התקלה, מדברים על פלזמות ו-LCD, אבל איזו CRT 34 אתם ממליצים?
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
לחפש משהו של טושיבה או סוני ביד שניה, כי הדברים הטובים יוצרו לפני כמה שנים,
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
אני ממליץ לך לחשוב על זה עוד פעם
תמיד תוכל להעביר את ה LCD למקום אחר, אולי למכור כיד שניה.
אני יכול לספר לך שממש לאחרונה התקלקלה הטלווזיה בבית, ואין מצב שאני רוכש את המפלצת הזו שוב, ולי הייתי 25'.
אם אתה מתכנן לרכוש 34' הסלון יראה הרבה יותר מגושם
בכול אופן, בהצלחה.
תמיד תוכל להעביר את ה LCD למקום אחר, אולי למכור כיד שניה.
אני יכול לספר לך שממש לאחרונה התקלקלה הטלווזיה בבית, ואין מצב שאני רוכש את המפלצת הזו שוב, ולי הייתי 25'.
אם אתה מתכנן לרכוש 34' הסלון יראה הרבה יותר מגושם
בכול אופן, בהצלחה.
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
סביר להניח שהמסך היה בשימוש 2-5 שנים, מחיר טוב עד 1500
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
איך הדגם הזה Sony AR34M80B ? יש לי התלבטות בינו לבין toshiba 100 הרץ כלשהי (לא סגור על הדגם).
המחיר לסוני 1500 בשימוש שנה. המחיר לטושיבה 850 שימוש כשנתיים וחצי.
מה עדיף?
ועוד שאלה האם טכנולוגית ה-hyper pro 100 פרושה 100 הרץ?
המחיר לסוני 1500 בשימוש שנה. המחיר לטושיבה 850 שימוש כשנתיים וחצי.
מה עדיף?
ועוד שאלה האם טכנולוגית ה-hyper pro 100 פרושה 100 הרץ?
הטושיבה שלי למכירה... תיבדוק בלוחות...
דגם מיוחד !
דגם מיוחד !
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.