חבר חדש באוסף- NIKKO STA-7070
-
Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
ניקו הייתה חברה חביבה שבשנות ה-70 עשתה רסיברים ומגברים נחמדים מאוד.עד היום לא יצא
לי לשמוע ציוד שלהם,אם מתוך "זלזול" מסוים במותג הזה,או מחוסר עניין שלי לעומת השמות
"הגדולים" יותר כמו מרנץ,פיוניר,סאנסוי ורוטל.נו,אז עכשיו אפשר להגיד שהניקו הזה שעכשיו
ברשותי לא נופל כלל מהשמות הגדולים יותר בוינטג' באיכות הסאונד..הסאונד שלו בהיר ומפורט
עם באס לא מהסוג "שנותן בראש" אלא הדוק יותר..אגב מישהו יודע עם הניקו הזאת היא אותה
ניקו מהצעצועים על שלט רחוק מונחי הרדיו? ודבר נוסף,סופר לי שהייתה להם מערכת אחת שהייתה ה-HI END שלהם ונקראה "אלפא בטה גאמה"..מישהו מכיר ויכול לנדב פרטים עליה?
לי לשמוע ציוד שלהם,אם מתוך "זלזול" מסוים במותג הזה,או מחוסר עניין שלי לעומת השמות
"הגדולים" יותר כמו מרנץ,פיוניר,סאנסוי ורוטל.נו,אז עכשיו אפשר להגיד שהניקו הזה שעכשיו
ברשותי לא נופל כלל מהשמות הגדולים יותר בוינטג' באיכות הסאונד..הסאונד שלו בהיר ומפורט
עם באס לא מהסוג "שנותן בראש" אלא הדוק יותר..אגב מישהו יודע עם הניקו הזאת היא אותה
ניקו מהצעצועים על שלט רחוק מונחי הרדיו? ודבר נוסף,סופר לי שהייתה להם מערכת אחת שהייתה ה-HI END שלהם ונקראה "אלפא בטה גאמה"..מישהו מכיר ויכול לנדב פרטים עליה?
-
- 40 וואט לצד-בהחלט רסיבר נחמד ביותר!
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
איזה קטע! יש לי בדיוק אחד כזה בבית הורי! קיבלתי אותו במתנה מדודה אחת שהחליפה אותו במיני מהסופר
הוא מחובר כרגע לדוד של פיוניר ורמקולים של MISSION והתוצאה מפתיעה לעלות שלו (האפסית...) - אפילו ללא רענון קבלים!