בעיית פיצוצים בזמן תחילת סרטים
שלום חברים,
ברשותי מגבר NAD L70 שמחוברים אליו רמקולים קידמיים של DALI 5005 אחוריים של Dali
ורמקול סנטר של KODA שאותו אני מחליף בקרוב מאוד. וכאשר אני מדליק את המגבר אני שומע כמו פיצוץ ברמקולים וגם כאשר אני מתחיל סרט בדיוידי וגם כאשר אני משתמש ב-XBOX בתור MEDIA CENTER כשאני מנגן סרט או שירים אז בתחילת השירים יש פיצוץ.
זה ממש מרגיז, האם יש פיתרון לדבר הזה?
תודה רבה!
ליאור.
ברשותי מגבר NAD L70 שמחוברים אליו רמקולים קידמיים של DALI 5005 אחוריים של Dali
ורמקול סנטר של KODA שאותו אני מחליף בקרוב מאוד. וכאשר אני מדליק את המגבר אני שומע כמו פיצוץ ברמקולים וגם כאשר אני מתחיל סרט בדיוידי וגם כאשר אני משתמש ב-XBOX בתור MEDIA CENTER כשאני מנגן סרט או שירים אז בתחילת השירים יש פיצוץ.
זה ממש מרגיז, האם יש פיתרון לדבר הזה?
תודה רבה!
ליאור.
- moshem74
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1516
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
אם זה מין "פק" כזה בעת תחילת הניגון או בעת שעובר סיגנל בשנייה הראשונה שהמכשיר מתחיל לעבוד בלבד, אז זה שום דבר,לא תקלה ולא כלום.
כשאתה מסיים לשמוע ומכבה את המערכת,תנמיך את הווליום ובעת הדלקה תעלה אותו בעדינות זה הכל.
יש לך סטאפ נחמד מאוד.
מה הקשר של הסנטר הזה ?
כשאתה מסיים לשמוע ומכבה את המערכת,תנמיך את הווליום ובעת הדלקה תעלה אותו בעדינות זה הכל.
יש לך סטאפ נחמד מאוד.
מה הקשר של הסנטר הזה ?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לדעתי הבעייה אצלך בהתחלת הניגון נובעת מכך שהרסיבר שלך מקבל תוכן מקודד AC3 או DTS אבל הטיפש מנסה לנגן אותו כ PCM (אודיו לא דחוס) בזמן הזה הוא בעצם מנגן *** ולכן אתה מקבל את אפקט הפיצוץ !
אחרי זמן קצר הוא "מתאפס" על זה שהתוכן מקודד ואז הוא מועיל בטובו לפענח בצורה תקינה את הערוץ (בצג אתה תראה DD או DTS או משהו בסגנון)
אחרי זמן קצר הוא "מתאפס" על זה שהתוכן מקודד ואז הוא מועיל בטובו לפענח בצורה תקינה את הערוץ (בצג אתה תראה DD או DTS או משהו בסגנון)
הדבר היחיד שלא מסתדר לי עם העניין הזה שבניגון שירים התופעה לא אמורה להתרחש מכיוון שהשירים מעוברים כ PCM ולא כ DD או DTS.
האם גם בניגון CD אודיו רגיל (על צג הרסיבר יהיה רשום כל הזמן PCM) אתה מקבל את הפיצוצים האלה ?
האם גם בניגון CD אודיו רגיל (על צג הרסיבר יהיה רשום כל הזמן PCM) אתה מקבל את הפיצוצים האלה ?
האם בזמן שאתה שומע שירים דרך ה XBOX עדיין יש לך את הפיצוצים האלהLioriK כתב:לא, בניגון CD רגיל הכל תקין רק כאשר אני משתמש ב-XBOX לצפיית סרטים או שירים....
מה רשום אצלך על הצג ברסיבר בזמן ניגון השיר? האם רשום PCM ?