חדש לנושא וממש הולך לאיבוד מעודף המידע. מאיפה להתחיל ?
שלום לכולם
עברתי את שלב א וקניתי LCD
עכשיו אני בשלב הבא ומעוניין לצפות בתוכן HD מהמחשב ב LCD TV
התחלתי לקרוא בפורום לגבי איזה קודקים להתקין באיזה PALYER להשתמש איך להוסיף כתוביות וכו'.
הפורום באמת מקצועי ומפורט אולם פתאום הבנתי שאני מנסה להבין איך לבטל האצת חומרה
וליצור קבצי קינפוג ב REG כדי לעקוף את ה......
בשלב הזה הלכתי לארון התרופות לקחתי נורופן למיים לכאב ראש והלכתי לישון.
למחרת כאב הראש חזר בתיזמון מדהים ביחד עם הכתבה שהסבירה איך לסדר עדיפויות לקודקים ודירגה חוות דעת על מפענחים והסברים מתמטיים לעיבוד התמונה ......
כשחזרתי להכרה החלטתי שאני צריך כנראה הסבר פשוט : מאיפה מתחילים?
הצרכים צנועים הרצת סרטי HD ב LCD 1366X768 + תמיכה ב AC3 דרך המגבר + כתוביות .
המגבר + הLCD מחוברים למחשב עם מעבד אינטל כפול ליבה 2 GIGA RAM
כ.מסך ATI 1950PRO
אבקש הסבר או הפניה לת'רד למתחילים .
בתודה אייל
עברתי את שלב א וקניתי LCD
עכשיו אני בשלב הבא ומעוניין לצפות בתוכן HD מהמחשב ב LCD TV
התחלתי לקרוא בפורום לגבי איזה קודקים להתקין באיזה PALYER להשתמש איך להוסיף כתוביות וכו'.
הפורום באמת מקצועי ומפורט אולם פתאום הבנתי שאני מנסה להבין איך לבטל האצת חומרה
וליצור קבצי קינפוג ב REG כדי לעקוף את ה......
בשלב הזה הלכתי לארון התרופות לקחתי נורופן למיים לכאב ראש והלכתי לישון.
למחרת כאב הראש חזר בתיזמון מדהים ביחד עם הכתבה שהסבירה איך לסדר עדיפויות לקודקים ודירגה חוות דעת על מפענחים והסברים מתמטיים לעיבוד התמונה ......
כשחזרתי להכרה החלטתי שאני צריך כנראה הסבר פשוט : מאיפה מתחילים?
הצרכים צנועים הרצת סרטי HD ב LCD 1366X768 + תמיכה ב AC3 דרך המגבר + כתוביות .
המגבר + הLCD מחוברים למחשב עם מעבד אינטל כפול ליבה 2 GIGA RAM
כ.מסך ATI 1950PRO
אבקש הסבר או הפניה לת'רד למתחילים .
בתודה אייל
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
יש לך מחשב חזק, ולכן אין לך ממש צורך במאמר שכנראה התכוונת אליו.
מה שאתה צריך זה להתקין רק Haali Media Spliiter + FFDShow Tryout, וזה אמור לנגן לך הכל עם BSPlayer.
כתוביות - 2 דרכים: אפשר מה-BSPlayer (צריך גירסה הכי עדכנית בשביל פתרון באג של כתוביות חתוכות בסרטי HD), אבל אפשר גם לעשות Disable לכתוביות בנגן, ולאפשר כתוביות בתפריט הקונפיגורציה של ה-FFDShow.
מה שאתה צריך זה להתקין רק Haali Media Spliiter + FFDShow Tryout, וזה אמור לנגן לך הכל עם BSPlayer.
כתוביות - 2 דרכים: אפשר מה-BSPlayer (צריך גירסה הכי עדכנית בשביל פתרון באג של כתוביות חתוכות בסרטי HD), אבל אפשר גם לעשות Disable לכתוביות בנגן, ולאפשר כתוביות בתפריט הקונפיגורציה של ה-FFDShow.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
התקנתי
Haali Media Spliiter + FFDShow
אני פותח ב BSPLAYER גירסה 2 וזה מתנגן יופי.
כתוביות אני רואה רק דרך ה FFDShow כי ב BSPALYER זה נחתך(BSPLAYER גירסה 2)
יש פתרון ?
האם יש לקנפג /לשנות משהו בפילטרים של Haali Media Spliiter + FFDShow לשיפורים באיכות או להשאיר את זה כמו שזה?
ושאלה אחרונה סרטים שאני מוריד ב 1080P יתנגנו לי תקין ? (רזולוצית המסך 1366X768) ?
Haali Media Spliiter + FFDShow
אני פותח ב BSPLAYER גירסה 2 וזה מתנגן יופי.
כתוביות אני רואה רק דרך ה FFDShow כי ב BSPALYER זה נחתך(BSPLAYER גירסה 2)
יש פתרון ?
האם יש לקנפג /לשנות משהו בפילטרים של Haali Media Spliiter + FFDShow לשיפורים באיכות או להשאיר את זה כמו שזה?
ושאלה אחרונה סרטים שאני מוריד ב 1080P יתנגנו לי תקין ? (רזולוצית המסך 1366X768) ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אני מנגו כתוביות עם ה-FFDShow כמוך, ומאוד מרוצה מזה. אני לא עשיתי שום שינויים ב-FFDShow לשיפור האיכות והשארתי את ההגדרות על ברירת המחדל שלהן, חוץ מכתוביות ופרופילים של Aspect Ratio (עם מתיחה על כל המסך, ללא מתיחה על כל המסך ופסים שחורים עבור סרטי קולנוע שהם צרים יותר מ-16:9, וכו).
המסך שלך הוא HD Ready ולא Full HD, ולכן, לדעתי אין לך טעם להוריד סרטי 1080P. זה נחמד אולי בשביל הספורט לבדוק שהמחשב שלך מספיק חזק לנגן אותם, אולם מבחינת איכות לא יהיה לך שום יתרון. מבחינתך, זה אופטימלי להוריד סרטים באיכות 720P.
המסך שלך הוא HD Ready ולא Full HD, ולכן, לדעתי אין לך טעם להוריד סרטי 1080P. זה נחמד אולי בשביל הספורט לבדוק שהמחשב שלך מספיק חזק לנגן אותם, אולם מבחינת איכות לא יהיה לך שום יתרון. מבחינתך, זה אופטימלי להוריד סרטים באיכות 720P.
השאלה היתה רק אם אני לא מוצא סרט ב 720P האם לא אמורה להיות בעיה בהרצת גירסת 1080P.pixies כתב:המסך שלך הוא HD Ready ולא Full HD, ולכן, לדעתי אין לך טעם להוריד סרטי 1080P. זה נחמד אולי בשביל הספורט לבדוק שהמחשב שלך מספיק חזק לנגן אותם, אולם מבחינת איכות לא יהיה לך שום יתרון. מבחינתך, זה אופטימלי להוריד סרטים באיכות 720P....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא אמורה להיות בעייה. המחשב שלך ככל הנראה מספיק חזק.