כבל scart-svideo
אני רוצה לקנות כבל scart-to-svideo כדי לחבר ממיר yes בצורה איכותית יותר (יש לי כבר כבל לחיבור rgb בממיר אחד אבל אני רוצה לשדרג ממיר אחר ואם האיכות כל-כך טובה אז אולי אפילו לשחרר כניסה במסך גם בממיר הזה).
העניין הוא שכנראה שלא כל כבל שמתיימר לעשות את העבודה גם יעשה אותה טוב.
כבל פשוט שקניתי בהום-סנטר מציג רק שחור-לבן (מתברר שזאת בעיה נפוצה בכבלים פשוטים).
אני חושב שבהרבה כבלים פשוטים (או מתאמים) שמספקים קומפוזיט ו-svideo מ-scart בעצם מוציאים בכל מקרה קומפוזיט ופשוט מספקים מתאם ל-svideo (אבל באיכות של הקומפוזיט).
אם אני הולך לצד השני של הסקלה אני יכול לקנות כבלים מקצועיים שבוודאות עונים על הדרישה אבל במחירים מופקעים.
בקיצור, מישהו יכול להמליץ לי על כבל/מקום לקנות שהוא יודע בוודאות שהוא איכותי ?
מהו הסדר גודל למחיר של כבל כזה ?
תודה,
ניר
כבל פשוט שקניתי בהום-סנטר מציג רק שחור-לבן (מתברר שזאת בעיה נפוצה בכבלים פשוטים).
אני חושב שבהרבה כבלים פשוטים (או מתאמים) שמספקים קומפוזיט ו-svideo מ-scart בעצם מוציאים בכל מקרה קומפוזיט ופשוט מספקים מתאם ל-svideo (אבל באיכות של הקומפוזיט).
אם אני הולך לצד השני של הסקלה אני יכול לקנות כבלים מקצועיים שבוודאות עונים על הדרישה אבל במחירים מופקעים.
תודה,
ניר
אולי תבדוק שוב?
לא מזמן קניתי בהום סנטר כבל של 10 מטר (רק כבל ללא מתאם) עלה לי בערך 100 שח ולא ראיתי הבדל משמעותי בתצוגה בין הכבל הזה לכבל 2 מ' שקניתי בחו"ל על טלויזיה של "29.
חנות נוספת שאתה יכול לנסות זו אדר ברח' חשמונאים 105 בת"א (מול השוק הסיטונאי) אני לא יודע את המחירים אבל כללית החנות הזו אינה זולה.
חנות נוספת שאתה יכול לנסות זו אדר ברח' חשמונאים 105 בת"א (מול השוק הסיטונאי) אני לא יודע את המחירים אבל כללית החנות הזו אינה זולה.
כבל מומלץ
אם יש לך מסך גדול-פלאזמה או אל.סי.די אל תתפשר ואני ממליץ לך מנסיון אישי על הכבל של החברה הזו
http://www.futurehome.co.uk/scripts/pro ... roduct=326
אני משתמש בו הוא נותן תמורה נפלאה שמתבטאת באיכות תמונה מרשימה בפלאזמה
תמצא בכמה חנויות -לא מכיר באיזור המרכז
ממליץ בחום
http://www.futurehome.co.uk/scripts/pro ... roduct=326
אני משתמש בו הוא נותן תמורה נפלאה שמתבטאת באיכות תמונה מרשימה בפלאזמה
תמצא בכמה חנויות -לא מכיר באיזור המרכז
ממליץ בחום
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78900
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
עשיתי בזמנו בדיקת השוואה בין הממיר SCART ל-SVIDEO של הום סנטר לבין כבל יקר , אני חושב של וינוקו (לא 100% בטוח).
לא היה שום הבדל. הממיר היה מחובר במצב OUTPUT עם כבל SVIDEO איכותי והאיכות היתה זהה לחלוטין. לדעתי זה הפיתרון הקל ביותר והוא תמיד יעבוד.
לא היה שום הבדל. הממיר היה מחובר במצב OUTPUT עם כבל SVIDEO איכותי והאיכות היתה זהה לחלוטין. לדעתי זה הפיתרון הקל ביותר והוא תמיד יעבוד.
