בעיה שחייבת להפתר :)
-
AssafAviv
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 936
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
יש ברשותי קבצי WAV שאמורים להיות בעצם - AC3 5.1 וכשאני מנגן אותם אני שומע רעשים מחרידים ומוזרים , יש לציין שהתקנתי את הפילטר הכי חדש של - AC3FILTER
וזה עדיין קורה.
אני חייב לפתור ת'בעיה הזאת אם מישהו יכול לעזור לי אני יודה לו...
וזה עדיין קורה.
אני חייב לפתור ת'בעיה הזאת אם מישהו יכול לעזור לי אני יודה לו...
הייתה לי בעיה דומה. בסוף, הנגן VLC הצליח להשמיע אותם. תנסה גם אתה
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
אני ממליץ לך למחוק את כל חבילות הקודקים שישנם במחשבך כרגע ולהתקין העתק רענן של חבילת K-LITE, ייתכן שיש לך התנגשות בקודקים.
בהצלחה!!
בהצלחה!!
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
איפה אני יכול למצוא שירים שהם AC3.?
- walter_yaron
-
- חבר פעיל

- תגובות: 95
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
פיתרון שעבד אצלי
תגדיר ב ac3filter שהרמקולים (בתיבת בחירה) הם dolby prologic 2 או 1 וזה אמור לפתור את הבעייה לי זה פתר
-
AssafAviv
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 936
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
צרבתי את זה על דיסק.. ושמתי פליי בסלון בדיווידי .... ואאאאו איזה רעשיםםםםםם כאילו המערכת הולכת להתפוצץ
חחח
אבל מה - ה-
VLC דווקא מצליח לנגן אותם, אבל עדיין.. רק על סטריאו ולא על 5.1..... איזה בעעעעסססססה
אבל מה - ה-
VLC דווקא מצליח לנגן אותם, אבל עדיין.. רק על סטריאו ולא על 5.1..... איזה בעעעעסססססה
נראה לי שאתה מפספס משהו בהגדרות, או בפילטר ואולי גם בנגן....
יכול להיות שהקבצים האלה הם לא 5.1. בדקת ב-GSPOT?
יכול להיות שהקבצים האלה הם לא 5.1. בדקת ב-GSPOT?
בשביל לצרוב כך שתוכל אכן לשמוע ac3 אתה
צריך ראשית לדאוג לכך שהרסיבר שלך אכן תומך בac3,dts וכיו"ב מעבר לכך עליך לצרוב בנרו לפי הסדר הבא .
cd מוסיקה לצרף את הקבצים הללו לאחר מכן יש אופציה לנורמלייז אודיו פייל לא לסמן אותה ,יש למטה לשונית הרחבה של הנרו לאחר שצרפת את הקבצים ובמעבר לפניי צריבה איפוא שעליך לקבוע את המהירות עליך לסמן לו disc et once והסר שקט בסוף קטע .
מהירות צריבה 8 גג ולא להפעיל דבר בזמן שהוא צורב לאחר מכן כך את זה לדי וי די ותוודא שכתוב עליו שהוא מכיר בac3 וdts
זה אמור לעבוד,אצלי בכול מקרה זה עובד .
ישראל .
cd מוסיקה לצרף את הקבצים הללו לאחר מכן יש אופציה לנורמלייז אודיו פייל לא לסמן אותה ,יש למטה לשונית הרחבה של הנרו לאחר שצרפת את הקבצים ובמעבר לפניי צריבה איפוא שעליך לקבוע את המהירות עליך לסמן לו disc et once והסר שקט בסוף קטע .
מהירות צריבה 8 גג ולא להפעיל דבר בזמן שהוא צורב לאחר מכן כך את זה לדי וי די ותוודא שכתוב עליו שהוא מכיר בac3 וdts
זה אמור לעבוד,אצלי בכול מקרה זה עובד .
ישראל .