טרנסקודר, האם יהיה הבדל?
-
hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
היי,
יש לי טושיבה 32A3000 שמחוברת עכשיו לממיר של יס עם כבל SCART ולטלויזיה עם קומפוזיט,
אם אני יקנה טרנסקודר ויחבר אותה בקומפוננט יהיה הבדל משמעותי לעין?
תודה
יש לי טושיבה 32A3000 שמחוברת עכשיו לממיר של יס עם כבל SCART ולטלויזיה עם קומפוזיט,
תודה
- moranhoresh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 453
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
בין קומפוזיט ל-SVIDEO או קומפוננט יש הבדל רציני.
בין SVIDEO לקומפוננט ההבדל פחות בולט ומשמעותי. תשקול אם זה שווה לך כ-500 ש"ח (טרנסקודר+כבלים)
בין SVIDEO לקומפוננט ההבדל פחות בולט ומשמעותי. תשקול אם זה שווה לך כ-500 ש"ח (טרנסקודר+כבלים)
-SCRAT RGB לטרנסקודר לקומפוננט אמור לתת לך את האיכות הטובה ביותרhananmori12 כתב:היי,
תודה...
-אח"כ חיבור SCRAT RGB ל S-Video או S-Video ל S-Video ייתן לך איכות קצת פחות טובה
-אח"כ לא שווה לדבר כי אין שום סיבה להתחבר (קומפוזיט) !!
האם שווה לרכוש טרנסקודר וכבלים כדי לשפר את האיכות זאת שאלה סובייקטיבית שכל אחד יענה עלייה בצורה שונה
הדיעה שלי היא ששימוש ב S-Video הוא מספיק (לי יש טרנסקודר)
אם אתה רוצה להרגיש את איכות הטרנסקודר לפני הרכישה אתה יכול ליצור איתי קשר בפרטי ואני ישמח להלוות לך את הטרנסקודר למספר ימים כדי להתרשם (אתה גר די קרוב אליי)
-
hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
מבחינת ההשקעה כמה יעלה לי כבל SCART ל-SVIDEO?
ואם אני קונה טרנסקודר, כבר קומפוננט לקומפוננט יש לי כבר רק יהיה חסר לי SCART-SCART
osherov,
נשלחה אליך הודעה
ואם אני קונה טרנסקודר, כבר קומפוננט לקומפוננט יש לי כבר רק יהיה חסר לי SCART-SCART
osherov,
נשלחה אליך הודעה