תודה על התשובות.
tzotz - אני מניח ששני הכבלים שאתה מדבר עליהם הם svideo ורואים הבדל לעומת כבל קומפוזיט פשוט ? עכשיו אני קצת מפחד לקנות שוב כבל פשוט שלא יעבוד לי. אני בעיקר מפחד שזה יהיה כבל שייתן לי איכות קומפוזיט דרך מחבר svideo ואז לא עשיתי כלום.
il62 - אני חושב שהלינק שנתת הוא דווקא לכיוון השני אבל הרעיון ברור. זה גם נראה כמו כבל מהסוג היותר איכותי וכזה שאני יכול לסמוך עליו. העניין הוא שהמחיר כבר נהיה גבוה, שם זה 200 ש"ח (או 300 לכבל בכיוון השני שאני חושב שאני צריך) ואני לא יודע כמה יקחו עליו פה (אני מעדיף לקנות בארץ).
אם כבל איכותי מאוד של scart-4bnc (מבוסס על vivanco) שקניתי עבור חיבור rgb עלה באיזור של 250 (ויש שיאמרו מחיר מופקע) אני לא חושב שכבל איכותי כזה שווה לי יותר מ-200 ש"ח אז אני קצת במילכוד כי אני מצד אחד מפחד להמר על הכבלים הפשוטים שמוצאים בחנויות רגילות ומצד שני לא בא לי לשפוך כסף בחנות מתמחה עם מחיר מוגזם. בגלל זה אני שואל אם יש מישהו שקנה כבל כזה שעובד ונתן לו באמת שיפור על קומפוזיט במחיר סביר (ובארץ).
ניר
tzotz - אני מניח ששני הכבלים שאתה מדבר עליהם הם svideo ורואים הבדל לעומת כבל קומפוזיט פשוט ? עכשיו אני קצת מפחד לקנות שוב כבל פשוט שלא יעבוד לי. אני בעיקר מפחד שזה יהיה כבל שייתן לי איכות קומפוזיט דרך מחבר svideo ואז לא עשיתי כלום.
il62 - אני חושב שהלינק שנתת הוא דווקא לכיוון השני אבל הרעיון ברור. זה גם נראה כמו כבל מהסוג היותר איכותי וכזה שאני יכול לסמוך עליו. העניין הוא שהמחיר כבר נהיה גבוה, שם זה 200 ש"ח (או 300 לכבל בכיוון השני שאני חושב שאני צריך) ואני לא יודע כמה יקחו עליו פה (אני מעדיף לקנות בארץ).
אם כבל איכותי מאוד של scart-4bnc (מבוסס על vivanco) שקניתי עבור חיבור rgb עלה באיזור של 250 (ויש שיאמרו מחיר מופקע) אני לא חושב שכבל איכותי כזה שווה לי יותר מ-200 ש"ח אז אני קצת במילכוד כי אני מצד אחד מפחד להמר על הכבלים הפשוטים שמוצאים בחנויות רגילות ומצד שני לא בא לי לשפוך כסף בחנות מתמחה עם מחיר מוגזם. בגלל זה אני שואל אם יש מישהו שקנה כבל כזה שעובד ונתן לו באמת שיפור על קומפוזיט במחיר סביר (ובארץ).
ניר
גם אני קניתי כבל כזה מהום סנטר ...
ואצלי בכלל לא ראו כלום, פשוט שחור, קניתי גם כבל מחנות אחרת שעלה לי 65 שקל וראיתי בו שחור לבן ב-RGB, רק שהעברתי למצב Svideo ראיתי בצבע וכמובן לא הבחנתי בהבדל.
הכבל של ויונקו עולה אם אני לא טועה 85 שקלים, נראה לי ששווה ללכת דווקא עליו.
עופר, ייתכן שנפלת במזל על כבל טוב? כמה עלה לך בדיוק הכבל שקנית מהום סנטר? (40 ש"ח?)
הכבל של ויונקו עולה אם אני לא טועה 85 שקלים, נראה לי ששווה ללכת דווקא עליו.
עופר, ייתכן שנפלת במזל על כבל טוב? כמה עלה לך בדיוק הכבל שקנית מהום סנטר? (40 ש"ח?)
