מחפש אוזניות אל חוטוית... ב 1500 ש"ח.
שלום חברים..אני רוצה לקנות אוזניות אל חוטיות למוסיקה(כמובן שיוכל לשמש גם לTV).אני הבנתי שאומרים שאת האיכות הטובה ביותר ניתן לקבל רק ב בלוטוט או שזה לא נכון
בקיצור התקציב הוא 1500 ש"ח פלוס מינוס ניתן גם קצת יותר מ1500...מאוד חשוב לי שיהיו בעלי סאונד טוב וקלות...תודה וחג שמח
בקיצור התקציב הוא 1500 ש"ח פלוס מינוס ניתן גם קצת יותר מ1500...מאוד חשוב לי שיהיו בעלי סאונד טוב וקלות...תודה וחג שמח
נערך לאחרונה על ידי Smigol ב 03/05/2008 0:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
- slavazh
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
יש את הדגם שהציגו פיליפס בתערוכה ניראה לי בתקציב שלך. אני לא ממש זוכר את שם הדגם מצטער. אבל שווה לבדוק.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.
הדגם שבתערוכה עלה 1200 שקלים.
בכל אופן, אני לא מכיר כמעט אוזניות אלחוטיות. בטח שלא ב-500 שקלים (לאוזניות אלחוטיות זה קצת מאוד). בתקציב הזה אני לא חושב שיש דברים שבולטים לטובה. לדעתי כל מוצר של חברה מוכרת (בשביל לדעת שלפחות רמה מינימאלית ואחריות תקבל) יהיה בחירה הגיונית, שכן אין הרבה אנשים שיוכלו לעזור לך בנושא.
בכל אופן, אני לא מכיר כמעט אוזניות אלחוטיות. בטח שלא ב-500 שקלים (לאוזניות אלחוטיות זה קצת מאוד). בתקציב הזה אני לא חושב שיש דברים שבולטים לטובה. לדעתי כל מוצר של חברה מוכרת (בשביל לדעת שלפחות רמה מינימאלית ואחריות תקבל) יהיה בחירה הגיונית, שכן אין הרבה אנשים שיוכלו לעזור לך בנושא.