איך להוציא 5.1
שלום יש לי מדיה סנטר חדש שבניתי אבל אני לא מצליח להוציא 5.1 כל סרט שאני רואה זה מראה לי 2 ערוצים
איך אני צריך להגדיר את ac3 כדי שיוציא 5 ערוצים ולא 2
הhtpc מחובר בכבל אופטי לרסיבר של ימאאה אם אני לא טועה rx v316!
עכשיו אחרי ששיחקתי שם קצת לא יוצא קול בסרטים אבל בשירים כן
אז אנשים בבקשה עזרה!
אז אנשים בבקשה עזרה!
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
KLITE יעזור לו כמו חצ'קון באף.
אריה כתב מדריך/מאמר על נושא ה SPDIF וה AC3 שניתן לקרוא כאן: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... e&sid=1203
כדי להוציא 5.1 ערוצים יש כמה בדיקות והתאמות שצריך לבצע בנגן, בדרייברים ובהגדרת הרמקולים במערכת ההפעלה. רוב הסיכויים שתמצא במאמר הסברים ופתרונות. מכל מקום אפשר לשלוח לו הודעה או להיפגש איתו בתערוכה היום.
אריה כתב מדריך/מאמר על נושא ה SPDIF וה AC3 שניתן לקרוא כאן: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... e&sid=1203
כדי להוציא 5.1 ערוצים יש כמה בדיקות והתאמות שצריך לבצע בנגן, בדרייברים ובהגדרת הרמקולים במערכת ההפעלה. רוב הסיכויים שתמצא במאמר הסברים ופתרונות. מכל מקום אפשר לשלוח לו הודעה או להיפגש איתו בתערוכה היום.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-באיזה פילטרים אתה משתמש לאודיו אצלך (AC3Filter, FFDSHOW או משהו אחר) ?tomer861 כתב:שלום יש לי מדיה סנטר חדש שבניתי אבל אני לא מצליח להוציא 5.1 כל סרט שאני רואה זה מראה לי 2 ערוצים
אז אנשים בבקשה עזרה!...
-איזה כרטיס קול יש לך ?
-אתה על XP או ויסטה ?
ראשית תבדוק שההגדרות שלך ב AC3Filter הם כמו בתמונהtomer861 כתב:משתמש במדיה סנטר של ויסטה
התקנתי את הקוקדים הממולצים פה
ffdshow
ac3
haill
כרטיס קול מובנה בלוח GIGABYTE GA-MA78GM-S2H...
ושנית בזמן הניגון (אם הבעייה עדיין לא נפתרה) תפתח את החלון הזה של ה SPDIF ותעתיק להודעה בשרשור את התוכן שמופיע לך בשדה ה Decoder Info (ראה תמונה)