אני חייב לציין שלמרות שאני לא כותב פה הרבה (בכלל) אני מאוד נהנה להחכים מהידע של האנשים בפורום. קבלו ח"ח כולכם !
ולעניין,
אני עומד בפני שדרוג הפטיפון הקיים שלי. מדובר בפטיפון סוני מאוד פשוט (עשוי פלסטיק) ש"השאלתי" ממערכת all-in-one מאוד ישנה. סך הכל אני מרוצה מהסאונד, אך הסיבה שאני רוצה לשדרג היא מכיוון שהצלחת של הפטיפון נראית כמו לונה-גל כשהיא מסתובבת (ולמי שלא הבין - היא ממש לא מסתובבת ישר...) , מה שגורם להרבה "פיצוצים" בסאונד מכיוון שהראש שמורכב כרגע מתנגש עם התקליט. אי אפשר לכוון את הזרוע של הפטיפון כי אין לו אפילו משקולת (אמרתי כבר פטיפון פשוט ?) ובדיעבד הסתבר לי שהוא מתאים כנראה רק לראש של סוני שהיה מורכב עליו קודם...
בכל מקרה חשבתי על לשדרג את הפטיפון הזה רמה אחת למעלה, והחלטתי ללכת על משהו ישן ופשוט, בדיוק כמו שיש לי רק שעובד כמו שצריך
העזרה שאני צריך מכם - מה בדיוק אני צריך לבדוק כשאני בא לרכוש מכונה עתיקה שכזו ? אילו אמצעי זהירות אני צריך לנקוט בקניה ? שמתי לב שיש כל מיני עצות וטיפים שניתנו פה בעבר, אבל אני חושב שזו הזדמנות לתת רשימה מסודרת ומלאה של דברים שצריך לדעת לפני קנית פטיפון יד שניה.
כרגע האפשרות של פטיפון "חדש" (פרוג'קט ושות') לא עומד על הפרק כי אין לי את הסכום להשקיע בזה...
תודה לכולם !
and keep up the good work