתייחסות שלהם לנושא הצילום בתאורה ביתית נמוכה. רוב המצלמות בשנת 2004 נתנו תוצאה לא טובה (מגורענת) בתאורה נמוכה וזו הייתה בין היחידות שעמדו בבעיה זו גם ביחס לסוני אחרות. היום אני מניח שהבעיה הזו כבר לא קיימת (?) אבל לא הייתי רץ אחרי "שידרוגים" כמו HDD או HD כל עוד אין באמת מה לעשות איתם. אם הכוונה שלך לראות את החומר על מחשב או סטרימר קנה מצלמת HD. אם כמו רובנו אתה מתכוון לצרוב על DVD חבל על הכסף. מה שבאמת חשוב זו איכות הצילום, התמונה והסאונד המתקבלים בתנאים שונים. אחת הבעיות של הסוני שלי למשל היא מיקרופון רגיש מדי ללא מגן רוח. זה אומר שאם יש קצת רוח אז שומעים בעיקר את הרוח ולא את האנשים מדברים... נקודה למחשבה בבחירת מצלמה.
Enjoy the Silence

שלח תגובה

חזור אל “כללי”