הרמקולים האלה שווים משהו ? Energy

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
Shayosef פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
נתן תודות: 443 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

שליחה #1 

אנשים איך הרמקולים האלה לק"ב ?

רמקולים קדמיים - Energy Pro Series 3.5 - לינק למפרט

http://www.energy-speakers.com/source/P ... ochure.pdf

רמקולים אחוריים - Energy RVSS - לינק למפרט

http://www.energy-speakers.com/source/RVSS.pdf

אשמח לשמוע הערות/הארות (Y)

המוח
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1162
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #2 

לא מכיר את הרמקולים אבל חברה ששמה בחורה ערומה בחוברת שלהם לא נשמעת לי מתגאה ביכולת הרמקולים שלה :lol: :שישי:
בעולם המולקולות אמבה היא האלוהים

gameboy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1900
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

אלו רמקולים בני 14-12 שנה..

udi13
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 766
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #4 

Shayosef
ה- RVSS הוא רמקול סראונד טוב למי שיש את המקום בשביל למקם אותו נכון,
בנוגע ל-3.5 PRO, לי היה את ה-2.5 בתור רמקולים לסראונד, לטעמי הוא היא רמקול בסדר
לא יותר מזה, אישית לא היתי משתמש בו כרמקולים קידמיים זה בטוח.(אבל זו דעתי האישית).
בשביל לתת לך את הכיוון של סוג המערכת שאני אוהב לשמוע אני יכול להגיד לך שאני משתמש עם מגבר של LUXMAN M-2000 רמקולים TANNOY ARDEN MK-2 וקומפקט של Meridian 506.20, אגב מדובר על רמקולים בני 10-15פחות או יותר, מי שייבא אותם בזמנו היו טופ-אודיו. (הערת שולים Energy / Mirage בגדול מדובר בעיקרון על אותם רמקולים)
מקווה שעזרתי ולא בילבלתי :lol:

Shayosef פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #5 

המוח כתב:לא מכיר את הרמקולים אבל חברה ששמה בחורה ערומה בחוברת שלהם לא נשמעת לי מתגאה ביכולת הרמקולים שלה :lol: :שישי:
...
(Y)
אלו רמקולים בני 14-12 שנה..
...
וזה מעיד על...?
Shayosef
ה- RVSS הוא רמקול סראונד טוב למי שיש את המקום בשביל למקם אותו נכון,
בנוגע ל-3.5 PRO, לי היה את ה-2.5 בתור רמקולים לסראונד, לטעמי הוא היא רמקול בסדר
לא יותר מזה, אישית לא היתי משתמש בו כרמקולים קידמיים זה בטוח.(אבל זו דעתי האישית).
בשביל לתת לך את הכיוון של סוג המערכת שאני אוהב לשמוע אני יכול להגיד לך שאני משתמש עם מגבר של LUXMAN M-2000 רמקולים TANNOY ARDEN MK-2 וקומפקט של Meridian 506.20, אגב מדובר על רמקולים בני 10-15פחות או יותר, מי שייבא אותם בזמנו היו טופ-אודיו. (הערת שולים Energy / Mirage בגדול מדובר בעיקרון על אותם רמקולים)
מקווה שעזרתי ולא בילבלתי
...
תודה על המידע, הרמקולים האלה היו אצל ההורים שלי ובאמת נקנו לפני עידנים. הסתקרנתי לדעת אם יש אנשים שמכירים אותם ויכולים לחוות עליהם דעה.

אני צריך להתחיל לחפש רמקולים חדשים...
שי

axe30
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 176
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #6 

Energy היא חברה קנדית ששייכת לתאגיד שמחזיק גם את MIRAGE ואת ATHENA. מדובר על יצרן מוערך מאוד עם רמקולים מדהימים מבחינת התמורה לעלות בכל הסדרות שלהם. סדרות הסאטאליטים שלהם TAKE (ובזמנו ה-ENCORE) נחשבות עד היום לסטים מהטובים ביותר וגם סדרת ה-VERITAS שלהם מדהימה. החברה לא כל כך מוכרת בארץ אבל בצפון אמריקה פופלרית מאוד. היבואן שלהם היום הוא SMARTEC.

Shayosef פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #7 

axe30 כתב:Energy היא חברה קנדית ששייכת לתאגיד שמחזיק גם את MIRAGE ואת ATHENA. מדובר על יצרן מוערך מאוד עם רמקולים מדהימים מבחינת התמורה לעלות בכל הסדרות שלהם. סדרות הסאטאליטים שלהם TAKE (ובזמנו ה-ENCORE) נחשבות עד היום לסטים מהטובים ביותר וגם סדרת ה-VERITAS שלהם מדהימה. החברה לא כל כך מוכרת בארץ אבל בצפון אמריקה פופלרית מאוד. היבואן שלהם היום הוא SMARTEC.
...
(Y)

תודה על ההסבר, אני זוכר שסדרת ה TAKE 5 אז היתה משהו שעוד לא ראו במחוזותינו, סאטליטים קטנים עם סאונד מדהים.

יש לך דעה בנוגע לרמקולים שהצגתי במקרה ?

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”