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
NMP, יש לך לדעתי איזו בעיה בהבנה של מה זה SVIDEO ומה הכבל מעביר.
לא יכול להיות שכבל SVIDEO "נחות" יעביר רק קומפוזיט. זה פשוט לא ייתכן טכנית.
קומפוזיט מורכב מאות אחד (כבל מסוכך אחד).
SVIDEO מורכב משני אותות - אות Y (למעשה זה קומפוזיט בשחור/לבן) ואות C (מרכיב הצבע בלבד). אי לכך, כבל בעייתי מקסימום יעביר את האות בצורה בעייתי, קרי עם רעשים או משהו בסגנון אבל לא יכול "להפוך" אותו לקומפוזיט.
במידה ובחיבור קיבלת רק אות שחור לבן, יכולים להיות לזה כמה הסברים:
1. הכניסה הזו תומכת רק בקומפוזיט ומה שבעצם הכניסה הזו קיבלה זה את אות ה-Y של ה-SVIDEO.
2. היה נתק בכבל על אות ה-C.
3. הטלויזיה לא מולטיסיסטם (או היתה מכוונת למשהו אחר) ולא קיבלה את האות כמו שצריך.
הקיצר, הבעיה היא לא בכבל. כמו שעפר אמר, גם כבל הכי פשוט יעביר את הסיגנל.
לא יכול להיות שכבל SVIDEO "נחות" יעביר רק קומפוזיט. זה פשוט לא ייתכן טכנית.
קומפוזיט מורכב מאות אחד (כבל מסוכך אחד).
SVIDEO מורכב משני אותות - אות Y (למעשה זה קומפוזיט בשחור/לבן) ואות C (מרכיב הצבע בלבד). אי לכך, כבל בעייתי מקסימום יעביר את האות בצורה בעייתי, קרי עם רעשים או משהו בסגנון אבל לא יכול "להפוך" אותו לקומפוזיט.
במידה ובחיבור קיבלת רק אות שחור לבן, יכולים להיות לזה כמה הסברים:
1. הכניסה הזו תומכת רק בקומפוזיט ומה שבעצם הכניסה הזו קיבלה זה את אות ה-Y של ה-SVIDEO.
2. היה נתק בכבל על אות ה-C.
3. הטלויזיה לא מולטיסיסטם (או היתה מכוונת למשהו אחר) ולא קיבלה את האות כמו שצריך.
הקיצר, הבעיה היא לא בכבל. כמו שעפר אמר, גם כבל הכי פשוט יעביר את הסיגנל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78900
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
שיהיה ברור, השתמשתי בכבל SVIDEO איכותי.
ההשואה היתה בין כבל של VIVANOCO לבין כבל איכותי עם ממיר פשוט ל-SCART של הום סנטר.
לא הצלחתי במבחן A-B להבדיל בין השניים.
ההשואה היתה בין כבל של VIVANOCO לבין כבל איכותי עם ממיר פשוט ל-SCART של הום סנטר.
לא הצלחתי במבחן A-B להבדיל בין השניים.
- המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
איזה אורך אתה צריך?NMP כתב:אני רוצה לקנות כבל scart-to-svideo כדי לחבר ממיר yes בצורה איכותית יותר (יש לי כבר כבל לחיבור rgb בממיר אחד אבל אני רוצה לשדרג ממיר אחר ואם האיכות כל-כך טובה אז אולי אפילו לשחרר כניסה במסך גם בממיר הזה).
תודה,
ניר...
כי אני קניתי מתאם מ SCART ל S-VIDEO +אודיו בערך ב 30 שקל.
ואז קניתי באיביי כבל S-VIDEO איכותי של ACOUSTIC RESEARCH
והתמונה היתה מצויינת אבל זה גם תלוי איזה ממיר יש לך.
כי יש ממירים שלא נותנים S-VIDEO תקין.
עכשיו יש לי כבל מ SCART ל 4BNC וקשה לומר שיש שיפור רציני בהשוואה ל S-VIDEO
מרטין, אני לא חושב שאני מבלבל
לא התכוונתי שהכבל נחות ולכן יעביר רק את אות הקומפוזיט אלא שהוא נחות ולכן הוא לא באמת שומר על svideo מהכניסה ליציאה אלא לוקח אות של קומפוזיט ומתאים אותו למחבר של ה-svideo.
