סנטר 6 אום

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9615
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 352 פעמים

שליחה #1 

הסנטר שלי 6 אום,אך הקדמיים 8,האם לכוון הרסיוור ל6 אום,ובזאת לקבל יותר זרם על חשבון הגברה חזקה יותר?או לתת לרסיוור להתגבר עליו אך לא לפגוע בהגברה שלו האופטימלית ב8 אום? :?

moshem74
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1516
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #2 

העניין זניח, עזוב אותך.

אורי_ו
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7199
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

כמה אתה משתמש בסנטר?
כמה הוא מתנודנד על עכבתו?

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #4 

אורי אהלן,אם אתה מתכוון כמובן לכמה פעמים הוא מגיע למצב של עכבה נמוכה,אז כן אני מגביר הרבה פעמים גם בסרטים והרבה במוסיקה!!כן כן רוק למשל (הדמית צליל)שמשתמש בסנטר או אקשן בסרטים,אז לדעתי זה משמעותי הכיוון אלא אם כן אתם טוענים אחרת.אשמח להשכיל!!! (Y)שכחתי לאמר לך אשית ולכל חברי הפורום הנכבדים הרבה הרבה חג שמח!!!!! :) (b) :wink: :beer:

אורי_ו
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7199
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #5 

תודה רבה !
גם לך חבר!

האם אתה משתמש הרבה במערכת לסרטים או בעיקר למוזיקה.
אני הייתי מעדיף לשים על 6 רק כדי לא לגרום לשום נזק. לרמקולים הגדולים זה לא יעשה כלום רע.

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #6 

אז זהו שאני מתכוון שדווקא לדעתי הסאונד יפגע דווקא בקדמיים,אם אשנה ל6 אום,כי אז הרסיוור יתן יותר זרם לעכבה הנמוכה,אך זה יהיה על חשבון הכוח של ההגברה לקדמיים ,כי זה מוריד מהפאוור של הרסיוור לכלל הרמקולים שגם ככה הפרונט עומדים להיות מוחלפים ברמקולים שיהיו הרבה יותר גדולים(טובים או לא זה נדון כשהם יהיו עומדים במלוא הדרם בסלון עם תמונות...)הכוונה לE715,לכן אני פוחד שזה מחליש לי את הרסיוור ,שגם ככה עומד לקבל 2 מפלצות!!!. :D ....(שדרך אגב גם הם 8 אום שקלים לדחיפה)ואפילו במניואל של הפיוניר AX5I כתוב להשתדל לחבר רמקולים עם עכבה של 8 אום או יותר!ואם פחות אז לכוון אותו ל6 ,השאלה אם זה מצדיק לשנות רק לגבי הסנטר :? ואם כבר מדברים בפיוניר שלי יש הגנה למקרים מסוג אלו שהרמקולים עם עכבה נמוכה מעבר ליכולת הרסיוור (למשל 4 אום)אז מה שעושים על מנת לעבוד איתם,פשוט מכבים הרסיוור(לידיעת בעלי פיונירים למניהם)ולוחצים על כפתור המולטי ג"וג(סט אפ) ברסיוור ובמקביל!!לוחצים על כפתור הסטנד ביי להדלקה ואז הרסיוור מפעיל מעגל הגנה על הרסיוור ,לעבודה עם הרמקולים :idea: :wink: :!:

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”