עזרההה חיבור LCD ללפטופ
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
כניסת ה RGB שלך במסך היא לא כניסת VGA במקרה?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אני ממש לא בטוח...
השאלה אם הטלווזייה תומכת בזה ספציפית..
הקטע הוא כזה:
פעם היה VGA.. שזה כבל שמעביר סיגנאל אנאלוגי.
ואז המציאו את ה - DVI, שמעביר מידע דיגיטלי. זה מה שנקרא DVI-D.
ברוב כרטיסי המסך היום יש חיבור שנקרא DVI-I, שהוא חיבור שיכול "להלביש" על האינפנטרפייס של כבל ה - DVI סיגנאל אנאלוגי. ואז, מתאם יעבוד.
אבל, HDMI הוא חיבור דיגיטל לחלוטיןי.. והמתאם בינו לבין DVI ממיר לדעתי בין DVI-D לבין HDMI.. אני לא חושב שהוא יעביר VGA בצורה כזאת...
* יש גם סימון שנקרא DVI-A... הוא די חסר משמעות ולא משתמשים בו כמעט... הוא חיבור אנאלוגי בלבד (כלומר VGA) על גבי כבל DVI... לא ברור למה המציאו אותו:)
הקטע הוא כזה:
פעם היה VGA.. שזה כבל שמעביר סיגנאל אנאלוגי.
ואז המציאו את ה - DVI, שמעביר מידע דיגיטלי. זה מה שנקרא DVI-D.
ברוב כרטיסי המסך היום יש חיבור שנקרא DVI-I, שהוא חיבור שיכול "להלביש" על האינפנטרפייס של כבל ה - DVI סיגנאל אנאלוגי. ואז, מתאם יעבוד.
אבל, HDMI הוא חיבור דיגיטל לחלוטיןי.. והמתאם בינו לבין DVI ממיר לדעתי בין DVI-D לבין HDMI.. אני לא חושב שהוא יעביר VGA בצורה כזאת...
* יש גם סימון שנקרא DVI-A... הוא די חסר משמעות ולא משתמשים בו כמעט... הוא חיבור אנאלוגי בלבד (כלומר VGA) על גבי כבל DVI... לא ברור למה המציאו אותו:)
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
תסתכל על הכניסה המסומנת RGB במסך שלך. אם היא נראית כמו היציאה VGA בנייד שלך אז כל מה שאתה צריך לעשות זה לחבר כבל VGA ל VGA שעלותו אולו בהגזמה 50 שקל ולהתפלל שהטלוויזיה שלך תומכת ברזולוציות שהמחשב שלך מוציא.
אם לא אז נגמרו לך האופציות הטובות אלא אם כן אתה מוכן לשלם כמה אלפי שקלים על ממירים או לקנות מחשב חדש.
אם לא אז נגמרו לך האופציות הטובות אלא אם כן אתה מוכן לשלם כמה אלפי שקלים על ממירים או לקנות מחשב חדש.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.