מלחמה ברזולוציה גבוהה: yes ו-HOT מוסיפות ערוצים לשידורי הHD

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
jpost פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4861
שם מלא: (~)
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #1 

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #2 

גם כן מלחמה.
כולה הוסיפו ערוץ סרטים ישנים ב-UPSCALE
הוט הוסיפו ערוץ ראשון משמעותי.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

BigBird
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 84
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

תחרות אין.
הוט לא מזיזים את התחת בכל הנוגע ל HD
אין כרגע שום כוונה לרכוש תכנים רבים בפורמט HD, ככה גם כשיגיעו הממירים החדשים והמהוללים - לא יהיה תוכן מרהיב יותר מהזבל שמוצע לנו היום

ואני לא מדבר על יורוספורט, אני מדבר על סדרות וסרטים שהוט יכולה להביא לשידור

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #4 

בנוגע לתחרות: אני לא חושב שאי פעם הייתה תחרות בין החברות מבחינת המחיר. הן מתנהגות כדואופול לכל עניין ודבר בקטע הזה. התחרות היחידה שקיימת בין שתי החברות היא התכנים.

עכשיו, מבחינת תכנים זה כבר אינדיבידואלי - אני כחובב סדרות רואה בערוץ yes stars HD פוטנציאל עצום. נכון, כרגע הוא לא משדר במתכונת מלאה כמו ערוצי ה- stars הרגילים, אבל כש- yes מתחילים להריץ משהו - הם ממשיכים הלאה ולא עוצרים פתאום. אני מניח שבשנה הבאה, כשישיקו מחדש (בפעם האלף :lol: ) את ערוצי הסדרות, יוסיפו בטח עוד ערוץ סדרות ב- HD, דבר שיביא ל- simulcast מלא עם ערוצי ה- SD (לפחות בסדרות שקיימת להן גרסת HD). אני, ד"א, רואה כמעט כל יום לפחות תוכנית אחת ב- HD בערוץ הזה, כך שאני השגתי את המטרה. גם ערוץ yesHD משדר כמו כל ערוץ סרטים אחר. תדירות מיחזור הסרטים לא שונה מערוצי ה- SD.

מצד שני, יש את חובבי הספורט - האכזבה מערוץ ספורט 5 HD ברורה (וזה למה גם אני לא משלם עליו). למעשה, אני לא משלם על אף ערוץ ספורט. ערוצי ספורט 1 ו- 2 משדרים באיכות Low Definition ועל זה לשלם 50 ש"ח בחודש (שזה יותר מהשכרת הממיר HD). לבוא ולהאשים כל פעם מחדש את yes על כך זה פשוט פספוס - כי הם לא אשמים. האשמה היא רק של ערוץ הספורט שמצא לנכון לעשוק את חובבי הספורט.

אם החלטות בירוקרטיות לא יגרמו להחשכת eurosportHD ב- HOT באולימפיאדה - אז אכן ב- HOT HD הרוויחו. אבל זה אירוע זמני. כי בתחילת 2009, כשתסתיים הבלעדיות של HOT על הערוץ, yes יקפצו עליו.

לסיכומו של עניין, מבחינתי:
לא צריך מיליון ערוצים ב- HD. צריך לשים את הערוצים הטובים ביותר וכמה שפחות ערוצים = יותר איכות לכל ערוץ. לדוגמא, הוספת MGM-HD - אולי עדיף לוותר על הערוץ הזה, לטובת ערוץ סדרות נוסף או ערוץ ספורט נוסף. אפילו השקופית שמופיעה כרגע על המסך היא upscale ממש גרוע ל- 1080i.

אני לא חושב שצריך להיות חזירים לתכנים. למי יש זמן לראות יותר מתוכנית או שתיים ביום ב- HD (בהתחשב שאין PVR בשלב הזה). לכן, לפחות ב- yes רמת התכנים היא סבירה ויש לשפר את yes stars HD ולהעביר אותו למתכונת שקרובה כמה שיותר ל- simulcast מלא.

לגבי HOT - שם המצב גרוע יותר. ממיר מיושן, שלא מסוגל להציג אפילו ערוצי SD מעאפנים. גם כשיחליפו את הממיר, ספק אם יעלו תכנים קנויים (סרטים, סדרות), בסדרות רוב הזכויות עדיין אצל yes - גם ב- HD.

לסיום:
על הפלאפון שלי אני משלם 45 ש"ח לחודש תשלום קבוע.
ל- yesHD אני משלם 40 ש"ח בחודש. yesHD שווה הרבה יותר מבחינת עלות/תועלת.
זה המדד שלי.

המהנדס
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 974
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

אולי יהיה נס בערוץ MGM HD?

שליחה #5 

...

אני מצרף קישור לאתר דולבי בו ניתן לראות כי MGM HD משודר
באמריקה בדולבי 5.1.מאחר והם קונים ערוץ כמו שהוא,אז אולי
יהיה נס וניתן יהיה להנות מסאונד נורמלי ?

http://www.dolby.com/about/news_events/ ... l8no4.html

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”