תגובות לביקורת: מסך טושיבה REGZA LCD FULL HD 46X3500
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46358
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
תגובות, הערות ושאלות לביקורת.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =0&thold=0
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =0&thold=0
אין ספק שמכשיר כזה היה מקבל בשמחה 100 הרץ..
לגבי יחס הקונטרסט שלו, הוא אכן מפתיע.
פונקציית מתיחת השחור, די בעייתית, אך מסביבת מכשיר אחת לאחרת ההגדרה משתנה.
יש פעמים שכשהפונקציה מופעלת, סצינות חשוכות נעלמות כליל, והופכות שחורות וכהות לחלוטין, או כשכבויה התמונה נעשית חלבית ומציקה בעיניים. בד"כ, תלוי מאד במקור ואיכות התוכן.
לגבי יחס הקונטרסט שלו, הוא אכן מפתיע.
פונקציית מתיחת השחור, די בעייתית, אך מסביבת מכשיר אחת לאחרת ההגדרה משתנה.
יש פעמים שכשהפונקציה מופעלת, סצינות חשוכות נעלמות כליל, והופכות שחורות וכהות לחלוטין, או כשכבויה התמונה נעשית חלבית ומציקה בעיניים. בד"כ, תלוי מאד במקור ואיכות התוכן.
כל מערכת סטראו הינה התפשרות מול הדבר האמיתי
יופי של מאמר
אולם אני רואה שלמרות המדידות הגרועות של המסך בSD בFHD המסך נותן תוצאות טובות מאוד שקרובות לחברים המובילים פנאסוניק פיוניר ואפילו אולי (ואני מסייג את דבריי )
המסכים FHD בעלי מותג לא ידוע אשר נמכרים הרשתות הסופר אשר לפי טענה של מס' אנשים כאן נותנות תוצאה טובה מאוד האם יש כאן מהפיכה טכנולוגית בתחום FHD שכול מסך FHD יכול להוציא שידורים טובים ממקור בהפרדה גבוהה
אולם אני רואה שלמרות המדידות הגרועות של המסך בSD בFHD המסך נותן תוצאות טובות מאוד שקרובות לחברים המובילים פנאסוניק פיוניר ואפילו אולי (ואני מסייג את דבריי )
המסכים FHD בעלי מותג לא ידוע אשר נמכרים הרשתות הסופר אשר לפי טענה של מס' אנשים כאן נותנות תוצאה טובה מאוד האם יש כאן מהפיכה טכנולוגית בתחום FHD שכול מסך FHD יכול להוציא שידורים טובים ממקור בהפרדה גבוהה
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
מדיניות היבוא של ניופאן
למרבה הצער,היבואן הראשי של טושיבה נוהג לעיתיםshay1 כתב:יופי של מאמר
המסכים FHD בעלי מותג לא ידוע אשר נמכרים הרשתות הסופר אשר לפי טענה של מס' אנשים כאן נותנות תוצאה טובה מאוד האם יש כאן מהפיכה טכנולוגית בתחום FHD שכול מסך FHD יכול להוציא שידורים טובים ממקור בהפרדה גבוהה...
קרובות ליבא דגמים נחותים שמיועדים למזרח הרחוק.
הדגם האיכותי ביותר של טושיבה,הן מבחינת עיצוב והן מבחינת
תכונות,סידרת ZF בגדלים 40,46 ו 52,שזכו להערכה גבוהה
גם יחסית לדגמים האיכותיים ביותר של סוני,סמסונג,פיליפס
ודומיהם לא מיובאים לארץ ע"י ניופאן.התקווה היחידה היא
שי.שלום ייבא אותם.
בינוניות מזדקנת. הוצגו חודש שעבר לא פחות מ 10 דגמי טושיבה חדשים . כולם בעלי פאנל FHD (למעת 32) ו3 כניסות HDMI . בסידרת אליטה ZH יש הרד דיסק 300 גיגה ,חיבורי ESATA , USB ,LAN ופאנל 120HZ . בתקווה בארציינו . תחרות במסכי HI-END ?
תריתון טכנולוגיות
נציגי HDI DUNE בישראל.
נציגי HDI DUNE בישראל.
תודה על הסקירה. מדידות ה CR קצת מוזרות. אני מכיר את המסך והתמונה שלו נחמדה יחסית ל LCD אבל חסרת עומק ושטוחה כמצופה מהטכנולוגיה (עומק התמונה לא מגרד פלזמות של פנסוניק/סמסונג/פיוניר). הרושם שלי הוא שזה גם מה שעופר ראה בעיניים. קשה לי קצת להבין את ה CR הפנומנלי שנמדד, אם כן.