יש לי למשל מתאם פשוט וקטן שמקבל svideo ומוציא קומפוזיט, קיבלתי אותו עם הכרטיס מסך שיש לו יציאת svideo ועם הכבל אני יכול לחבר אותו כקומפוזיט.
מה זה אומר שהוא עושה ?
אולי לכיוון הזה זה קל יותר ? הוא פשוט מלביש את שני האותות יחד ?
לגבי הכבל הבעייתי אז כבר ציינתי את זה בשרשור אחר: הכבל עבר בין מסכים שונים וממירים שונים והגדרות שונות ומה שאתה לא רוצה (אני מדבר על הרבה מאוד קומבינציות) ובטוח שיש בו בעיה. למעשה הוא לא בדיוק שחור-לבן אבל קרוב מאוד לזה (יש 'רמז' לצבעים).
קניתי עכשיו שני פתרונות מהום-סנטר:
1. כבל scart-svideo ללא אודיו או קומפוזיט. אך ורק svideo. קיוויתי שזה יעבוד אבל זה לא עובד בשום ממיר/מסך (3 סטים נבדקו). באחד המסכים הספקתי לראות frame קטן של המסך מרוח לפני שהוא טוען שאין סיגנל. כאילו אין סנכרון או משהו כזה.
2. מתאם scart-scart-svideo-composite+audio: מין מתאם קטן שיושב על יציאת הסקרט ומאפשר לשרשר אליה סקרט נוסף וכמו-כן להוציא svideo או קומפוזיט + אודיו. הוא גם דו-כיווני.
הפתרון הזה דווקא עבד (השרשור שלו דפוק ובשימוש ב-scart דרכו הצבעים קצת נמרחו).
כל אחד מהם עלה כ-45 ש"ח והיה גם עוד מתאם כזה זול יותר שלא ניסיתי.
טוב, אני באמצע כל מיני ניסויים איתם אז אני אדווח בהמשך.
ניר
לא התכוונתי שהכבל נחות ולכן יעביר רק את אות הקומפוזיט אלא שהוא נחות ולכן הוא לא באמת שומר על svideo מהכניסה ליציאה אלא לוקח אות של קומפוזיט ומתאים אותו למחבר של ה-svideo.
יש לי למשל מתאם פשוט וקטן שמקבל svideo ומוציא קומפוזיט, קיבלתי אותו עם הכרטיס מסך שיש לו יציאת svideo ועם הכבל אני יכול לחבר אותו כקומפוזיט.
מה זה אומר שהוא עושה ?
אולי לכיוון הזה זה קל יותר ? הוא פשוט מלביש את שני האותות יחד ?
לגבי הכבל הבעייתי אז כבר ציינתי את זה בשרשור אחר: הכבל עבר בין מסכים שונים וממירים שונים והגדרות שונות ומה שאתה לא רוצה (אני מדבר על הרבה מאוד קומבינציות) ובטוח שיש בו בעיה. למעשה הוא לא בדיוק שחור-לבן אבל קרוב מאוד לזה (יש 'רמז' לצבעים).
קניתי עכשיו שני פתרונות מהום-סנטר:
1. כבל scart-svideo ללא אודיו או קומפוזיט. אך ורק svideo. קיוויתי שזה יעבוד אבל זה לא עובד בשום ממיר/מסך (3 סטים נבדקו). באחד המסכים הספקתי לראות frame קטן של המסך מרוח לפני שהוא טוען שאין סיגנל. כאילו אין סנכרון או משהו כזה.
2. מתאם scart-scart-svideo-composite+audio: מין מתאם קטן שיושב על יציאת הסקרט ומאפשר לשרשר אליה סקרט נוסף וכמו-כן להוציא svideo או קומפוזיט + אודיו. הוא גם דו-כיווני.
הפתרון הזה דווקא עבד (השרשור שלו דפוק ובשימוש ב-scart דרכו הצבעים קצת נמרחו).
כל אחד מהם עלה כ-45 ש"ח והיה גם עוד מתאם כזה זול יותר שלא ניסיתי.
