חיבור X530 ל-Xoro4000 או למחשב שולחני

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
LiRoN18 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכם,
ביצעתי רכישה היום של Logitech x 530 במטרה לקבל איכות שמע למיני קולנוע ביתי בחדר שלי :)
הבנתי מחיפושיי בגוגל שאפשרי לחבר את הסט רמקולים הזה למכשירי דיוידי, ל-PS ועוד.
אני מעוניין לחבר סט זה לדיוידי הנאמן והישן שלי ה-xoro4000, הסט רמקולים עדיין לא אצלי ואני רק רוצה לדעת אם זה אכן אפשרי לביצוע והאם באמת אקבל את אפקט הסראונד כקולנוע ביתי עם רמקולים איכותיים אלו שהוכוונו למחשב מלכתחילה.
במידה ולא, אוכל תמיד לחברם למחשבי הישן המצוייד בכרטיס קול מסוג ac97 5.1, הבעיה היחידה שלא מצאתי לה פתרון זה האם היציאה היחידה שיש בכרטיס מאחור לשמע תהווה כניסה לכל החיבורים של ה-RCA של הסט עצמו...
אז כן אני חדש בתחום, והבאתי קצת שאלות.
הבנתי שאלו רמקולים איכותיים אני רק רוצה להנות מהם והעדיפות כמובן היא לחבר לדיוידי ולהנות מסרטים בטלוויזיה בחדר שינה בכיף :)
תודה רבה לכם אנשים טובים,
חג שמח וסופ"ש מהנה.
לירון. :) [/quote]

LiRoN18 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

מישהו חברים?
מצטער על הקוצר רוח אבל זו קהילה של תותחים זה למה העליתי רק לפה את שאלתי כי הייתי בטוח שאזכה לתשובה מקצועית שתוריד לי אבן מהלב... אני באמת רוצה לחבר את הרמקולים לדיוידי שלי ולהנות מסראונד ואם לא אז למחשב.
בדיוידי שלי שציינתי שהוא מסוג xoro 4000 יש מלא חיבורים מאחורה, בין השאר גם את החיבורים ל-5.1 של האודיו ועוד שאין לי שמץ בהם... 22 צפיות ואף תגובה אחת...
בכל מקרה, תודה.

LiRoN18 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

חבר'ה אני לא רוצה להיות גס רוח,
נכון נרשמתי לקהילה הזאת בשביל לקבל מענה לשאלתי ואני עוקב אחרי הקהילה הזאת מאז ומתמיד ולומד ממנה
כן אני חדש בתחום וחסר ידע ולכן העליתי שאלה מסוג כזה פה, מצטער על הבורות.
אבל יחס מינימלי? תראו ממתי הפוסט.. כן לא קיבלתי את הרמקולים אבל אני רק רוצה לדעת האם אפשרי לחבר את הרמקולים לדיוידי רגיל? הבנתי שיש מתאם עם זה.. והאם בדיוידי ישמעו סראונד במידה ויש AC3....
חג שמח ותודה על היחס שבקריאת שורות אלה, חבל רק שהיחס לא מתבטא בתגובות.

צפיד
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2856
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 64 פעמים

שליחה #4 

LiRoN18 כתב:חבר'ה אני לא רוצה להיות גס רוח,
נכון נרשמתי לקהילה הזאת בשביל לקבל מענה לשאלתי ואני עוקב אחרי הקהילה הזאת מאז ומתמיד ולומד ממנה
כן אני חדש בתחום וחסר ידע ולכן העליתי שאלה מסוג כזה פה, מצטער על הבורות.
אבל יחס מינימלי? תראו ממתי הפוסט.. כן לא קיבלתי את הרמקולים אבל אני רק רוצה לדעת האם אפשרי לחבר את הרמקולים לדיוידי רגיל? הבנתי שיש מתאם עם זה.. והאם בדיוידי ישמעו סראונד במידה ויש AC3....
חג שמח ותודה על היחס שבקריאת שורות אלה, חבל רק שהיחס לא מתבטא בתגובות.
...
היי,
אני מתנצל בשם כל הפורום אבל תזכור שלא תמיד אנשים עונים מקטע של התעלמות יש חג רוב החבר'ה עכשיו בכלל מנפנפים עכשיו מעל מנגלים לוחשים...

