Hauppauge HVR-4000

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
digest פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 782
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

למישהו יש נסיון עם הכרטיס החדש של Hauppauge HVR-4000?
נראה מאוד מענין ומתאים לדרישות נוכחות ועתידיות: יש בו רסיבר אנלוגי, DVB-S ו-DVB-S2 HD וגם DVB-T. השאלה היא תמיכה ב-MCE/VISTA, לא ברור אם יש תמיכה מלאה.

droren
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4222
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #2 

DVBT לא שמיש ו DVBS2 שמיש רק בשימוש ב NDSCAM
רשום באתר הרשמי שהוא עובד בצורה תקינה אבל לטעמי חבל להשקיע מעל 800 שקל בכרטיס שספק אם תשמש בכול היכולות שלו
Microsoft Regional Director- Windows Media Center

הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר

digest פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

כן, הוא יקר אבל מצד שני הוא נותן כל פיתרון אפשרי עתידי. אני לא אקנה אותו בגלל שהוא לא Vista Certified וגם בגלל שהוא בפרופיל PCI מלא. אבל למישהו אחר זה יכול להיות פתרון "איסטרטגי" טוב.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #4 

אני, כמוך, גם מחכה לפתרון אלגנטי יותר מה-PVR150. הבעייה היא שלא ברור כרגע מה עם פתרון ה-DVB-S למחשב של יס, שהוקפא למרבה הצער, ואם יהיה אפשר לקלוט את השידורים המוצפנים שלהם באופן חוקי עם כרטיסים אחרים. כמו כן, יש את ה-HD PVR החדש של Hauppauge שייתן פתרון לא רע (אם כי קצת מסורבל) להקלטה מיציאת קומפוננט של ממיר HD באיכות גבוהה מאוד.
בנוסף, לא ברור אם יהיה ניתן באמצעות מקלט ה-DVB-T של הכרטיס הזה לקלוט את שידורי הקרקע הדיגיטליים העתידיים, שאמורים להיות ב-H.264 על גבי DVB-T ולא ב-MPEG2 על גבי DVB-T.

דרך אגב, הוא לא כזה יקר והמחיר די מפתה, עולה כרגע 970 ש"ח אצל דיג'יטייז...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

digest פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

אני לא מאמין בכרטיס של YES. הפתרון של NDS אפשרי בהחלט אבל לא חושב שYES תהיה אמיצה מספיק כדי לתמוך בכרטיס מחשב כלשהו. אני מסכים עם אי-ודאות לגבי DVB-T ועוד חיסרון אחד גדול - זה "one tuner at a moment".אחרת היתי בכיף משתמש באנלוגי לPVR וDVB-S בשביל הEPG.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #6 

שים לב שהכרטיס מגיע ללא דחיסה ל-MPEG2 בחומרה אלא עם משהו שלהם, כנראה באחת התוכנות שלהם, שנקרא "Soft PVR". מדובר כמובן בדחיסה שנחשבת במחשבים של היום מעמסה קטנה מאוד, אולם כמו שציינת, לא ברורה התמיכה בו בתוכנות המדיה סנטר השונות, לרבות ה-VMC.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”