בקשה להמלצות\בקורת לטלויוזיה PHILIPS 42PFL7762D או אחרות!
-
Nissan
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 345
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
הי,
אתמול הייתי בשקם אלקטריק והסתכלתי על טלוויזיות, ואני חייב לציין שה-PHILIPS 42PFL7762D נראתה משמעותית! יותר טוב מכל הארות (SONY, TOSHIBA...)
תהיתי אם יש למישהו נסיון עם הטלוויזיה הזאת, ואם יש למישהו רעיון למה היא נראתה לי כל כך יותר טוב מהאחרות...
תודה...
אתמול הייתי בשקם אלקטריק והסתכלתי על טלוויזיות, ואני חייב לציין שה-PHILIPS 42PFL7762D נראתה משמעותית! יותר טוב מכל הארות (SONY, TOSHIBA...)
תהיתי אם יש למישהו נסיון עם הטלוויזיה הזאת, ואם יש למישהו רעיון למה היא נראתה לי כל כך יותר טוב מהאחרות...
תודה...
Who turned off the lights ?
שלום,
אני קניתי את ה-Philips 42PFL7762D/12 FULL DS ביריד של חבר שהיה בחודש האחרון במחיר 10,691 ש"ח ב-12 תשלומים שווים.
הטלוויזיה מותקנת אצלי בבית ומחוברת ל-HOT בהשוואה לשכנים שיש להם LG ו-TOSHIBA אני רוצה לומר לך ש-PHILIPS עולה עלהם בכמה דרגות. הצבעים חמים יותר והתמונה חדה למדי, לא בכל הערוצים אבל ערוץ 10 נראה טוב. אני מחובר ל-HOT בחיבור רגיל עם כבל SCART - לא FULL HD.
היום 30/4 נציג אלקטרה אמור להגיע אלי להדרכה וכיוונים שונים - אני אעדכן באים היו שיפורים.
יום טוב,
משה.
אני קניתי את ה-Philips 42PFL7762D/12 FULL DS ביריד של חבר שהיה בחודש האחרון במחיר 10,691 ש"ח ב-12 תשלומים שווים.
הטלוויזיה מותקנת אצלי בבית ומחוברת ל-HOT בהשוואה לשכנים שיש להם LG ו-TOSHIBA אני רוצה לומר לך ש-PHILIPS עולה עלהם בכמה דרגות. הצבעים חמים יותר והתמונה חדה למדי, לא בכל הערוצים אבל ערוץ 10 נראה טוב. אני מחובר ל-HOT בחיבור רגיל עם כבל SCART - לא FULL HD.
היום 30/4 נציג אלקטרה אמור להגיע אלי להדרכה וכיוונים שונים - אני אעדכן באים היו שיפורים.
יום טוב,
משה.
- quiksilver
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 197
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 0
משיהו ממכם ניסה לראות את בדגמים האלו סרטים בHD ?? כי ממה שאני ראיתי וזה הרבה הסרטים בטלויזיות של פיליפס
נראים כמו סרטים דוקמנטרים וזה קצת מבאס.. לראות את מטריקס ולחשוב שאתה רואה אופרת סבון (אבל אני חייב לציין שהאיכות מאוד גבוהה.)
נראים כמו סרטים דוקמנטרים וזה קצת מבאס.. לראות את מטריקס ולחשוב שאתה רואה אופרת סבון (אבל אני חייב לציין שהאיכות מאוד גבוהה.)
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
המלצתי למשפחתי לקנות פיליפס , לדאבוני האמבילייט התקלקל ולכן אני חייב לציין שאני מאוכזב ( כממליץ המשפחתי ).
מדובר על מסך LCD שעלה לפני שנה כ 16000 ש"ח
מדובר על מסך LCD שעלה לפני שנה כ 16000 ש"ח
- רונן
- חבר מכור קשה

אני חולק על דעתך ,hassan כתב:בן אדם מתקלקל .אתה רוצה שמסך lcd לא יתקלקל?רונן כתב:המלצתי למשפחתי לקנות פיליפס , לדאבוני האמבילייט התקלקל ולכן אני חייב לציין שאני מאוכזב ( כממליץ המשפחתי ).![]()
מדובר על מסך LCD שעלה לפני שנה כ 16000 ש"ח......
מכמה סיבות :
כאשר חיפשתי מסך לקרוביי , היו לי כל האפשרויות ( והתקציב ),
יכולתי לקנות להם מסך "פשוט" מחברה לא ידועה / מדבקה , והאמן לי , הם לא היה מבדילים.