לשאלתך:
גם לי יש את אותם רמקולים,אצלי הם מחוברים ישירות למחשב.
אני לא יודע אם זה אידליה לחבר רמקולים של מחשב למערכת קולנוע ביתי אבל זה לשיקולך וכיסך.
תראה לפי מה שאני רואה עכשיו בכרטיס קול עבור הרמקולים - תמונה מצורפת.
מה שאומר שאתה צריך לחבר מתאם בין היציאות שמגיעות מSUB שלך :
יש לך שלוש יציאות,אחת לסאב אחת לאחוריים אחת לקדמיים .
סה"כ שלושה מתאמים (אוזניות לRCA זכר) ולחבר אותם ליציאות של המגבר (מסומן בצהוב)
או ליציאה של ה DVD במידה ויש....זה יראה בדיוק אותו דבר , ANALOG OUT .
אלו יציאות אנלוגיות,,ההגברה תעשה מX530 שלך.
הפענוח מהרכיב עצמו - DVD או מרכיב ההגברה.
אתה תשמע ב 5.1 ערוצים נפרדים(כתלות בפורמט המדיה שתנגן כמובן).

מקווה שזה יעזור...

LiRoN18 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

צפיד רב תודות לך בחור יקר על התמיכה והסבלנות שהפגנת פה כלפי,
תראה ידוע לי שכרטיס הקול במחשבי הוא 5.1 של ac97 ויש לי תוכנה בערך זהה לשלך הרצה ברקע.
לא קיבלתי אז בזמנו את המתאם שמחובר ללוח וממנו יוצאים 5.1 חיבורי אנלוג בגב המארז ככה שמה שיש לי נכון לכרגע במחשב זה החיבורים הסטנדרטיים של ה-3 יציאות (line in, mic, speaker) ולכן אין לי מושג איך לחבר תסט הזה למחשב.
בגלל שיש לי דיוידי לדעתי איכותי (xoro 4000) אני לא יודע אם תיהיה בעיה לחבר את הרמקולים ישירות למכשיר.
יש לי תחיבורים שהצגת במכשיר שלך גם בגב המכשיר שלי וככה זה נראה אצלי במכשיר מאחורה:
[imgbig]http://www.xoro.cz/products/hsd_4000/back.gif[/imgbig]
האם הרמקולים האלה יתחברו לחיבורים האלו ללא בעיה או שצריך לקנות מתאמים מעבר?
אני גם זקוק למעריכים עבור ה-RCA על איזה סוג אתה ממליץ איכותי אבל גם לא יקר מדי?
והמתאם שהבנתי שמגיע עם הרמקולים האלה אמור לתאם את הרמקולים למכשירי DVD פרימיטיביים יותר ללא החיבורים שיש ב-xoro 4000 שלי? מצטער על כל השאלות ותודה על העזרה!

צפיד
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

LiRoN18 כתב:צפיד רב תודות לך בחור יקר על התמיכה והסבלנות שהפגנת פה כלפי,
תראה ידוע לי שכרטיס הקול במחשבי הוא 5.1 של ac97 ויש לי תוכנה בערך זהה לשלך הרצה ברקע.
לא קיבלתי אז בזמנו את המתאם שמחובר ללוח וממנו יוצאים 5.1 חיבורי אנלוג בגב המארז ככה שמה שיש לי נכון לכרגע במחשב זה החיבורים הסטנדרטיים של ה-3 יציאות (line in, mic, speaker) ולכן אין לי מושג איך לחבר תסט הזה למחשב.
בגלל שיש לי דיוידי לדעתי איכותי (xoro 4000) אני לא יודע אם תיהיה בעיה לחבר את הרמקולים ישירות למכשיר.
יש לי תחיבורים שהצגת במכשיר שלך גם בגב המכשיר שלי וככה זה נראה אצלי במכשיר מאחורה:
[imgbig]http://www.xoro.cz/products/hsd_4000/back.gif[/imgbig]
האם הרמקולים האלה יתחברו לחיבורים האלו ללא בעיה או שצריך לקנות מתאמים מעבר?
אני גם זקוק למעריכים עבור ה-RCA על איזה סוג אתה ממליץ איכותי אבל גם לא יקר מדי?
והמתאם שהבנתי שמגיע עם הרמקולים האלה אמור לתאם את הרמקולים למכשירי DVD פרימיטיביים יותר ללא החיבורים שיש ב-xoro 4000 שלי? מצטער על כל השאלות ותודה על העזרה!
...
לירון,
דבר ראשון- בכיף!
זה הפורום היחידי שיש כזו הרמוניה בין אנשים ,אני ממליץ לך בחום לקרוא כאן ולבלות יותר...

