סנטר 6 אום
הסנטר שלי 6 אום,אך הקדמיים 8,האם לכוון הרסיוור ל6 אום,ובזאת לקבל יותר זרם על חשבון הגברה חזקה יותר?או לתת לרסיוור להתגבר עליו אך לא לפגוע בהגברה שלו האופטימלית ב8 אום? 
אורי אהלן,אם אתה מתכוון כמובן לכמה פעמים הוא מגיע למצב של עכבה נמוכה,אז כן אני מגביר הרבה פעמים גם בסרטים והרבה במוסיקה!!כן כן רוק למשל (הדמית צליל)שמשתמש בסנטר או אקשן בסרטים,אז לדעתי זה משמעותי הכיוון אלא אם כן אתם טוענים אחרת.אשמח להשכיל!!!
שכחתי לאמר לך אשית ולכל חברי הפורום הנכבדים הרבה הרבה חג שמח!!!!!

אז זהו שאני מתכוון שדווקא לדעתי הסאונד יפגע דווקא בקדמיים,אם אשנה ל6 אום,כי אז הרסיוור יתן יותר זרם לעכבה הנמוכה,אך זה יהיה על חשבון הכוח של ההגברה לקדמיים ,כי זה מוריד מהפאוור של הרסיוור לכלל הרמקולים שגם ככה הפרונט עומדים להיות מוחלפים ברמקולים שיהיו הרבה יותר גדולים(טובים או לא זה נדון כשהם יהיו עומדים במלוא הדרם בסלון עם תמונות...)הכוונה לE715,לכן אני פוחד שזה מחליש לי את הרסיוור ,שגם ככה עומד לקבל 2 מפלצות!!!.
....(שדרך אגב גם הם 8 אום שקלים לדחיפה)ואפילו במניואל של הפיוניר AX5I כתוב להשתדל לחבר רמקולים עם עכבה של 8 אום או יותר!ואם פחות אז לכוון אותו ל6 ,השאלה אם זה מצדיק לשנות רק לגבי הסנטר
ואם כבר מדברים בפיוניר שלי יש הגנה למקרים מסוג אלו שהרמקולים עם עכבה נמוכה מעבר ליכולת הרסיוור (למשל 4 אום)אז מה שעושים על מנת לעבוד איתם,פשוט מכבים הרסיוור(לידיעת בעלי פיונירים למניהם)ולוחצים על כפתור המולטי ג"וג(סט אפ) ברסיוור ובמקביל!!לוחצים על כפתור הסטנד ביי להדלקה ואז הרסיוור מפעיל מעגל הגנה על הרסיוור ,לעבודה עם הרמקולים