שאלה בקשר למיקום של רמקול סנטר
אז ככה:
יש לי שידה שאני בונה אצל נגר.
רציתי לדעת האם ניתן להציב את הרמקול סנטר בתוך המדף (זה עם החץ אליו...)
הטלויזיה שתבוא (בעזרת השם...) 32 אינץ' מולבשת על הקיר. נגיד 20 סנטימטרים מעל המדף העיליון.
עכשיו אם כן ניתן להציב את הרמקול סנטר בתוך המדף (מבחינת שמע שלא יתקלקל ויהיה אמום כזה..) אז האם ניתן לעשות כזה כיסוי למדף כמו של רמקולים מבד כזה מאוורר.. ואם כן איפה עושים ואיך?
תודה ויום נעים.
מצורף תמונות של שידה + רמקול סנטר JBL CONTROL
יש לי שידה שאני בונה אצל נגר.
רציתי לדעת האם ניתן להציב את הרמקול סנטר בתוך המדף (זה עם החץ אליו...)
הטלויזיה שתבוא (בעזרת השם...) 32 אינץ' מולבשת על הקיר. נגיד 20 סנטימטרים מעל המדף העיליון.
עכשיו אם כן ניתן להציב את הרמקול סנטר בתוך המדף (מבחינת שמע שלא יתקלקל ויהיה אמום כזה..) אז האם ניתן לעשות כזה כיסוי למדף כמו של רמקולים מבד כזה מאוורר.. ואם כן איפה עושים ואיך?
תודה ויום נעים.
מצורף תמונות של שידה + רמקול סנטר JBL CONTROL
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
כן זה יהיה בסדר, לדעתי עדיף בלי אלא לעשות את המקום עבורו מותאם בידיוק. זה כמובן אם אתה "סגור" על עצמך שזה יהיה הסנטר בזמן הקרוב בחייך.
בונשא הבד, אם תחליט זו לא בעיה, יש כמה וכמה אזכורים בפורום בנושא "בד אקוסטי"
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&p=75740
בהצלחה
לא הבנתי מה עדיף בלי?
אני לא עושה בול במידות שיכנס בלחץ.. אני עושה רחב יותר שנגיד ואם אני יחליף דגם אז זה גם יכנס..
השאלה אם המיקום לא נמוך מדי בשביל רמקול סנטר שהטלויזיה היא מעל הדלפק בעוד 20 סמ' בגובה מודבקת על הקיר.
אגב איך הדגם הזה מכירים?
אני לא עושה בול במידות שיכנס בלחץ.. אני עושה רחב יותר שנגיד ואם אני יחליף דגם אז זה גם יכנס..
השאלה אם המיקום לא נמוך מדי בשביל רמקול סנטר שהטלויזיה היא מעל הדלפק בעוד 20 סמ' בגובה מודבקת על הקיר.
אגב איך הדגם הזה מכירים?
1. לא . סביר מעוד . תשתדל בכיול להגיע למצב שסנטר וקדמיים נותנים במה אחידה אבל דיאלוג בבירור בה מאזור המסך CENTER EQ
2.לא כל כך ברור. אם אני לא טועה CONTROL JBL עשוי מפלסטיק. תלוי מעוד בשאר רכיבי המערכת. אם זה כל הסט מאותה סדרה או סטליטים אז עובר . אבל רמקול רצפתי טוב או מגבר חזק בסט לא יהיו חברים טובים שלו.
2.לא כל כך ברור. אם אני לא טועה CONTROL JBL עשוי מפלסטיק. תלוי מעוד בשאר רכיבי המערכת. אם זה כל הסט מאותה סדרה או סטליטים אז עובר . אבל רמקול רצפתי טוב או מגבר חזק בסט לא יהיו חברים טובים שלו.
תריתון טכנולוגיות
נציגי HDI DUNE בישראל.
נציגי HDI DUNE בישראל.
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
זה לא יפגע באיכות באופן מורגש או כלל לא.
אני לא מכיר משהו אחר שמתאים חוץ מבד אקוסטי.
הנגר שלך יעשה לך מסגרת שעליה אתה מותח את חתיכת הבד האקוסטי שתקנה, אתם תופסים את הבד במקום ע"י אקדח סיכות בשילוב עם דבק וזה נראה יחידה אחת.
ואז תהיה גם אפשרות להסיר את היחידה מתי שצריך.
אני לא מכיר משהו אחר שמתאים חוץ מבד אקוסטי.
הנגר שלך יעשה לך מסגרת שעליה אתה מותח את חתיכת הבד האקוסטי שתקנה, אתם תופסים את הבד במקום ע"י אקדח סיכות בשילוב עם דבק וזה נראה יחידה אחת.
ואז תהיה גם אפשרות להסיר את היחידה מתי שצריך.
שי