כבל של Lexus
שלום,
קניתי טלויזיה LCD חדשה ,
היום בא אליי טכנאי הבייתה והתקין אותה ומכר לאמא שלי כבלים
אני לא הייתי בבית ואני רוצה לדעת אם הוא עבד עליה קצת
הוא מכר לה כבל Lexus MSR230 ב240 ש"ח
נשמע לי קצת מכיר מופרז
רציתי לשאול אם זה מחיר הגיוני
תודה (:
קניתי טלויזיה LCD חדשה ,
היום בא אליי טכנאי הבייתה והתקין אותה ומכר לאמא שלי כבלים
אני לא הייתי בבית ואני רוצה לדעת אם הוא עבד עליה קצת
הוא מכר לה כבל Lexus MSR230 ב240 ש"ח
נשמע לי קצת מכיר מופרז
רציתי לשאול אם זה מחיר הגיוני
תודה (:
מוצרים של lexus ככלל לא מומלצים.
לגבי המחיר של הכבל המסויים יכולת לעשות חיפוש לבד אבל הנה : http://www.shopy.co.il/groupsales/6982
לגבי המחיר של הכבל המסויים יכולת לעשות חיפוש לבד אבל הנה : http://www.shopy.co.il/groupsales/6982
- moranhoresh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 453
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
שטויות במיץ עגבניות, לי היה כבל של לקסוס בחיבור קומפוננט, עבד מעולה, החלפתי לכבל של מונסטר מהסדרות הגבוהות ביותר שיש להם והשנוי היה מינימלי ביותר, וניתן להבחנה רק אם ממש נצמדים לטלויזיה. לגבי המחיר, טוב זה עניין אחר, תלוי גם מה אורך הכבל.amiti כתב:מוצרים של lexus ככלל לא מומלצים.
לגבי המחיר של הכבל המסויים יכולת לעשות חיפוש לבד אבל הנה : http://www.shopy.co.il/groupsales/6982...
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
משה ומורן.
מוצרי לקסוס הם לא מוצרי מדבקה. למה?! בגלל שאלו המוצרים.
זה לא שלקסוס היא חברה ישנה שהיום מייצרים בשמה. זה פשוט המוצר. זה הכל. כמו שסוני נותנת במוצריה כבלים פשוטים שכתוב עליהם סוני.
המוצרים הם לא באיכות נמוכה או ירודה. אלו כבלים פשוטים וזהו. לא משהו ברמה גבוהה ולא *** של הום סנטר.
מורן אגב זה שקנית חיווט של מאנסטר וזה לא עשה לך שינוי גדול אומר בעיקר על הציוד שלך. לא על הכבל.
פותח השרשור: המחיר גבוהה מאוד ומפרז. הייתי מתקשר מחר אליו ומבקש דחוף את הכסף חזרה. בנוסף מדווח לחברה שהוא עובד איתה עליו. ובנוסף פותח עליו תלונה באתר תלונה. שברשת.
יש גבול לתת לאנשים חאפרים לעבוד על אנשים שלא מבינים בעיניים.
מוצרי לקסוס הם לא מוצרי מדבקה. למה?! בגלל שאלו המוצרים.
זה לא שלקסוס היא חברה ישנה שהיום מייצרים בשמה. זה פשוט המוצר. זה הכל. כמו שסוני נותנת במוצריה כבלים פשוטים שכתוב עליהם סוני.
המוצרים הם לא באיכות נמוכה או ירודה. אלו כבלים פשוטים וזהו. לא משהו ברמה גבוהה ולא *** של הום סנטר.
מורן אגב זה שקנית חיווט של מאנסטר וזה לא עשה לך שינוי גדול אומר בעיקר על הציוד שלך. לא על הכבל.
פותח השרשור: המחיר גבוהה מאוד ומפרז. הייתי מתקשר מחר אליו ומבקש דחוף את הכסף חזרה. בנוסף מדווח לחברה שהוא עובד איתה עליו. ובנוסף פותח עליו תלונה באתר תלונה. שברשת.
