שיפור מערכת MC
שלום,
יש לי כבר כמה שנים מערכת MC בסלון - מחשב שמחובר אופטית לרסיבר SONY שמנגן על רמקולים של Peerless (רמקול בגובה מטר וחצי ששווה ל...)
כפי שאפשר לנחש - הסאונד על הפנים. טוב כדי לראות סרטים, לא כדי לשמוע מוסיקה איכותית.
אני מעוניין לשדרג לסאונד איכותי.
לא צריך קולנוע ביתי.
מבין שאני צריך מגבר טוב ורמקולים טובים.
שאלות:
האם יש מגברים איכותיים (ואני לא מתכוון לזבל סיני) שיש להם כניסה אופטית?
האם MP3 שאני מנגן מהמחשב משפיע באופן משמעותי על הסאונד?
האם זה נכון שיציאה אופטית מהמחשב מורידה את התלות באיכות כרטיס הקול?
שמות של חנויות מקצועיות ששם אני לא אראה מערכות קולנוע ביתי ב-400 ש"ח ו/או מותגי מדבקה...
לאיזה תקציב להתכונן? ראיתי שיש רמקולים ב-150,000 ומגברים ב-40,000. לא לזה התכוונתי. האם בתקציב של 10,000-15,000 אפשר לשדרג משמעותית את המערכת?
תודה.
שמעון
יש לי כבר כמה שנים מערכת MC בסלון - מחשב שמחובר אופטית לרסיבר SONY שמנגן על רמקולים של Peerless (רמקול בגובה מטר וחצי ששווה ל...)
כפי שאפשר לנחש - הסאונד על הפנים. טוב כדי לראות סרטים, לא כדי לשמוע מוסיקה איכותית.
אני מעוניין לשדרג לסאונד איכותי.
לא צריך קולנוע ביתי.
מבין שאני צריך מגבר טוב ורמקולים טובים.
שאלות:
האם יש מגברים איכותיים (ואני לא מתכוון לזבל סיני) שיש להם כניסה אופטית?
האם MP3 שאני מנגן מהמחשב משפיע באופן משמעותי על הסאונד?
האם זה נכון שיציאה אופטית מהמחשב מורידה את התלות באיכות כרטיס הקול?
שמות של חנויות מקצועיות ששם אני לא אראה מערכות קולנוע ביתי ב-400 ש"ח ו/או מותגי מדבקה...
לאיזה תקציב להתכונן? ראיתי שיש רמקולים ב-150,000 ומגברים ב-40,000. לא לזה התכוונתי. האם בתקציב של 10,000-15,000 אפשר לשדרג משמעותית את המערכת?
תודה.
שמעון
אני לא מכיר מגברים עם כניסה אופטית, בכל מקרה - מגבר כזה הוא מגבר שעושה את ההמרה מאות דיגיטלי לאנלוגי
בתוכו ובדרך כלל הוא לא יעשה את זה כמו cdp יייעודי (ייעודי בניגוד לנגן dvd שמיועד לשמיעת מוזיקה) או כמו dac
[left]digital\analog converter[/left]
אם תשקיע 10-15 אלף - תקבל מערכת מפוצצת!
חנויות רציניות ושמתמחות בסטריאו-
סינמה פרדיסו - בנמל תל אביב - מולי בעל החנות הוא אנציקלופדיה בלונדינית
פיוז - נמצאים בגבעתיים - אנשים מאד נחמדים ומקצוענים.
סטריאו סטאר - פתח תקווה רחוב ז'בוטינסקי 100 אני חושב.
יש כמובן את לוחות היד שניה, כדאי לך לבדוק מה הולך שם, יש הרבה מציאות, למרות שבתקציב שלך אתה יכול להביא מערכת
באמת רצינית חדשה.
אל תלך לכל רשתות החשמל, יש להם בדרך כלל רק מוצרים מעפנים שעולים הרבה יותר מאשר בחנויות שמתמחות בתחום.
כמו כן אני מציע לך ללכת לבדיקות עם דיסקים שלך שאתה מכיר טוב, רק ככה תוכל לזהות הבדלים בין סוגי המערכות השונות.

בתוכו ובדרך כלל הוא לא יעשה את זה כמו cdp יייעודי (ייעודי בניגוד לנגן dvd שמיועד לשמיעת מוזיקה) או כמו dac
[left]digital\analog converter[/left]
אם תשקיע 10-15 אלף - תקבל מערכת מפוצצת!
חנויות רציניות ושמתמחות בסטריאו-
סינמה פרדיסו - בנמל תל אביב - מולי בעל החנות הוא אנציקלופדיה בלונדינית
פיוז - נמצאים בגבעתיים - אנשים מאד נחמדים ומקצוענים.
סטריאו סטאר - פתח תקווה רחוב ז'בוטינסקי 100 אני חושב.
יש כמובן את לוחות היד שניה, כדאי לך לבדוק מה הולך שם, יש הרבה מציאות, למרות שבתקציב שלך אתה יכול להביא מערכת
באמת רצינית חדשה.
אל תלך לכל רשתות החשמל, יש להם בדרך כלל רק מוצרים מעפנים שעולים הרבה יותר מאשר בחנויות שמתמחות בתחום.
כמו כן אני מציע לך ללכת לבדיקות עם דיסקים שלך שאתה מכיר טוב, רק ככה תוכל לזהות הבדלים בין סוגי המערכות השונות.