צריך עזרה בבחירת מסך לחדרי

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Jaman פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

מרחק הצפייה משתנה מ 1.5 מטר כשאני יושב ליד המחשב ל 3 מטר כשאני במיטה, אבל רצוי להתחשב יותר ב3 מטר.
התכנים שאני אצפה בהם יהיו בעיקר מ-yes. אולי אחבר את הטלויזיה למחשב כדי לצפות קצת בתכנים ברמה יותר גבוהה (גם HD), אבל גם אז זה יהיה משהו כמו 10% מהתוכן שאני אצפה בו.

לגבי הטכנולוגיה (LCD/CRT/Plasma) אני מניח ש LCD היא הרצויה ביותר. מה שבטוח זה שאני לא רוצה Plasma, כי לפי מה שקראתי, אם משאירים אותה דלוקה על תמונה קבועה להרבה זמן, התמונה יכולה להצרב ולדפוק את המסך, וממש לא מתחשק לי דאוג לזה כל הזמן.

התקציב הוא בסביבות ה 2000 ש"ח, אבל אם אין מוצרים איכותיים (יחסית) בתקציב הזה אני אשמח אם תמליצו לי על משהו בסביבות ה 3000+-.

הגודל של הטלוויזיה לא מהותי מדי בשבילי, ואני מעדיף להתפשר עליו בתמורה לאיכות. הטלוויזיה שיש לי כרגע בחדר היא CRT 25" , אז כל עוד הטלוויזיה לא קטנה ממנה זה בסדר מבחינתי..

תודה מראש :).

perygil
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 48

שליחה #2 

לשימושים שלך דווקא הייתי ממליץ על פלזמה במיוחד בתקציב כזה נמוך, סתם לידיעתך בפזלמה רואים יותר טוב כבלים
יותר מכל lcd
בכל אופן יש פלזמה של lg 32 אינץ 32pc5 שעןשה את העבודה טוב מאוד,יש אליה ביקורת פה באתר.
כיום הבנתי שניתן להשיג אותה ב 3500 אני לא זוכר איפה אבל אם תחפש קצת בפורום אתה תמצא איפה להשיג אותה במחיר הזה.

Jaman פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

אבל מה בנוגע לצריבה?
לפעמים אני נרדם בלילה כשהטלויזיה דולקת, והיא יכולה להישאר על תמונה של אי-שידור בערוץ מסויים להרבה זמן..

ואם כבר טלויזיה במחיר שהצעת, אז ראיתי ש L32A01 של היטאצ'י מומלצת, והיא עולה 3700.

אני אשמח גם לקבל המלצה לטלוויזיה קצת יותר זולה. תודה :).

roiei
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 124
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #4 

אם השימוש יהיה טלוויזה ומחשב במסך אחד אז קח את הבחירה הכי טובה, ה 24 אינץ' של DELL 2407WFP, רואים מצויין במחשב, המסך הוא FHD!

לגבי תכנים בטלוויזה רואים פחות טוב, בערך כמו LCD ממוצע בשוק

המסך עולה בסביבות ה 3K.

Jaman פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

לא אמרתי שאני אשתמש בזה כמסך מחשב, אלא שאני אולי אחבר את הטלויזיה למחשב ואקרין בה סרטי DVD, או תכנים ב HD.
למחשב שלי כבר יש מסך.

Jaman פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

anyone?
אני צריך המלצה לטלוויזיה ב3000 ש"ח בערך.
בקיצור מה שנאמר בפוסט הראשון שלי:
-מרחק צפייה - 3 מטר
- שימוש עיקרי - Yes, שימוש משני - DVD ותכני HD (פה ושם)
- טכנולוגיה - LCD או CRT (אני משאר שאתם יודעים מה יותר טוב בתקציב הזה)
- גודל - 24" ומעלה
- תקציב - 3000 ש"ח

תודה :-).

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”