יש גבול לתת לאנשים חאפרים לעבוד על אנשים שלא מבינים בעיניים.
- moshem74
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1516
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
זה שהם מחוברים ועובדים = לא אומר כלום.
גם כבלים בשני שקל יעבדו באותה צורה בדיוק.
במבחן עיוור אתה לא תבחין בחיים,אולי אחרי האזנות חוזרות כמה ימים בתנאים מסויימים-גם זה בספק רב,לא הוכח כלום,בכלל כל עניין הכבלים תמוהה,לעולם לא היו אלו שהן השוואות,מבחנים ,כלום,מי שמאמין תפדל...בבקשה,מי שלא , לא.
בלוף המאה.
עדיין לא הוכח כלום.
לעניין החיווט ברכב,בגלל הפרעות ורעשים סביבתיים,אם יש לך הגברה רצינית, צריך כבלים עבים, לא משנה אם זה לקסוס שמקסוס,העיקר כבלים עבים ולהרחיק כבלי מתח מכבלי אודיו על מנת למנוע השראויות .
גם כבלים בשני שקל יעבדו באותה צורה בדיוק.
במבחן עיוור אתה לא תבחין בחיים,אולי אחרי האזנות חוזרות כמה ימים בתנאים מסויימים-גם זה בספק רב,לא הוכח כלום,בכלל כל עניין הכבלים תמוהה,לעולם לא היו אלו שהן השוואות,מבחנים ,כלום,מי שמאמין תפדל...בבקשה,מי שלא , לא.
בלוף המאה.
עדיין לא הוכח כלום.
לעניין החיווט ברכב,בגלל הפרעות ורעשים סביבתיים,אם יש לך הגברה רצינית, צריך כבלים עבים, לא משנה אם זה לקסוס שמקסוס,העיקר כבלים עבים ולהרחיק כבלי מתח מכבלי אודיו על מנת למנוע השראויות .
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

משה יש לי קצת נסיון אם לא שמת לב. גם ברכב וגם בבית.
[behave]נערך על ידי ziv_r: פניה לגופו של אדם.[/behave]
מה הקשר לרעשים ברכב? מה הקשר להפרעות סטטיות חמוד? מה הקשר להגברה. אין לי הגברה רצינית אז? אם היית יודע את ההבדל בין סיגנל גדול וסיגנל קטן , מי רוכב על מי , מתי איך , וכמה זה משפיע.
האם לא הוכח שלכל כבל יש התנגדות שונה?מוליכות שונה?התנהגות טרמית שונה? או שאתה טוען שכל הפיזיקה והחשמל זה קשקוש לא ברור?
מה הקשר לרעשים ברכב? מה הקשר להפרעות סטטיות חמוד? מה הקשר להגברה. אין לי הגברה רצינית אז? אם היית יודע את ההבדל בין סיגנל גדול וסיגנל קטן , מי רוכב על מי , מתי איך , וכמה זה משפיע.
האם לא הוכח שלכל כבל יש התנגדות שונה?מוליכות שונה?התנהגות טרמית שונה? או שאתה טוען שכל הפיזיקה והחשמל זה קשקוש לא ברור?
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
1) לקסוס זה לא בראנד, אין עליו ביקורות, אין מבחנים, אין מדידות וכזה אין סיבה שיעלה יותר מ-2 שקלים
2) מונסטר כבל טוב, משהו משהו - 4 שקלים הייתי נותן.. כמו שמישהו פה אמר - MONSTER זה BOSE של הכבלים.. רשימת ה-features שלהם מגוחכת
אם כבר נחושת אז יש כבלים של Canare, Belden, שוב, Monoprice
כבלים שמישהו בדק אותם על ציוד הי-אנד
ויש הבדל בין נחושת לנחושת, יש הבדל גם בצורת הכבל כמובן
(אנחנו לא מדברים פה על כבלים מכסף, נכון?)
