6500 איזה כיף, איזה באסה...
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78847
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
כפי שאתם יודעים סוף סוף העולם הדיגיטלי קיבל את המשלוח של ה-6500 שהיה אמור להמכר כבר בתערוכה, אך נתקע במכס (גרררר....)
את ה-4100 מכרתי כבר שבוע שעבר, מתוך ציפיה שה-6500 יגיע מהר מאוד...
המשלוח הגיע בסוף היום השני של התערוכה (גיליתי את זה לראשונה כשגיליתי את SINGERA יושב בהרצאה שלי ושל זיו עם 6500 ביד וחיוך מאושר מאוזן לאוזן...). כמובן שרצתי מהר (כמו כל מי שגילה את זה) ורכשתי על המקום את ה-6500 גם אני, לפני שעמי יעמיס אותם חזרה על הוואן...
הגעתי הביתה, וכמו מכור אמיתי התחלתי לשחק, שדרגתי FIRMWARE, פונטים, קינפגתי את זה לרשת...
בניגוד לכל המכשירים הקודמים של DVICO, הוא גילה בלי כל בעיה את רשת ה-SMB (יש לי WINDOWS 2003 SERVER...) וזה אפילו עבד!
ה-BETA האחרון של NETSHARE עבד מעולה. הייתי כ"כ גמור שראיתי רק שהכל עובד ואז הלכתי לישון (אי שם ב-3-4 בבוקר).
סוף סוף הכל בתלת מימד, הפונטים קטנים ויפים, אך קריאים לחלוטין. הכל נראה עובד יפה מאוד!
אז מה הבאסה? עכשיו מחכה לי שבוע קשה במיוחד בעבודה, אין לי בכלל דרך לראות שום דבר. לדעת שיש לך צעצוע כזה ממתין ושבקושי אספיק להציץ בו למשך כ"כ הרבה זמן זה סוג של עינוי בשבילי...
את ה-4100 מכרתי כבר שבוע שעבר, מתוך ציפיה שה-6500 יגיע מהר מאוד...
המשלוח הגיע בסוף היום השני של התערוכה (גיליתי את זה לראשונה כשגיליתי את SINGERA יושב בהרצאה שלי ושל זיו עם 6500 ביד וחיוך מאושר מאוזן לאוזן...). כמובן שרצתי מהר (כמו כל מי שגילה את זה) ורכשתי על המקום את ה-6500 גם אני, לפני שעמי יעמיס אותם חזרה על הוואן...
הגעתי הביתה, וכמו מכור אמיתי התחלתי לשחק, שדרגתי FIRMWARE, פונטים, קינפגתי את זה לרשת...
בניגוד לכל המכשירים הקודמים של DVICO, הוא גילה בלי כל בעיה את רשת ה-SMB (יש לי WINDOWS 2003 SERVER...) וזה אפילו עבד!
ה-BETA האחרון של NETSHARE עבד מעולה. הייתי כ"כ גמור שראיתי רק שהכל עובד ואז הלכתי לישון (אי שם ב-3-4 בבוקר).
סוף סוף הכל בתלת מימד, הפונטים קטנים ויפים, אך קריאים לחלוטין. הכל נראה עובד יפה מאוד!
אז מה הבאסה? עכשיו מחכה לי שבוע קשה במיוחד בעבודה, אין לי בכלל דרך לראות שום דבר. לדעת שיש לך צעצוע כזה ממתין ושבקושי אספיק להציץ בו למשך כ"כ הרבה זמן זה סוג של עינוי בשבילי...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני לא רופא אבל לדעתי זה בדיוק הזמן שבו תגלה שסעודת הפסח השביתה אותך ל 4 ימים. יש לך 3 ימים למצוא דרך להפוך את השבוע הקשה שלך בעבודה לבעיה של מישהו אחר. 
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78847
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
Catskinner,
אני מגיע לסעודת הסדר עם מזוודה גדולה וטס מיד בתום הסדר לאחד השבועות העבודה הקשים ביותר שהיו לי במהלך השנים האחרונות.
טכנית, יש מצב שאני לא אוכל כלום בסדר (מסיבות ברורות של התחשבות במי שצפוי לשבת לידי במטוס).