ביקורת על הדגם הזה בדיוק:
http://asia.cnet.com/reviews/home_av/tv ... 23p,00.htm
ניראה שהם קצת יותר מרוצים מהמכשיר.
ניראה שהם קצת יותר מרוצים מהמכשיר.
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
לדעתי cnet asia (בניגוד ל www.cnet.com) אתר לא אמין ו/או לא מקצועי בביקורת מסכים. למשל דגם שקצת יותר מוכר בארץ ושידוע כבעל תמורה סבירה למחירו, הבורדו של סמסונג (ה- LA40R81BX), קיבל ציון פנומנלי של 8.6. לשם השוואה זהו ציון דומה לקורו 5010HD ב cnet האמריקאי שקיבל את הציון הגבוה ביותר מכל המסכים שנסקרו באתר עד כה.tascam כתב:ביקורת על הדגם הזה בדיוק:
ניראה שהם קצת יותר מרוצים מהמכשיר....
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
הערה בנוגע לבדיקת איכות התמונה בשידורי "יס":
יש לעשות הבחנה בין בדיקת שידורי יס מממיר ה-HD וממיר יס מקס ומטה. כשאתה מחבר את ממיר ה-HD דרך כבל ה-S-VIDEO עדיין התמונה תהיה שונה באופן מהותי מאשר מממיר רגיל. כשאתה מחבר את ממיר ה-HD דרך ה-SVIDEO אתה מקבל תמונה שעברה עיבוד תמונה אגרסיבי שמונחתת ל-SVIDEO.
לדעתי תמונה דרך SVIDEO תהיה טובה הרבה יותר ביס-מקס ומטה מאשר מממיר ה-HD.
יש לעשות הבחנה בין בדיקת שידורי יס מממיר ה-HD וממיר יס מקס ומטה. כשאתה מחבר את ממיר ה-HD דרך כבל ה-S-VIDEO עדיין התמונה תהיה שונה באופן מהותי מאשר מממיר רגיל. כשאתה מחבר את ממיר ה-HD דרך ה-SVIDEO אתה מקבל תמונה שעברה עיבוד תמונה אגרסיבי שמונחתת ל-SVIDEO.
לדעתי תמונה דרך SVIDEO תהיה טובה הרבה יותר ביס-מקס ומטה מאשר מממיר ה-HD.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
אבי ועופר,
אני זורק לכם כפפה (שוב), לדעתי אין איכות כמו זו של המסכים החדשים של פנסוניק ב-LCD, רמה אחת מעל הליינים המקצועים של שארפ וסוני ואני מדבר במבחן אחד מול אחד.
יהיה נחמד אם תעלו את המודעות של מוצר זה לחברי האתר.
רק חבל שבנתיים פנסוניק מיצרת LCD רק עד 37"
דני
אני זורק לכם כפפה (שוב), לדעתי אין איכות כמו זו של המסכים החדשים של פנסוניק ב-LCD, רמה אחת מעל הליינים המקצועים של שארפ וסוני ואני מדבר במבחן אחד מול אחד.
יהיה נחמד אם תעלו את המודעות של מוצר זה לחברי האתר.
רק חבל שבנתיים פנסוניק מיצרת LCD רק עד 37"
דני
תודה רבה על הסקירה. בסה"כ על פי הסקירה המוצר נראה מאכזב ולא שווה את הכסף.
הייתי שמח אם הייתם עורכים מבחן השוואתי בין הדגמים השונים של LCD, בטווח מחירים זה (ה-Mid Range).
אני מאמין שזהו טווח המחירים שרוב החובבים כאן באתר מסוגלים להרשות לעצמם... בלחץ...
טוב, לפחות אני...
הייתי שמח אם הייתם עורכים מבחן השוואתי בין הדגמים השונים של LCD, בטווח מחירים זה (ה-Mid Range).
אני מאמין שזהו טווח המחירים שרוב החובבים כאן באתר מסוגלים להרשות לעצמם... בלחץ...
טוב, לפחות אני...
אני התאכזבתי קשות מצפייה בסרטי HD בטושיבה REGAZA 47 אינטש.
נדמה שההמצאה הזו שנקראית תאורה דינמית היא BS ותו לא.