אז איפה היינו:

ככה ,יש קונקטור שיוצא מהסאב לכיוון הרמקול הימני הוא BUILD IN אם אין לך אותו תצטרך לפרק את הרמקול ולהלחים אותו,אני לא יודע מה קורה בפנוכו לפי ההיגיון הוא מתחבר לרמקול משם יש איזה מעקף ואז הוא יוצאים שלושה גידים עם קונקטורים למחשב.

סדר החיבור הוא כפי שתראה בתצלום,מה שמחובר לסאב זה הרמקולים עצמם.
מה שיוצא מהסאב זה הקונקטור שהזכרתי מקודם.
היחידה המקשרת בין הרמקול ימין למחשב הוא כבל עם שלושה קונקטרים בצבעים שונים (כמו של אוזניות) להם אתה צריך מתאם נקבה אוזניות אל זכר RCA.

אין צורך לקנות משהו יקר ,אני לא חושב שזה מצדיק זאת.
תקנה סט פשוט בשלושים שקל ,תוודא שהמחבר איכותי וזהו.
לגבי החיבור לXORO תחבר את שלושת הקונקטור לאותם מחברים שציינתי,תוודא שהיציאה מה DVD מוגדרת ( ANALOG OUT).
אני מקווה שהכל יותר ברור....אם לא אנחנו כאן.
הקונקטור שמחובר לסאב ומקשר לרמקול ימין
 הקונקטור שמחובר לסאב ומקשר לרמקול ימין
סדר חיבור שלושת הקונקטורים למחשב מרמקול ימין
 סדר חיבור שלושת הקונקטורים למחשב מרמקול ימין
סדר חיבור הרמקולים
 סדר חיבור הרמקולים

LiRoN18 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

כרגיל תותח, רב תודות לך :)
בהסבר לחיבור למחשב טיפה איבדתי אותך, תוכל להפנות אותי לחיבור אותו אצטרך לקנות במידה ואתקל בקושי בלחבר למחשב?
החיבור שעל הסאב שנראה כמו חיבור VGA של מחשב.. ממנו יוצאים עוד חיבורים למחשב עצמו? הכבל הזה מגיע עם הסט בטח...
וב-xoro אני לא חושב שאתקל בבעיה, הראיתי לך איך החיבורים נראים מאחורה בדיוידי עצמו, הכל אמור להכנס ב-RCA ללא בעיות לפי מה שאתה רואה שם נכון? בדקתי תהגדרות תצורה במכשיר יש שם אפשרות להפעיל dolby צריך את זה?
שוב אני בור בתחום הזה צר לי חח אבל תודה על העזרה באמת,
אגב שכחת לכוון אותי להערכה של ה-RCA כי 5 מטר לאחוריים לא יספיק לי לצערי :\
תודה!

צפיד
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

LiRoN18 כתב:כרגיל תותח, רב תודות לך :)
בהסבר לחיבור למחשב טיפה איבדתי אותך, תוכל להפנות אותי לחיבור אותו אצטרך לקנות במידה ואתקל בקושי בלחבר למחשב?
החיבור שעל הסאב שנראה כמו חיבור VGA של מחשב.. ממנו יוצאים עוד חיבורים למחשב עצמו? הכבל הזה מגיע עם הסט בטח...
וב-xoro אני לא חושב שאתקל בבעיה, הראיתי לך איך החיבורים נראים מאחורה בדיוידי עצמו, הכל אמור להכנס ב-RCA ללא בעיות לפי מה שאתה רואה שם נכון? בדקתי תהגדרות תצורה במכשיר יש שם אפשרות להפעיל dolby צריך את זה?
שוב אני בור בתחום הזה צר לי חח אבל תודה על העזרה באמת,
אגב שכחת לכוון אותי להערכה של ה-RCA כי 5 מטר לאחוריים לא יספיק לי לצערי :\
תודה!
...
מצטער אבל אני לא מבין מה לא ברור-אם תוכל למקד את השאלה כי לפי הכתוב מעלה והצילומים לא אמורה להיות בעיה.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”