maya44
- AssafAviv
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 936
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
Shtirlitz - הרשה לי לחלוק עליך.
לי באופן אישי יש כרטיס קול CREATIVE DIGITAL MUSIC עם יציאה אופטית, וגם היה בנוסף אליו כרטיס קול מובנה על הלוח , עם יציאה קואקסיאלית.
וכאשר הייתי מקשיב למוסיקה דרך הקואקסיאלית, היה חסר ה-מ-ו-ן באס!!!!!
עד לרמה שכבר חשבתי משהו לא בסדר.. וכאשר חיברתי לCREATIVE חזרה, הכל חזר לקדמותו... וליבי עלה בחזרה למקומו
לי באופן אישי יש כרטיס קול CREATIVE DIGITAL MUSIC עם יציאה אופטית, וגם היה בנוסף אליו כרטיס קול מובנה על הלוח , עם יציאה קואקסיאלית.
וכאשר הייתי מקשיב למוסיקה דרך הקואקסיאלית, היה חסר ה-מ-ו-ן באס!!!!!
עד לרמה שכבר חשבתי משהו לא בסדר.. וכאשר חיברתי לCREATIVE חזרה, הכל חזר לקדמותו... וליבי עלה בחזרה למקומו
אני התכוונתי לכל כרטיס שהוא לא OB.
אני מסכים איתך שיכול להיות הבדל, אבל אצלי עברו 3 כרטיסים מעבר לכרטיס OB ובכולם הסאונד ברסיבר היה זהה בחיבור קואקסלי.
יכול להיות שביציאת OB אצלך, הסיגנל כ"כ נחות, שהגעת לתוצאה שהגעת.
אני מסכים איתך שיכול להיות הבדל, אבל אצלי עברו 3 כרטיסים מעבר לכרטיס OB ובכולם הסאונד ברסיבר היה זהה בחיבור קואקסלי.
יכול להיות שביציאת OB אצלך, הסיגנל כ"כ נחות, שהגעת לתוצאה שהגעת.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
- AssafAviv
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 936
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
Shtirlitz
אני לא חושב שיש קשר לסיגנל נחות, הריי ההעברה הדיגיטלית מתבצעת בשיטה בינארית, כך שיוצא שאו שזה עובד או שזה לא עובד...
אם היו בעיות בהעברת הסיגנל או שלא היית שומע סאונד בכלל, או שהיית שומע אותו מאוד מקוטע.
אני לא חושב שיש קשר לסיגנל נחות, הריי ההעברה הדיגיטלית מתבצעת בשיטה בינארית, כך שיוצא שאו שזה עובד או שזה לא עובד...
אם היו בעיות בהעברת הסיגנל או שלא היית שומע סאונד בכלל, או שהיית שומע אותו מאוד מקוטע.