המושג - "הסאב הוא לא מוסיקלי" מה זה השטויות.
שלום לכולם,
1)לאחרונה רכשתי SUB WARFIDEL 12A
כמובן לצורכי ק"ב (80%) ו (20%) משחקי PC
בעת הרכישה עידכן אותי המוכר כי סאב זה הוא לא מוזיקלי,ברוב טיפשותי לא חקרתי ושאלתי
למה הכוונה - רק לשלם ולעוף עם הסאב לבית.
ומאז - משהוא מפריע לי עם ההערה הזו - א נ י ל א ר ג ו ע יש לי מן הרגשה שנפלתי לפח.
מישהו יכול לאמר בבקשה למה הכוונה.
2)במשחקי מחשב אני כלל לא שומע את הסאב, אני אמור לשמוע אותו בכלל???
1)לאחרונה רכשתי SUB WARFIDEL 12A
כמובן לצורכי ק"ב (80%) ו (20%) משחקי PC
בעת הרכישה עידכן אותי המוכר כי סאב זה הוא לא מוזיקלי,ברוב טיפשותי לא חקרתי ושאלתי
למה הכוונה - רק לשלם ולעוף עם הסאב לבית.
ומאז - משהוא מפריע לי עם ההערה הזו - א נ י ל א ר ג ו ע יש לי מן הרגשה שנפלתי לפח.
מישהו יכול לאמר בבקשה למה הכוונה.
2)במשחקי מחשב אני כלל לא שומע את הסאב, אני אמור לשמוע אותו בכלל???
- efib
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 12395
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אורי, זה הנושא שאתה הולך להרצות עליו בתערוכה ?אורי_ו כתב:סאב מוזיקלי הוא סאב מאוד יציב בתחום תדרים רחב.
בנוסף הוא יהיה מאוד מדוייק , בעל תנועה מאוד מאוד מהירה כדי שיוכל לעבוד טוב עם הרמקולים....
תתחדשו ותהנו !
פאשיסטים
פאשיסטים
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
efib כתב:אורי, זה הנושא שאתה הולך להרצות עליו בתערוכה ?אורי_ו כתב:סאב מוזיקלי הוא סאב מאוד יציב בתחום תדרים רחב.
בנוסף הוא יהיה מאוד מדוייק , בעל תנועה מאוד מאוד מהירה כדי שיוכל לעבוד טוב עם הרמקולים.......
1. הרצאה בנושא סטריאו לרכב.
2. הרצאה בנושא אקוסטיקה וחלל החדר.
3. הרצאה בנושא מה ההבדלים בין כבלים.
"סאב מוסיקלי" זה קישקוש אחד גדול. יש סאב טוב ויש סאב לא טוב.
SHLOMIS1Z במשחקי מחשב אתה לא ממש שומע את הסאב כי רוב המשחקים
תכלס לא מנצלים את הנושא הזה ( סרטים זה כבר סיפור אחר ) .
SHLOMIS1Z במשחקי מחשב אתה לא ממש שומע את הסאב כי רוב המשחקים
תכלס לא מנצלים את הנושא הזה ( סרטים זה כבר סיפור אחר ) .
כמו שאפשר להתאים רמקולים לסוגים שונים של מוזיקה, כך גם עם הסבים. יש כאלו שיתאימו יותר למוזיקה, ויש שיתאימו יותר לאפקטים שרצים בסרטים.
בירחון מערכות גרמני שאני קורא הם מציינים על סקלה כמה מתאים הסב למוזיקה וכמה לסרטים.
הסב שקנית, כנראה, לפי הרמז של המוכר, לא מתאים במיוחד לשמיעת מוזיקה ברמה גבוה, או אם רוצים לראות את החצי המלא, הסב מתאים יותר לסרטים...
.
בירחון מערכות גרמני שאני קורא הם מציינים על סקלה כמה מתאים הסב למוזיקה וכמה לסרטים.
הסב שקנית, כנראה, לפי הרמז של המוכר, לא מתאים במיוחד לשמיעת מוזיקה ברמה גבוה, או אם רוצים לראות את החצי המלא, הסב מתאים יותר לסרטים...
.
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
מאיזה תקציב להערכתך ניתן לקנות סאב טוב שמטיב גם עם סרטים וגם עם מוזיקה?ramkol כתב:כמו שאפשר להתאים רמקולים לסוגים שונים של מוזיקה, כך גם עם הסבים. יש כאלו שיתאימו יותר למוזיקה, ויש שיתאימו יותר לאפקטים שרצים בסרטים.
....
אפשר שיתאים יותר לסרטים או יותר למוזיקה, אבל יטיב עם שניהם ברמה טובה.