האם LCD של שארפ היא מס 1 (בדומה לפיוניר בפלזמות) ?
חבר שעובד בביג-בוקס מתעקש כי שארפ "עושה בצפר" לכל שאר הטלויזיות.
אמנם צפיתי ב BLUE-RAY על הקיר החדש שלהם ברעננה ואמנם נראה כי
לשארפ (בכל הדגמים) יש את תמונה הטובה ביותר.
למרות שזה יכול להיות עניין של כיוון.
האם הדגם WD1 מומלץ יותר מאשר שאר דגמי 42 של LCD או שלמישהו יש המלצה נגדית או משהו נגד ה LCD הזה ?? חשוב מאוד לראות TV בצורה טובה.
בגדול :
מרבית המסכים הציגו תמונה מדהימה ב HD - זהה לחלוטים גם ב FULL וגם ב READY
ומי שיגיד לי אחרת מקשקש - לא רואים הבדל בכלל. ההבדל יבוא לידי ביטוי ב 55" ומעלה (לא?) - לא אמרתי שאין הבדל - אמרתי שלא רואים הבדל....
אמנם צפיתי ב BLUE-RAY על הקיר החדש שלהם ברעננה ואמנם נראה כי
לשארפ (בכל הדגמים) יש את תמונה הטובה ביותר.
למרות שזה יכול להיות עניין של כיוון.
האם הדגם WD1 מומלץ יותר מאשר שאר דגמי 42 של LCD או שלמישהו יש המלצה נגדית או משהו נגד ה LCD הזה ?? חשוב מאוד לראות TV בצורה טובה.
בגדול :
מרבית המסכים הציגו תמונה מדהימה ב HD - זהה לחלוטים גם ב FULL וגם ב READY
ומי שיגיד לי אחרת מקשקש - לא רואים הבדל בכלל. ההבדל יבוא לידי ביטוי ב 55" ומעלה (לא?) - לא אמרתי שאין הבדל - אמרתי שלא רואים הבדל....
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
שארפ נמנית עם השורה הראשונה של יצרני ה-LCD.
אם אני לא טועה הם מעולם לא שיווקו פלזמות או שרק בהתחלה קנו מקונצרנים אחרים ושיווקו עם השם שלהם(מדבקה??)
ברם, אני לא חושב שיש להם עליונות בשוק ה-LCD כמו שיש לפיוניר בשוק הפלזמות.
ישנן יצרנים אחרים שלא נופלים משארפ אם לא טובים מהם.
לסיכום,
מותג טוב.
אם אני לא טועה הם מעולם לא שיווקו פלזמות או שרק בהתחלה קנו מקונצרנים אחרים ושיווקו עם השם שלהם(מדבקה??)
ברם, אני לא חושב שיש להם עליונות בשוק ה-LCD כמו שיש לפיוניר בשוק הפלזמות.
ישנן יצרנים אחרים שלא נופלים משארפ אם לא טובים מהם.
לסיכום,
מותג טוב.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
ה C3500PG של טושיבה עים כניסות הסקארט עושה בית ספר לשארפ במיוחד בגוון הלבן של התרגום !
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
הלווה נתפסת ביותר איכותית בגלל המותג החזק שלה - בשורה התחתונה היא לא הציגה תמונה יפה יותר - ושוב יכול להיות בגלל כיוונים.
הטושיבה 3500 לא דגדגה אפילו את המסכים האלו ולא רק אותם....אמנם התמונה שלה הייתה מעולה אבל כשרואים אותה לעומת האחרות שסובבות אותה.....המצב שלה פחות טוב.
הם כן הדגישו בביגבוקס שיש לה אפשרות ל 24P שמשפר את התמונה פלאים (ולא ברור לי איך) אבל באותה נשימה אמרו עליה....אהההה
המחיר שלה הוא 7700 מול שארפ לדוגמא 10,000 - וזה אומר הרבה
הטושיבה 3500 לא דגדגה אפילו את המסכים האלו ולא רק אותם....אמנם התמונה שלה הייתה מעולה אבל כשרואים אותה לעומת האחרות שסובבות אותה.....המצב שלה פחות טוב.
הם כן הדגישו בביגבוקס שיש לה אפשרות ל 24P שמשפר את התמונה פלאים (ולא ברור לי איך) אבל באותה נשימה אמרו עליה....אהההה
המחיר שלה הוא 7700 מול שארפ לדוגמא 10,000 - וזה אומר הרבה
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אשמח לקבל חיזוקים לגבי ה LOEWE ...gameboy כתב:לווה הם העילית.eitanrn כתב:מה הייתם אומרים יותר טוב משארפ ?...
שארפ וסוני-יחסית באותה הרמה....
לגבי הפיליפס , בשירשור אחר פירסמתי כי האמבילייט של ה LCD ( של קרובי ) התקלקל ולכן אני לא מתעניין יותר בפיליפס .
אח שליeitanrn כתב:הלווה נתפסת ביותר איכותית בגלל המותג החזק שלה - בשורה התחתונה היא לא הציגה תמונה יפה יותר - ושוב יכול להיות בגלל כיוונים.
המחיר שלה הוא 7700 מול שארפ לדוגמא 10,000 - וזה אומר הרבה...
לא יודע מה אתה מחזיק מהחנות הזו מרבית אנשי המכירות ששאלתי אותם שאלות טכניות בעניין הנדון הסתכלו עליי בעיני עגל