החלפת הרמקולים שלי
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
שלום וחג שמח לכולם.
ברשותי רמקולים של ווארפדאל מדגם דיאמונד 3 - רמקולים מדפיים קטנים ונחמדים שבד"כ מספקים אותי. חבר שלי הציע לי להחליף איתו את הרמקולים יש לו רמקולים של JBL מדגם LX44. אני יודע שאין מה להשוות בין הסטים האלה אך ה JBL זקוקים לשיפוץ - צריך להחליף את הסוראונד ואת הממברנה שהקרטון שלה התבלה ונקרע (בשתי יחידות הבאס) והטוויטר באחד הרמקולים שרוף.
השאלה היא האם כדאי לי לבצע את ההחלפה מה שידרוש ממני הוצאה כספית על התיקון.
ומה לפי דעתכם עלות התיקון של התקלות שתיארתי?
בברכה.
ברשותי רמקולים של ווארפדאל מדגם דיאמונד 3 - רמקולים מדפיים קטנים ונחמדים שבד"כ מספקים אותי. חבר שלי הציע לי להחליף איתו את הרמקולים יש לו רמקולים של JBL מדגם LX44. אני יודע שאין מה להשוות בין הסטים האלה אך ה JBL זקוקים לשיפוץ - צריך להחליף את הסוראונד ואת הממברנה שהקרטון שלה התבלה ונקרע (בשתי יחידות הבאס) והטוויטר באחד הרמקולים שרוף.
השאלה היא האם כדאי לי לבצע את ההחלפה מה שידרוש ממני הוצאה כספית על התיקון.
ומה לפי דעתכם עלות התיקון של התקלות שתיארתי?
בברכה.
עם חברים כאלו אתה לא צריך אויבים!!!
נראה לי שהגיע הזמן לסיים החברות!!(ולמצוא ביד 2 מציאות כאוות נפשך!!!....
)
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
הם מספקים אותי כרגע כי אני לא מכיר יותר טוב! אני בטוח שאחרי שאשמע את ה JBL (כשהם תקינים) לא ארצה לחזור לאחור. וגם אני בטוח שאין מה להשוות ביניהם, בכל מקרה אני אבצע את ההחלפה רק אם היא כדאית מבחינה כלכלית ומעשית אחרת אין סיכוי.
- moranhoresh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 453
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
רמקול משופץ בחיים לא ישמע כמו רמקול תקין או חדש.
לדעתי בטווח מחירים הזה לך על יד שניה תקין, או שתאגור עוד כסף ותחליף בהמשך.
תשאל את עצמך שאלה אחרת, אם הוא היה מציע לך מכונית מנהלים, שזקוקה להחלפת בלמים, צמיגים, ומנוע, או בקיצור אובראול כללי היית עושה את זה. אפילו אם זה יוצא פחות ממכונית/רמקול חדש רק הטרטור לא שווה את זה
לדעתי בטווח מחירים הזה לך על יד שניה תקין, או שתאגור עוד כסף ותחליף בהמשך.
תשאל את עצמך שאלה אחרת, אם הוא היה מציע לך מכונית מנהלים, שזקוקה להחלפת בלמים, צמיגים, ומנוע, או בקיצור אובראול כללי היית עושה את זה. אפילו אם זה יוצא פחות ממכונית/רמקול חדש רק הטרטור לא שווה את זה
- moranhoresh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 453
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
ההתלהבות בארץ מ-BMW היא OVER-RATED. הרכב נמכר בארץ במחיר מוגזם, ביחוד יחסית למה שהוא נותן לעומת המתחרות. זה בין הרכבים הבודדים בשוק עם הנעה אחורית, ומי שלא יודע לנהוג על הנעה אחורית, שזה רב האנשים, עדיף שימנע מכך.yairf כתב:אם זו הייתה BMW535 אז כן! אבל אני לא משוכנע שה-JBL הנ"ל הם ההשוואה הנכונה......
דרך אגב, רכב שצריך אובר-אול, ולצורך זה כל מוצר אחר, הנזק שנגרם לו הוא הרבה יותר ממה שיתוקן, כי אם אין תיקון בודד סימן שכל המוצר חטף כאלו זעזועים והתעללויות, שפשוט שווה לשמור מרחק.
jbl lx 44
לא צינת איזה מגבר יש לך?
הJBL רמקול מצויין רק שההשקעה שעומדת בפניך די גבוהה,מה מצב הגרילים של הרמקול?
היה לי את הדגם הזה,וגם את הLX55 ,רק שאף פעם לא יצא לי לשפץ את הטויטר טבעות ספוג לממברנה יצא גם יצא,שיפוץ מיקצועי נותן תוצאה כמו חדש
מה מצב הארגזים?שריטות לחות מים צריך לצבוע ?
הJBL רמקול מצויין רק שההשקעה שעומדת בפניך די גבוהה,מה מצב הגרילים של הרמקול?
היה לי את הדגם הזה,וגם את הLX55 ,רק שאף פעם לא יצא לי לשפץ את הטויטר טבעות ספוג לממברנה יצא גם יצא,שיפוץ מיקצועי נותן תוצאה כמו חדש
מה מצב הארגזים?שריטות לחות מים צריך לצבוע ?