סידור רמקולים בעייתי במיוחד בסלון
יש לנו סלון בצורת מחומש - נחלק את זה לריבוע ומשולש מחוברים - בריבוע נמצאת הטלוויזיה עם סנטר, שני קדמיים וסאב - כולם מובנים בתוך הקיר. הבעיה היא שהספה ממנה צופים היא בצורת חץ [משולש בלי צלע אחת] והיא צמודה אל הקיר . שמו את האחוריים בכלל לפני הספה כך שהם אפילו לא צדדיים שלא נדבר על אחוריים. איזו אלטרנטיבה יש ?
צרפתי תמונה כדי להמחיש.
נ.ב.
האם יש רמקול מובנה בקיר בגודל 10 על 11 ס"מ? בחנות אמרו לנו לחצוב את המידות - חצבנו ועכשיו אומרים שאין רמקולים כזה ושהם טעו. עכשיו הם שמו לנו שני רמקולים קטנים של בוס שמיועדים לתלייה בתוך החורים והם אמרו שצריך רק לסתום את החורים וזהו. מה לעזאזל לעשות? השקענו לא מעט כסף בכל זה.
בעניין התמונה - האדום זה המסך והרמקולים
התכלת אלו יציאות למרפסת - הכול זכוכית ואין אפשרות לשים רמקולים שם.
סגול זו הספה
הסלון באמצע ונפתח לשאר הבית מצד ימין
תודה מראש.
צרפתי תמונה כדי להמחיש.
נ.ב.
האם יש רמקול מובנה בקיר בגודל 10 על 11 ס"מ? בחנות אמרו לנו לחצוב את המידות - חצבנו ועכשיו אומרים שאין רמקולים כזה ושהם טעו. עכשיו הם שמו לנו שני רמקולים קטנים של בוס שמיועדים לתלייה בתוך החורים והם אמרו שצריך רק לסתום את החורים וזהו. מה לעזאזל לעשות? השקענו לא מעט כסף בכל זה.
בעניין התמונה - האדום זה המסך והרמקולים
התכלת אלו יציאות למרפסת - הכול זכוכית ואין אפשרות לשים רמקולים שם.
סגול זו הספה
הסלון באמצע ונפתח לשאר הבית מצד ימין
תודה מראש.
קודם כל, רק בשביל לפרוק את העצבים - 2 סטירות למי שייעץ לך בתכנון
אם לוקחים את עיצוב הסלון שבשרטוט כמצב נתון , כדי ממש להינות מהאפקט של האחוריים נראה לי שהפתרון היחידי ההגיוני הוא להצמיד רמקולים לתקרה מעל הספה, במצב אנכי כלפי מטה בערך במרחק 2/3 אורך צלע מקודקוד המשולש.
אני יודע - זה מעצבן ודורש עוד קצת עבודה ולכלוך (אחרי נקיונות הפסח.......) אבל ייתן פתרון סביר.
חג שמח
אם לוקחים את עיצוב הסלון שבשרטוט כמצב נתון , כדי ממש להינות מהאפקט של האחוריים נראה לי שהפתרון היחידי ההגיוני הוא להצמיד רמקולים לתקרה מעל הספה, במצב אנכי כלפי מטה בערך במרחק 2/3 אורך צלע מקודקוד המשולש.
אני יודע - זה מעצבן ודורש עוד קצת עבודה ולכלוך (אחרי נקיונות הפסח.......) אבל ייתן פתרון סביר.
חג שמח
אם זה מה יש אז זה מה יש...
אז בלי לחץ...
הרמקולים בנישות זה בדרך כלל לא טוב. אם הרמקולים מיועדים לתליה אז תתלה...
לפני שאתה משנה דברים תאזין לסט ותנסה להחליט אם זה בסדר עבורך, ואם לא אז מה הבעיות.
התחום הזה הוא מאוד סובייקטיבי. אם ימצא חן בעיניך מה שתשמע אז אחלה...
אם יהיה חסר לך האפקט הסוראונדי בצורה דרמתית, יכול להיות שרמקול נוסף, זהה לצדדיים, בפינת המשולש יטיב עם העניין. אבל הכל יחסי....
.
אז בלי לחץ...
הרמקולים בנישות זה בדרך כלל לא טוב. אם הרמקולים מיועדים לתליה אז תתלה...
לפני שאתה משנה דברים תאזין לסט ותנסה להחליט אם זה בסדר עבורך, ואם לא אז מה הבעיות.
התחום הזה הוא מאוד סובייקטיבי. אם ימצא חן בעיניך מה שתשמע אז אחלה...
אם יהיה חסר לך האפקט הסוראונדי בצורה דרמתית, יכול להיות שרמקול נוסף, זהה לצדדיים, בפינת המשולש יטיב עם העניין. אבל הכל יחסי....
.
מה דגם הרסיבר שלך? אם הוא 7.1 אז הייתי שוקל התקנה של רמקולים אל התיקרא בחצי הצלע של המשולש . לכבלים תשתמש בצנרת קיימת לאחוריים מה שנשאר זה עבודה בתיקרא. יש רמקוליםIN WALL קטנים ואפילו SPOT ככה לא תצתרך לחצוב הרבה
העסק אמור לתת סאונד טוב למרות הצפיפות.
העסק אמור לתת סאונד טוב למרות הצפיפות.