אני מגיע לסעודת הסדר עם מזוודה גדולה וטס מיד בתום הסדר לאחד השבועות העבודה הקשים ביותר שהיו לי במהלך השנים האחרונות.
טכנית, יש מצב שאני לא אוכל כלום בסדר (מסיבות ברורות של התחשבות במי שצפוי לשבת לידי במטוס).
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אולי כדאי להוסיף מספר מילים על המוצר למי שלא מבין מהו 
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4962
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 451 פעמים
מי שלא מבין מהו,יעבור לפורומים האחרים....רונן כתב:אולי כדאי להוסיף מספר מילים על המוצר למי שלא מבין מהו...
המוצר הוא מזרימדיה/סטרימר,נועד להעברת סרטים,מוזיקה,תמונות מהמחשב
לTV בלי הצורך לשים את המחשב בסלון,זה בגדול.
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
ההארה שלי הייתה מיועדת למי שלא מבין,
בל נשכח שקיים ציבור גולשים שאינו מבין בכל , ואולי מפספס קבלת אינפורמציה חיונית לו ...
בל נשכח שקיים ציבור גולשים שאינו מבין בכל , ואולי מפספס קבלת אינפורמציה חיונית לו ...
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
עם רסיבר גדולniko כתב:מי שלא מבין מהו,יעבור לפורומים האחרים....רונן כתב:אולי כדאי להוסיף מספר מילים על המוצר למי שלא מבין מהו...![]()
המוצר הוא מזרימדיה/סטרימר,נועד להעברת סרטים,מוזיקה,תמונות מהמחשב
לTV בלי הצורך לשים את המחשב בסלון,זה בגדול....
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1657 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
עדיין ה6500 לא עושה כלום טוב מהפופקורן אבל מה שבטוח הוא טוב מנו בהרבה במחיר 3000 ביחס ל900
אחרי שתיבחן טוב טוב את היכולות והפיצ'רז של ה-6500-תתחיל לדבר אחרת.....claudia5 כתב:עדיין ה6500 לא עושה כלום טוב מהפופקורן אבל מה שבטוח הוא טוב מנו בהרבה במחיר 3000 ביחס ל900...
אבל אני לא בויכוח איתך..
יש דברים בחיים שעבורם צריך להשקיע קצת יותר כסף
לטווח ארוך זה יהיה משתלם מאד מאד..
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
ממש לא נכון. ל 6500 מספר יתרונות כיום:claudia5 כתב:עדיין ה6500 לא עושה כלום טוב מהפופקורן אבל מה שבטוח הוא טוב מנו בהרבה במחיר 3000 ביחס ל900...
1) תמיכה ב 24fps
2) אפשרויות ZOOM ו ASPECT טובות יותר.
3) הוצאת DTS CORE מפסי הקול של סרטי ה BluRay. בלי אופציה זו אין אפשרות לשמוע
אנגלית בסרטים !
4) תרגום בסרטי BluRay מהרשת.
5) ניגון תכני MKV וMOV שהפופקורן מתקשה בהם.
6) ניווט מהיר בקבצים, עם מידע ומיון.
7) ניגון סרטים כבדים על גבי SAMBA ו NFS.
בלי להתייחס לחומרה וליתרונות שלה.
בעתיד הקרוב יהיה שדרוג שיאפשר הוצאת פורמטי האודיו החדשים על ה HDMI 1.3 ,שייתן יתרון נוסף.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46360
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
gameboy,
אין כמו הדעות הנחרצות שלך לפתיחת הסופשבוע.
אתה מציע לכולם לבדוק את ה 6500 על מנת להבין עד כמה הוא יותר טוב מהמתחרים.
אתה בדקת את המתחרים? במידה וכן, איזה נגן בחנת?
אין כמו הדעות הנחרצות שלך לפתיחת הסופשבוע.
אתה מציע לכולם לבדוק את ה 6500 על מנת להבין עד כמה הוא יותר טוב מהמתחרים.
אתה בדקת את המתחרים? במידה וכן, איזה נגן בחנת?
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
גם אני התחדשתי לי היום ב- 6500 מעמי, ה- 4000 בדרך לחדר של האחיינית שלי.
בנוסף, רכשתי גם My Book חיצוני של WD. אין לי אפשרות לכבל רשת היכן שממוקם ה- TVIX, אז החלטתי שהפעם אני אנייד את הדיסק החיצוני, ולא את ה- TVIX.
הערות שלך, שוב, אינן במקום. אמנם גם אנ המתנתי בסבלנות ל- TVIX, אבל זה אני. כבר הבנו שכרגע אין יתרון מיוחד ל- TVIX על חשבון ה- Popcorn (מלבד אולי USB HOST, אבל בל נשכח שה-TVIX יקר מהותית).
יש פה חברים שרכשו את ה- Popcorn במיטב כספם, וגם מאוד נהנים ממנו, אז קצת כבוד לאנשים שאתה מנהל איתם דיון בתדירות יומית..
חג שמח לכולם.
בנוסף, רכשתי גם My Book חיצוני של WD. אין לי אפשרות לכבל רשת היכן שממוקם ה- TVIX, אז החלטתי שהפעם אני אנייד את הדיסק החיצוני, ולא את ה- TVIX.
Gameboygameboy כתב:אם היה למישהו ספק מתי ה-6500 הולך "לבעוט" את הפופקורן....אז זהו,זה יהיה מייד בהתחלה...
הערות שלך, שוב, אינן במקום. אמנם גם אנ המתנתי בסבלנות ל- TVIX, אבל זה אני. כבר הבנו שכרגע אין יתרון מיוחד ל- TVIX על חשבון ה- Popcorn (מלבד אולי USB HOST, אבל בל נשכח שה-TVIX יקר מהותית).
יש פה חברים שרכשו את ה- Popcorn במיטב כספם, וגם מאוד נהנים ממנו, אז קצת כבוד לאנשים שאתה מנהל איתם דיון בתדירות יומית..
חג שמח לכולם.
נערך לאחרונה על ידי Gili_Regev ב 18/04/2008 16:16, נערך 2 פעמים בסך הכל.
...
הפיצ'ר שהכי מדבר אליי במכשיר :jpost כתב:ממש לא נכון. ל 6500 מספר יתרונות כיום:claudia5 כתב:עדיין ה6500 לא עושה כלום טוב מהפופקורן אבל מה שבטוח הוא טוב מנו בהרבה במחיר 3000 ביחס ל900...
1) תמיכה ב 24fps
2) אפשרויות ZOOM ו ASPECT טובות יותר.
3) הוצאת DTS CORE מפסי הקול של סרטי ה BluRay. בלי אופציה זו אין אפשרות לשמוע
אנגלית בסרטים !
4) תרגום בסרטי BluRay מהרשת.
5) ניגון תכני MKV וMOV שהפופקורן מתקשה בהם.
6) ניווט מהיר בקבצים, עם מידע ומיון.
7) ניגון סרטים כבדים על גבי SAMBA ו NFS.
בלי להתייחס לחומרה וליתרונות שלה.
בעתיד הקרוב יהיה שדרוג שיאפשר הוצאת פורמטי האודיו החדשים על ה HDMI 1.3 ,שייתן יתרון נוסף....
היכולת להציג תרגום מובנה בקבצי MKV .
בתור חובב סדרות וסרטי אנימציה יפניים , זה אחד הפיצ'רים הכי טובים שניתקלתי בו
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46360
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
בל נשכח כי Popcorn Hour A-100 הציג יכולת הצגת תרגומים מוטמעים בקבצי mkv כבר בנובמבר 2007...
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
הגרסה האחרונה באתר של DVICO היא 1.1.44
האם זו האחרונה באמת או שמסתובבת לה איזו גרסה חדשה יותר ?
חוץ מזה, ראיתי נכון? הקובץ של הגרסה שוקל 27 מגה
האם זו האחרונה באמת או שמסתובבת לה איזו גרסה חדשה יותר ?
חוץ מזה, ראיתי נכון? הקובץ של הגרסה שוקל 27 מגה
נערך לאחרונה על ידי Gili_Regev ב 18/04/2008 16:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
...