אני מתכוון להתקין מחשב HTPC. במקביל אני בוחן שלט חכם (עם מאקרו) על מנת להחליף את שלל המכשירים והפרוצדורות (טלויזיה, מגבר, ממיר, HTPC, הקלטה PVR וכד'). האם שלט מסוג הרמוני יכול לשלוט על מרכיבי ה- HTPC ובפרט להחליף שלט של MICROSOFT.
ראיתי שלטים שמיועדים לכך (עם דונגל RF) כגון SRM-7500 של פיליפס - האם הוא מתאים לכך יותר? האם חסרון של דונגל RF בהרמוני מונעת ממנו לשלוט על המחשב?
תודות למתייחסים.
שלט הרמוני לשליטה במדיה סנטר VISTA על HTPC?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
עברתי הרבה שלטים וביניהם 3 של Logitech Harmony ולדעתי שום דבר לא מתקרב אליהם מבחינת נוחות תפעול. אם אתה חייב RF אז יש את דגם ה 895.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אתה לא צריך בכלל RF אם יש לך קו ראיה לכל המכשירים. בד"כ משתמשים ב RF כאשר המכשירים נמצאים במזנון או ארונית שיש לה דלתות אטומות.
הדרך הפשוטה ביותר בשביל לשלוט על HTPC עם Media Center היא עם מקלט ה IR של מיקרוסופט המיועד ל MCE. זה קיט שמגיע עם שלט (אותו אתה יכול לדמות עם השלט של Logitech) ושמתחבר לאחת מיציאות ה USB במחשב.
את השרשור הזה עדיף להעביר לפורום "שליטה, בקרה ובית חכם" שם גם תמצא הודעות נוספות בנושא.
הדרך הפשוטה ביותר בשביל לשלוט על HTPC עם Media Center היא עם מקלט ה IR של מיקרוסופט המיועד ל MCE. זה קיט שמגיע עם שלט (אותו אתה יכול לדמות עם השלט של Logitech) ושמתחבר לאחת מיציאות ה USB במחשב.
את השרשור הזה עדיף להעביר לפורום "שליטה, בקרה ובית חכם" שם גם תמצא הודעות נוספות בנושא.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.