שלחו לי הביתה Q9 של סמסונג. כבלים, התקנה...?
שלום לכולם,
נחתה אצלי בבית Q9, ואני לא יודע איך לחבר אותה. מישהו יכול אולי להמליץ לי איזה כבלים לקנות לאיכות מצויינת.
האם צריך לכייל אותה? ואם כן, אז את מי צריך להזמין בשביל זה?
היא תחובר רק לדי.וי.די ולכבלים של הוט.
יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת, או שזה פשוט לחבר את הכבלים ולשכוח מיזה?
תודה מראש!!!
יניב
נחתה אצלי בבית Q9, ואני לא יודע איך לחבר אותה. מישהו יכול אולי להמליץ לי איזה כבלים לקנות לאיכות מצויינת.
האם צריך לכייל אותה? ואם כן, אז את מי צריך להזמין בשביל זה?
היא תחובר רק לדי.וי.די ולכבלים של הוט.
יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת, או שזה פשוט לחבר את הכבלים ולשכוח מיזה?
תודה מראש!!!
יניב
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
yaivaaro,
השאלה הזאת היא אחת הנפוצות בפורום אם לא הנפוצה ביותר.
תריץ חיפוש ותמצא שלל המלצות ותיעודים.
בעקרון, או סקארט ל-SVIDEO
או דרך טראנסקודר לקומפוננט.
השאלה הזאת היא אחת הנפוצות בפורום אם לא הנפוצה ביותר.
תריץ חיפוש ותמצא שלל המלצות ותיעודים.
בעקרון, או סקארט ל-SVIDEO
או דרך טראנסקודר לקומפוננט.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
אצלי המסך (בגודל 50 אינצ') מחובר באמצעות טרנסקודר (אני מאד מרוצה) לממיר.
אם יש לך DVD עם יציאת HDMI, לך על כבל HDMI כמובן.
כיולים הכרחיים, יש לציין שהכיולים יעשו באופן שונה עבור תכני DVD ועבור תכני כבלים.
ממליץ לך להתחיל עם כיול מפורט מומלץ למסך שפרסמתי לפני כשנה לערך ועל בסיסו תעשה את האופטימיזציה לציוד שקיים ברשותך.
בהצלחה.
אם יש לך DVD עם יציאת HDMI, לך על כבל HDMI כמובן.
כיולים הכרחיים, יש לציין שהכיולים יעשו באופן שונה עבור תכני DVD ועבור תכני כבלים.
ממליץ לך להתחיל עם כיול מפורט מומלץ למסך שפרסמתי לפני כשנה לערך ועל בסיסו תעשה את האופטימיזציה לציוד שקיים ברשותך.
בהצלחה.
תודה על התשובה! אודה על עזרתכם בשנית:
אז אני מבין שאתה אומר שהכי טוב לחבר בין הקומפוננט בפלזמה, דרך טרנסקורדר, ל- scart בממיר?
בקשר ל- DVD: אין לי HDMI. אז הכי טוב יהיה לחבר בין הקומפוננט בפלאזמה ל- scart ב- DVD. או אולי עדיף קומפוננט לקומפוננט?
ואיך אני אשלב את הרסיבר והרמקולים הטובים שלי בכל העניין הזה, אם בכלל?
ושאלה אחרונה, האם צריך רמת מומחיות והבנה מסויימת בשביל לכייל, או שנראה לכם שאוכל להתמודד עם זה עם קצת השקעה ושקידה?
תודה על התשובות!
יניב
אז אני מבין שאתה אומר שהכי טוב לחבר בין הקומפוננט בפלזמה, דרך טרנסקורדר, ל- scart בממיר?
בקשר ל- DVD: אין לי HDMI. אז הכי טוב יהיה לחבר בין הקומפוננט בפלאזמה ל- scart ב- DVD. או אולי עדיף קומפוננט לקומפוננט?
ואיך אני אשלב את הרסיבר והרמקולים הטובים שלי בכל העניין הזה, אם בכלל?
ושאלה אחרונה, האם צריך רמת מומחיות והבנה מסויימת בשביל לכייל, או שנראה לכם שאוכל להתמודד עם זה עם קצת השקעה ושקידה?
תודה על התשובות!
יניב
גם אני שמעתי כביכול על בעיות בחיבור טרנסקודר. מנסיון בשני מסכים שונים של סמסונג - 42Q7 ו - 50Q91 אני יכול להכריז שזה עובד מצוין.
בזמנו ערכתי השוואה בין שימוש בטרנסקודר לבין סקארט ל - S וההבדל די זניח, אני בכל אופן בחרתי למקסם את סוג החיבור.
אני משתמש בטרנסקודר של CYP, דגם CSY2100 אשר רכשתי בזמנו בלגאסי אודיו.
בהצלחה.
בזמנו ערכתי השוואה בין שימוש בטרנסקודר לבין סקארט ל - S וההבדל די זניח, אני בכל אופן בחרתי למקסם את סוג החיבור.
אני משתמש בטרנסקודר של CYP, דגם CSY2100 אשר רכשתי בזמנו בלגאסי אודיו.
בהצלחה.