טוב, אני באמצע כל מיני ניסויים איתם אז אני אדווח בהמשך.
ניר
או.קי. יש הרבה מסקנות.
ממה נתחיל...
בדקתי שלושה ממירים שונים:
1. yes-max חדש (160 ג'יגה).
2. ממיר 3100 חדש
3. ממיר adb רגיל 6642 (כסוף גדול)
בעיקר בדקתי הכל על הפלזמה VR5 (גם על שני המסכים האחרים 29 אינץ' רגילה ומסך מחשב אבל זה פחות מעניין).
יש הבדלים מאוד גדולים באיכות התמונה בחיבור svideo בין הממירים השונים.
ב-3100 התמונה באמת מעולה וכמעט זהה ל-rgb (אם מדקדקים למשל בפס הכחול עם משולשים כתומים של יס שעופר ציין פעם אז רואים טיפה הבדל אבל די זניח).
ב-yes-max היא לא משהו ואפשר למקם אותה באמצע בין קומפוזיט ל-rgb.
הממיר השלישי בערך אותו דבר אבל יותר בעייתי (בהמשך).
מבחינת הכבלים השונים שניסיתי אז מעבר ליס-מקס שגם מאפשר חיבור svideo רגיל (שזהה באיכותו לחיבור ה-scart שלו) השתמשתי בשלוש פתרונות מהום-סנטר, שני אלו שקניתי עכשיו והישן יותר שהיה בעייתי.
מתברר שהכבל הדפוק שהעביר בשחור-לבן (הישן) אכן בעייתי אבל רק בשילוב עם ממיר בעייתי. כשחיברתי אותו ל-3100 הוא עבד מעולה.
כבלים אחרים עבדו בסדר גם עם הממיר הישן אז כנראה שזה שילוב של כבל בעייתי וממיר עם אות svideo 'גבולי'.
ולסיכום הפתרונות הזולים מהום-סנטר:
1. כבל scart ל-svideo וסטריאו כפול (כלומר דו-כיווני לא על-ידי מפסק אלא עם כבלים כפולים) - בעייתי מאוד והעביר שחור-לבן עם ממיר אחד, עם היס-מקס הוא העביר משהו הזוי שנראה כמו אפקטים של הוליווד כשהוא בוחר סלקטיבית איפה יש צבע ואיפה אין (למשל שפתיים אדומות אבל הפנים אפורות) והתפריטים של יס היו בצבעים עזים, עם ה-3100 העביר מצויין.
2. כבל scart-svideo (ללא אודיו) לא עבד כלל, לא משנה עם איזה ממיר ואיזה מסך (פלזמה/crt/מחשב עם כרטיס 150).
3. מתאם - עבד טוב אבל אולי לא מתאים כדי לשרשר את ה-scart או לחבר במקביל לעוד מכשיר. למעשה ברגע שחיברתי אליו את ה-svideo זה גרם לכל הכניסות האחרות להידפק ולקבל מריחת צבעים. זה קרה ביס-מקס ולא שמתי לב לזה באחרים (אני חושב שבאחרים זה לא היה).
נראה לי כמו שרשור ה-svideo המלא
אני נשארתי עם ה-rgb לפלזמה (זה גם היס-מקס אז אין ברירה איכותית).
למחשב חיברתי את ה-3100 וה-crt מקבלת קומפוזיט פשוט (גם ככה האיכות לא משהו אז מה זה משנה
).
ניר
ממה נתחיל...
בדקתי שלושה ממירים שונים:
1. yes-max חדש (160 ג'יגה).
2. ממיר 3100 חדש
3. ממיר adb רגיל 6642 (כסוף גדול)
בעיקר בדקתי הכל על הפלזמה VR5 (גם על שני המסכים האחרים 29 אינץ' רגילה ומסך מחשב אבל זה פחות מעניין).
יש הבדלים מאוד גדולים באיכות התמונה בחיבור svideo בין הממירים השונים.
ב-3100 התמונה באמת מעולה וכמעט זהה ל-rgb (אם מדקדקים למשל בפס הכחול עם משולשים כתומים של יס שעופר ציין פעם אז רואים טיפה הבדל אבל די זניח).