היינו כמה חבר'ה וכולם מלבד הבעלים של המסך, התלוננו על איכות צפייה גרועה ,
סצינות חשוכות נעשו כהות מאד להבליט שחורים.. אבל תוך איבוד עוצמת התאורה הכללית של כל המסך..! וכך לאורך הסרט התאורה של המסך "באה ונעלמה" שוב ושוב כאילו זה פלורוסצנט מקולקל ... עד שהתחלנו לאבד עניין בסרט לחלוטין.
הבעלים של המסך שראה את האכזבה ניסה ללא הועיל לשחק עם הכיולים.
אישית הגעתי למסקנה שהשרפ שלי מלפני 3 שנים עולה בהרבה באיכות התמונה על הרגזה
נדמה שההמצאה הזו שנקראית תאורה דינמית היא BS ותו לא.
היינו כמה חבר'ה וכולם מלבד הבעלים של המסך, התלוננו על איכות צפייה גרועה ,
סצינות חשוכות נעשו כהות מאד להבליט שחורים.. אבל תוך איבוד עוצמת התאורה הכללית של כל המסך..! וכך לאורך הסרט התאורה של המסך "באה ונעלמה" שוב ושוב כאילו זה פלורוסצנט מקולקל ... עד שהתחלנו לאבד עניין בסרט לחלוטין.
הבעלים של המסך שראה את האכזבה ניסה ללא הועיל לשחק עם הכיולים.
אישית הגעתי למסקנה שהשרפ שלי מלפני 3 שנים עולה בהרבה באיכות התמונה על הרגזה
- yuvR
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 100
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
פונקציות לא מתועדות בשלט ובממשק - שאלות מבעל 42C3000
כרגיל תודה על הביקורת וההשקעה.
נדמה לי שהממשק של הטלויזיה (התפריטים והשלט) זהים עד מאוד דומים לטלויזיה שלי, ה 42C3000. אני שותף לביקורת על השלט הבסיסי והמעבר החסר בין כניסות שאינן RF.
הופתעתי מהאזכור של ה"לחיצות הרנדומליות" שהביאו לפונקציות חסרות. האם יש מישהו שהצליח לפענח את החוקיות? מה אפשר לעשות עם השלט שלא מתועד?
אשמח לשמוע עוד בנושא
יובל
נדמה לי שהממשק של הטלויזיה (התפריטים והשלט) זהים עד מאוד דומים לטלויזיה שלי, ה 42C3000. אני שותף לביקורת על השלט הבסיסי והמעבר החסר בין כניסות שאינן RF.
הופתעתי מהאזכור של ה"לחיצות הרנדומליות" שהביאו לפונקציות חסרות. האם יש מישהו שהצליח לפענח את החוקיות? מה אפשר לעשות עם השלט שלא מתועד?
אשמח לשמוע עוד בנושא
יובל
תודה רבה על הסקירה.
שקלתי לרכוש מסך זה וכעת אני כבר לא בטוח.
במצגת של טושיבה שמצאתי באינטרנט מופיע שמסך זה מיועד לפלח האנלוגי לעומת סדרות ה XF/Z שמיועדות לפלח הדיגיטלי.
אם אכן זה נכון, זה יכול להסביר את חוסר האפשרות לכייל את התמונה בחיבור דיגיטלי.
רוב הזמן אני מתכנן לצפות בשידורים ממדיה סנטר יעודי בחיבור דיגיטלי. האם מסך זה יענה על הצרכים שלי?
קשה מאוד להחליט על סמך צפיה בשידורים בחנויות (גם בחנויות מתמחות), אשמח לעצה...
שקלתי לרכוש מסך זה וכעת אני כבר לא בטוח.
במצגת של טושיבה שמצאתי באינטרנט מופיע שמסך זה מיועד לפלח האנלוגי לעומת סדרות ה XF/Z שמיועדות לפלח הדיגיטלי.
אם אכן זה נכון, זה יכול להסביר את חוסר האפשרות לכייל את התמונה בחיבור דיגיטלי.
רוב הזמן אני מתכנן לצפות בשידורים ממדיה סנטר יעודי בחיבור דיגיטלי. האם מסך זה יענה על הצרכים שלי?
קשה מאוד להחליט על סמך צפיה בשידורים בחנויות (גם בחנויות מתמחות), אשמח לעצה...
טושיבה מול סוני
מה עם 52Z3500? חבל שאין סיקור שלו.
יהיה מעניין לראות השוואה של 52Z3500 של טושיבה מול 52W3000 של סוני?
יהיה מעניין לראות השוואה של 52Z3500 של טושיבה מול 52W3000 של סוני?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78845
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים