אני צריך מחשב מדיה סנטר חזק..יש לי תקציב של עד 5 אלף ואם צריך אז עד 7-8 אבל לא להגזים
תודה
נ.ב אם אתם יכולים להביא לי אתר שאפשר להרכיב שם לבד מחשב יהיה נחמד שאני יוכל לראות מה האפשרויות למרות שאני לא ממש מבין במחשבי מדיה סנטר
תודה וחג שמיח
יש לי בבית רשת אלחוטית.
מסך במארז בשביל מה?
הגודל של המארז לא משנה כי עדיין לא קניתי את הריהוט שאני ישים מתחת לLCD בחדר והריהוט זה בהזמנה אישית.
חשוב שיהיה לי את כל היציאות האפשריות ושהוא יהיה מהיר ושקט.
מצויין. אני הייתי מציע למנהלי הפורום לשים את המפרט הזה בדביקים בתור ההמלצה העכשווית ל-HTPC חזק לגיימרים, ואת המפרט מבוסס ה-AMD (בלינק שנתתי ההודעה הקודמת שלי בשרשור זה) בדביקים בתור ההמלצה העכשווית למפרט HTPC בעל יחס העלות-תמורה הגבוה ביותר.
המסך מאפשר לך לראות את שם השיר / סרט המתנגן.
אתה יכול להציג שם מידע על המחשב (טמפרטורות, זמנים) ודברים דומים.
זה בהחלט פיצ'ר נחמד מאוד, אך בדרך כלל באמת לא שווה את הכסף הנוסף.
מספר הערות
1. הבורד הוא מעט ישן, כולל PARALLEL PORT ורק 4 USB מאחור. יש לו גירסה חדשה עם 8 USB במקום המקבילית וה RS232 ועוד מספר שינויים.
2. המאורר שמגיע עם הקירור CPU די רועש. ובכלל, ב100 ש"ח יש את FREEZER PRO 7 שהוא מאוד שקט ומקרר טוב מאוד.
3. אני הייתי לוקח 4GB אפילו ל 32BIT
4. אני מעדיף שני דיסקים, אחד למערכת הפעלה ואחד לתוכנות/משחקים, ובנוסף אופצייה לגיבוי זריז מכונן לכונן.
ולמי שמחפש לחסוך, 9600GT יתן כמעט אותם ביצועים בפחות כסף, ולדעתי קירור פסיבי מיותר, מאוורר של כרטיס מסך ב IDLE ממש לא מרעיש, וקירור פסיבי מונע OC.