2) מונסטר כבל טוב, משהו משהו - 4 שקלים הייתי נותן.. כמו שמישהו פה אמר - MONSTER זה BOSE של הכבלים.. רשימת ה-features שלהם מגוחכת
אם כבר נחושת אז יש כבלים של Canare, Belden, שוב, Monoprice
כבלים שמישהו בדק אותם על ציוד הי-אנד
ויש הבדל בין נחושת לנחושת, יש הבדל גם בצורת הכבל כמובן
(אנחנו לא מדברים פה על כבלים מכסף, נכון?)
- moranhoresh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 453
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
אורי אתה לא מכיר את הציוד שלי, אבל ישר "יורד" עליו. החיבור בוצע ל-DVD פיוניר 600, ולטלויזיית פלזמה של פנסוניק. נכון, זה לא טלויזית קורו של פיוניר וזה לא DVD באלפי שקלים של ארקאם ודומיהם, אבל לפי ביקורות שונות שנעשו כאן ובעולם לא מדובר במוצרי מדבקה סיניים שנקנו בשקלים בודדים בסופר. אז כדאי שתעמוד על דיוקם של דברים לפי שאתה יוצא בהצהרות צעקניות. גם התנצלות היא לא דבר נורא כ"כ.אורי_ו כתב:משה ומורן.
....
דבר נוסף, ישנו ויכוח גדול מאד, ולא רק כאן, על השפעתם של כבלים שונים, בין בסאונד ובין בוידאו. אני לא מאמין שאם תחבר אצלך בבית כבל וידאו של לקסוס או מונסטר תראה הבדל בולט ממרחק צפיה נורמלי (3-4 מ' לפחות).
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

כתבת בדיוק מה שאמרתי.moranhoresh כתב:אורי אתה לא מכיר את הציוד שלי, אבל ישר "יורד" עליו. החיבור בוצע ל-DVD פיוניר 600, ולטלויזיית פלזמה של פנסוניק. נכון, זה לא טלויזית קורו של פיוניר וזה לא DVD באלפי שקלים של ארקאם ודומיהם, אבל לפי ביקורות שונות שנעשו כאן ובעולם לא מדובר במוצרי מדבקה סיניים שנקנו בשקלים בודדים בסופר. אז כדאי שתעמוד על דיוקם של דברים לפי שאתה יוצא בהצהרות צעקניות. גם התנצלות היא לא דבר נורא כ"כ.אורי_ו כתב:משה ומורן.
....
דבר נוסף, ישנו ויכוח גדול מאד, ולא רק כאן, על השפעתם של כבלים שונים, בין בסאונד ובין בוידאו. אני לא מאמין שאם תחבר אצלך בבית כבל וידאו של לקסוס או מונסטר תראה הבדל בולט ממרחק צפיה נורמלי (3-4 מ' לפחות)....
רק בפירוט.
הציוד שלך לא מצדיק כבל ברמה גבוהה וזהו. זה לא שהוא גבוהה אלא שהוא לא מסוגל להביא לידי ביטוי את איכות הכבל.
למשל אצלי בבית ברור לי שזה כך. לכן לא אכפת לי לחבר כבל של 10 שקל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46368
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
אורי_ו,
לא מקובל לפנות למנהל באתר בצורה בה נהגת.
שים לב כי כל החברים בשרשור זה ענו לעניין בלי לנבל את השפה ובלי פניות לגופו של אדם. תחשוב פעמיים לפני כל תגובה שאתה רושם כאן עם פנייה אישית כפי שעשית, זה פוגע ומעליב.
אם אתה לא מסוגל לעשות זאת, עדיף כי לא תכתוב בשרשור, בשום שרשור.
לא מקובל לפנות למנהל באתר בצורה בה נהגת.
שים לב כי כל החברים בשרשור זה ענו לעניין בלי לנבל את השפה ובלי פניות לגופו של אדם. תחשוב פעמיים לפני כל תגובה שאתה רושם כאן עם פנייה אישית כפי שעשית, זה פוגע ומעליב.
אם אתה לא מסוגל לעשות זאת, עדיף כי לא תכתוב בשרשור, בשום שרשור.