קניית חומרי ניקוי לתקליטים
לקראת החג, חשבתי לפנק גם קצת את המערכת. כולם מקבלים נותנים מתנות למה שהפטיפון לא יקבל גם חומרי ניקוי חדשים.
בחג השני חשבתי להזמין מוצרי ניקוי לווניל ולפטפון מהאתר
http://www.lastfactory.com
למי שלא מכיר, מוצרי LAST נחשבים בין מוצרי הטיפול / ניקוי הטובים בעולם אם לא הטובים שבינהם. ניתן למצוא באתר המצורף וברחבי האינטרנט סיומכין ע"י לא מעט ממבקרי האודיו המובלים בעולם המשבחים את המוצרים.
אישית לא הזמנתי מוצרים שלהם עד היום אך קיבלתי המלצות חמות על קניה דרך האתר המצורף מרועי מנהל הפורום אשר ביצע הזמנות מהאתר ודיווח על אמינותם.
למתעניינים, אשמח להזמין ביחד על מנת לחלוק את בעלויות השליחה ארצה.
בברכת חג שמח ונקי (-:
בחג השני חשבתי להזמין מוצרי ניקוי לווניל ולפטפון מהאתר
http://www.lastfactory.com
למי שלא מכיר, מוצרי LAST נחשבים בין מוצרי הטיפול / ניקוי הטובים בעולם אם לא הטובים שבינהם. ניתן למצוא באתר המצורף וברחבי האינטרנט סיומכין ע"י לא מעט ממבקרי האודיו המובלים בעולם המשבחים את המוצרים.
אישית לא הזמנתי מוצרים שלהם עד היום אך קיבלתי המלצות חמות על קניה דרך האתר המצורף מרועי מנהל הפורום אשר ביצע הזמנות מהאתר ודיווח על אמינותם.
למתעניינים, אשמח להזמין ביחד על מנת לחלוק את בעלויות השליחה ארצה.
בברכת חג שמח ונקי (-:
אפשר קצת הסבר על ניקוי תקליט על ידי סבון ומים ?
כלומר אני מנקה על ידי מים וקצת סבון כלים
שוטף היטב עם מים
ואחרי שואב עם שואב אבק ?
זוהי כל התורה ?
ד"א
פעם בא גוי לרבי הילל ז"ל
"רבי למדני כל התורה על רגל אחת "
הילל :" מה ששנוא עליך אל תעשה לחבריך ,
זוהי כל התורה , כל השאר זה פירוש לך תלמד "
כלומר אני מנקה על ידי מים וקצת סבון כלים
שוטף היטב עם מים
ואחרי שואב עם שואב אבק ?
זוהי כל התורה ?
ד"א
פעם בא גוי לרבי הילל ז"ל
"רבי למדני כל התורה על רגל אחת "
הילל :" מה ששנוא עליך אל תעשה לחבריך ,
זוהי כל התורה , כל השאר זה פירוש לך תלמד "
המחירים לא זולים, אני מסכים.
הגעתי לאתר לאחר שחיפשתי נוזל טוב עבור STYLUS (=מחט), ולאחר ששמעתי המלצות רבות אני חוזר וממליץ על הנוזל של LAST.
מעבר לשיפור מורגש ומיידי בסאונד, המחט נוטה שלא לצבור עליה אבק.
טרם ניסיתי את נוזל ניקוי התקליטים שלהם, אך גם עליו אני שומע דברים טובים.
אסור לשטוף תקליט עם מי ברז! במים הללו משקעי אבנית ושאר חומרים מומסים המזיקים לתקליט.
הגעתי לאתר לאחר שחיפשתי נוזל טוב עבור STYLUS (=מחט), ולאחר ששמעתי המלצות רבות אני חוזר וממליץ על הנוזל של LAST.
מעבר לשיפור מורגש ומיידי בסאונד, המחט נוטה שלא לצבור עליה אבק.
טרם ניסיתי את נוזל ניקוי התקליטים שלהם, אך גם עליו אני שומע דברים טובים.
אסור לשטוף תקליט עם מי ברז! במים הללו משקעי אבנית ושאר חומרים מומסים המזיקים לתקליט.
The Black Wax
אני לא יודע לגבי הנזקים משטיפה במים – זה נשמע לי הגיוני, אבל אין לי ניסיון שיכול לחזק או לסתור את הטענה. אבל ברור שיעילות השטיפה במים ללא תוספות היא אפסית, כי מים לא יכולים להמיס לא שומנים ולא ליחלוך שהתקשה בשבילי התקליט.
ויטלי
אין נזק לתקליטים בשטיפה עם מים - אין לי מושג מהיכן הזכירו כאן נזק. פלסטיק רגיל לחלוטין לא ניזוק ממים וסבון. למקפידים שבמקפידים אפשר להשתמש במזוקקים.
נזק עלול להגרם לתקליטי 78 העשויים שלאק הנמס ומתפורר במגע עם אלכוהול. זו הסיבה שלא משתמשים לניקוי תקליטי שלאק בחומרי ניקוי רגילים (שכולם מכילים ממיסי שומן על בסיס אלכוהול ובני דודים אחרים).
בכל התקליטים יש להקפיד לא להרטיב את התוית באמצע, לייבש היטב בעמידה על הצד, לנקוד שאריות לאחר הייבוש.
סע לשלום המפתחות בפנים...
נזק עלול להגרם לתקליטי 78 העשויים שלאק הנמס ומתפורר במגע עם אלכוהול. זו הסיבה שלא משתמשים לניקוי תקליטי שלאק בחומרי ניקוי רגילים (שכולם מכילים ממיסי שומן על בסיס אלכוהול ובני דודים אחרים).
בכל התקליטים יש להקפיד לא להרטיב את התוית באמצע, לייבש היטב בעמידה על הצד, לנקוד שאריות לאחר הייבוש.
סע לשלום המפתחות בפנים...