ב-yes-max היא לא משהו ואפשר למקם אותה באמצע בין קומפוזיט ל-rgb.
הממיר השלישי בערך אותו דבר אבל יותר בעייתי (בהמשך).
מבחינת הכבלים השונים שניסיתי אז מעבר ליס-מקס שגם מאפשר חיבור svideo רגיל (שזהה באיכותו לחיבור ה-scart שלו) השתמשתי בשלוש פתרונות מהום-סנטר, שני אלו שקניתי עכשיו והישן יותר שהיה בעייתי.
מתברר שהכבל הדפוק שהעביר בשחור-לבן (הישן) אכן בעייתי אבל רק בשילוב עם ממיר בעייתי. כשחיברתי אותו ל-3100 הוא עבד מעולה.
כבלים אחרים עבדו בסדר גם עם הממיר הישן אז כנראה שזה שילוב של כבל בעייתי וממיר עם אות svideo 'גבולי'.
ולסיכום הפתרונות הזולים מהום-סנטר:
1. כבל scart ל-svideo וסטריאו כפול (כלומר דו-כיווני לא על-ידי מפסק אלא עם כבלים כפולים) - בעייתי מאוד והעביר שחור-לבן עם ממיר אחד, עם היס-מקס הוא העביר משהו הזוי שנראה כמו אפקטים של הוליווד כשהוא בוחר סלקטיבית איפה יש צבע ואיפה אין (למשל שפתיים אדומות אבל הפנים אפורות) והתפריטים של יס היו בצבעים עזים, עם ה-3100 העביר מצויין.
2. כבל scart-svideo (ללא אודיו) לא עבד כלל, לא משנה עם איזה ממיר ואיזה מסך (פלזמה/crt/מחשב עם כרטיס 150).
3. מתאם - עבד טוב אבל אולי לא מתאים כדי לשרשר את ה-scart או לחבר במקביל לעוד מכשיר. למעשה ברגע שחיברתי אליו את ה-svideo זה גרם לכל הכניסות האחרות להידפק ולקבל מריחת צבעים. זה קרה ביס-מקס ולא שמתי לב לזה באחרים (אני חושב שבאחרים זה לא היה).
נראה לי כמו שרשור ה-svideo המלא
אני נשארתי עם ה-rgb לפלזמה (זה גם היס-מקס אז אין ברירה איכותית).
למחשב חיברתי את ה-3100 וה-crt מקבלת קומפוזיט פשוט (גם ככה האיכות לא משהו אז מה זה משנה
ניר
האם למישהו יש ניסיון עם הכבל הזה
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=ON9CB89990
האם יראו הבדל בכבל יקר יותר של אותה חברה שעולה 169 ש"ח?
http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid= ... Cat2ID=593
תודה
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=ON9CB89990
האם יראו הבדל בכבל יקר יותר של אותה חברה שעולה 169 ש"ח?
http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid= ... Cat2ID=593
תודה
SCART ל SVIDEO או composit? מ....
היי
המחשב שלי היה מחובר לטלוויזיה בכבל של Composite וSCART פתאום אתמול הוא מראה רק שחור לבן וקופץ.
השאלה שלי היא האם לקנות כבל Composite חדש או SCART ל SVIDEO שנורא יקר והשאלה האם אני באמת אראה הבדל באיכות בין השניים בטלויזיה 30 אינץ?
תודה
המחשב שלי היה מחובר לטלוויזיה בכבל של Composite וSCART פתאום אתמול הוא מראה רק שחור לבן וקופץ.
השאלה שלי היא האם לקנות כבל Composite חדש או SCART ל SVIDEO שנורא יקר והשאלה האם אני באמת אראה הבדל באיכות בין השניים בטלויזיה 30 אינץ?
תודה
- המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
Re: SCART ל SVIDEO או composit? מ....
בין קומפוזיט ל S-VIDEO יש הבדל משמעותי.homiko כתב:היי
השאלה שלי היא האם לקנות כבל Composite חדש או SCART ל SVIDEO שנורא יקר והשאלה האם אני באמת אראה הבדל באיכות בין השניים בטלויזיה 30 אינץ?![]()
![]()
תודה...