עברית ב ISTAR
-
shay1972
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 251
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
בשעה טובה יצא העדכון לפופקורן ול ISTAR.
התקנתי אותו בהצלחה על ה ISTAR אבל לא הצלחתי לראות תרגומים בעברית, וכמו כן, אין את האופציה הזו תחת האפשרויות בשפות התרגום , תחת ה SETUP.
האם זו לא אותה גרסה כמו ב פופקורן?
התקנתי אותו בהצלחה על ה ISTAR אבל לא הצלחתי לראות תרגומים בעברית, וכמו כן, אין את האופציה הזו תחת האפשרויות בשפות התרגום , תחת ה SETUP.
האם זו לא אותה גרסה כמו ב פופקורן?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46367
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
Sybas מפתחת שלל תכונות. כל חברה לאחר מכן לוקחת את ה Middleware ובוחרת איזה מהתכונות החדשות להתאים למכשיר מתוצרתה. נכון להיום, חברת ISTAR לא מוצאת לנכון להכניס תמיכה בעברית, למרות שאת רוב העבודה Syabas כבר ביצעו.
בדיוק לפני שעה קלה קיבלתי לידי את ה 1.3 ISTAR MINI HD, כשמו כן הוא - קטנטן (כי הוא לא מכיל מקום לכונן קשיח), בעל מארזת גומי שחורה קשיחה ושלל רב של כבלים. מעניין יהיה לבדוק אותו מול ה A-100 וה 6500.
בדיוק לפני שעה קלה קיבלתי לידי את ה 1.3 ISTAR MINI HD, כשמו כן הוא - קטנטן (כי הוא לא מכיל מקום לכונן קשיח), בעל מארזת גומי שחורה קשיחה ושלל רב של כבלים. מעניין יהיה לבדוק אותו מול ה A-100 וה 6500.
-
shay1972
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 251
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אכן תמונות קשות.......
זה מאוד מצער, ונקווה שהעברית כן תכנס בסוף - למרות שעכשיו שגם לך יש אחד כזה - אני קצת פחות מודאג
.
היו לי ביד את שניהם - את ה ISTAR ואת ה פופקורן והעדפתי להשאיר את ה ISTAR - בגלל כפתור ה ON/OFF ובגלל החיבוריות שלו - והנחתי, בתמימותי, שהעברית תגיע גם אליו.
עכשיו אני קצת מצטער....
זה מאוד מצער, ונקווה שהעברית כן תכנס בסוף - למרות שעכשיו שגם לך יש אחד כזה - אני קצת פחות מודאג
היו לי ביד את שניהם - את ה ISTAR ואת ה פופקורן והעדפתי להשאיר את ה ISTAR - בגלל כפתור ה ON/OFF ובגלל החיבוריות שלו - והנחתי, בתמימותי, שהעברית תגיע גם אליו.
עכשיו אני קצת מצטער....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אל תצטער, הנגן קטן בצורה מדהימה והגימור העוטף שלו (מעין גומי רך\קשיח) מרשים.
גם אתה קיבלת סט נאה כזה של כבלים או שזה שמור רק לגרסה 1.3?
לפי דעתי הכבלים שוקלים יותר מהנגן...
הכבל האופטי מדהים!
גם אתה קיבלת סט נאה כזה של כבלים או שזה שמור רק לגרסה 1.3?
לפי דעתי הכבלים שוקלים יותר מהנגן...
הכבל האופטי מדהים!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

טוב, מסתבר ש Syabas עשו לי הכרות עם קודקודי ISTAR.
נוכל לראות עברית במכשירים בשאיפה עד אמצע מאי השנה.
נוכל לראות עברית במכשירים בשאיפה עד אמצע מאי השנה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

MrHicUp,
אתה שואל מה אני עושה?
הנה הסבר קצר, רוב המכשירים נשלחים אלי בעלות מעט זולה יותר ממחיר MSRP עבור ביקורת באתר, על כולם (חוץ מפעמיים למיטב זכרוני) אני נאלץ לשלם עלויות ייבוא אישי שונות כגון: מיסי קניה, מע"מ, עמלת שחרור מכס, עמלת השתתפות באגרת רשימון, עמלת דמי הקצאת אשראי ועוד - סכומים אשר מגיעים בקלות למאות שקלים עבור מוצר בודד. בעקבות תשלומים אלו אתה יכול לדמיין לעצמך את הריבים שיש לי עם רעייתי האהובה...
כמעט בכל המכשירים אני עושה שימוש יום יומי. ייתכן ובעתיד אני אוציא חלק מהם למכירה עבור מימון מכשירים חדשים לביקורת אשר מיובאים מחו"ל ולא מהארץ - אך בנתיים אני לא רואה צורך בכך.
אתה שואל מה אני עושה?
הנה הסבר קצר, רוב המכשירים נשלחים אלי בעלות מעט זולה יותר ממחיר MSRP עבור ביקורת באתר, על כולם (חוץ מפעמיים למיטב זכרוני) אני נאלץ לשלם עלויות ייבוא אישי שונות כגון: מיסי קניה, מע"מ, עמלת שחרור מכס, עמלת השתתפות באגרת רשימון, עמלת דמי הקצאת אשראי ועוד - סכומים אשר מגיעים בקלות למאות שקלים עבור מוצר בודד. בעקבות תשלומים אלו אתה יכול לדמיין לעצמך את הריבים שיש לי עם רעייתי האהובה...
כמעט בכל המכשירים אני עושה שימוש יום יומי. ייתכן ובעתיד אני אוציא חלק מהם למכירה עבור מימון מכשירים חדשים לביקורת אשר מיובאים מחו"ל ולא מהארץ - אך בנתיים אני לא רואה צורך בכך.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

נכון להיום לא.
קיימת בעיה בייבוא של מוצרים מסוג זה, מחיר המוצר נמוך יחסית מלכתחילה ולכן ליבואן פוטנציאלי פשוט אין הרבה רווח. בכל אופן, שזה לא יעצור אותך, מרגע שאתה רוכש את המוצר ועד שהוא אצלך לא עוברים בדרך כלל יותר מ 7 ימים.
קיימת בעיה בייבוא של מוצרים מסוג זה, מחיר המוצר נמוך יחסית מלכתחילה ולכן ליבואן פוטנציאלי פשוט אין הרבה רווח. בכל אופן, שזה לא יעצור אותך, מרגע שאתה רוכש את המוצר ועד שהוא אצלך לא עוברים בדרך כלל יותר מ 7 ימים.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אומנם לקח מעט זמן, אבל אפשר להוסיף את ה ISTAR 1.1 & 1.3 לרשימה המכובדת של יצרנים אשר מספקים תמיכה טבעית בעברית.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 653#592653
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 653#592653