בחרתי בחברת פיליפס מפני ש השם מחייב !!!
בחרתי באלקטרה כנותנת שירות מפני שהשם מחייב !!!
קרוביי שילמו מעל ומעבר למסך ממוצע וכל האמור לעיל על מנת ש :
המסך יהיה אמין,
המסך יהיה איכותי ,
המסך יהיה תקין , (לפחות מעל שנה וחצי הראשונות לחייו.)
השירות יהיה מעל ומעבר .
נכון שעברה שנה (וחודש) , אך אנו מצפים מאלקטרה שתכבד את ההשקעה במוצר ובפירמה ותבוא לקראת הלקוח,
אם מדובר היה על חברת שירות למוצר מדבקה - אזי צפוי היה להווכח בקילקול והיינו אומרים :
קנינו בזול וזה מה שקיבלנו,
לא כך הדבר כאן ,
כאן הושקעו כספים ללא התחשבות ובלבד שהמוצר יוכיח עצמו - מה שלא קרה בפועל !!!
לכן אני לא מקבל את העובדות שמתאימות למוצר נחות ממה שקנינו ,
מדוע אנשים משקיעים בפירמה ? ,
הרי הם מצפים לקבל תמורה גדולה יותר , הלא כן ?
שוב
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
היו פה כבר מספר דיווחים בפורום על איכות ירודה של מסכי PHILIPS (מבחינת תקלות, לא שהתמונה שם משהו משהו)
אנשים, תזהרו!
אנשים, תזהרו!
תן לי לתקן אותך .קודם כל המוצר הכי טוב והכי אמין בעולם יכול בקלות להתקלקל.שמעתי הרבה סיפורים על כל מיני חברות שאחרי שנה ושבוע .לא אפשרו תיקון במסגרת האחריות.ההבדל בין מוצר שהוא מותג ובין מדבקה.זה שמוצר מדבקה אם מתקלקל אפילו בתשלום אתה לא תמצא מישהוא שיתקן.אם היבואן יראה פתאום שלא כדאי לו ליבא מוצר מסויים שהוא מדבקה .אחרי שנה לא תמצא חלקי חילוף.ואז תצטרך לזרוק לזבל.זה ההבדלרונן כתב:אני חולק על דעתך ,hassan כתב:בן אדם מתקלקל .אתה רוצה שמסך lcd לא יתקלקל?רונן כתב:המלצתי למשפחתי לקנות פיליפס , לדאבוני האמבילייט התקלקל ולכן אני חייב לציין שאני מאוכזב ( כממליץ המשפחתי ).![]()
מדובר על מסך LCD שעלה לפני שנה כ 16000 ש"ח......
מכמה סיבות :
כאשר חיפשתי מסך לקרוביי , היו לי כל האפשרויות ( והתקציב ),
יכולתי לקנות להם מסך "פשוט" מחברה לא ידועה / מדבקה , והאמן לי , הם לא היה מבדילים.
בחרתי בחברת פיליפס מפני ש השם מחייב !!!
בחרתי באלקטרה כנותנת שירות מפני שהשם מחייב !!!
קרוביי שילמו מעל ומעבר למסך ממוצע וכל האמור לעיל על מנת ש :
המסך יהיה אמין,
המסך יהיה איכותי ,
המסך יהיה תקין , (לפחות מעל שנה וחצי הראשונות לחייו.)
השירות יהיה מעל ומעבר .
נכון שעברה שנה (וחודש) , אך אנו מצפים מאלקטרה שתכבד את ההשקעה במוצר ובפירמה ותבוא לקראת הלקוח,
אם מדובר היה על חברת שירות למוצר מדבקה - אזי צפוי היה להווכח בקילקול והיינו אומרים :
קנינו בזול וזה מה שקיבלנו,
לא כך הדבר כאן ,
כאן הושקעו כספים ללא התחשבות ובלבד שהמוצר יוכיח עצמו - מה שלא קרה בפועל !!!
לכן אני לא מקבל את העובדות שמתאימות למוצר נחות ממה שקנינו ,
מדוע אנשים משקיעים בפירמה ? ,
הרי הם מצפים לקבל תמורה גדולה יותר , הלא כן ?
שוב...
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
טלוויזיות עובדות שנים..
כאמור, יש לי פלזמה כבר 6 שנים
לפני זה הייתי לי סוני, עבדה כמה שנים טובות עד שמכרתי
יש פה באתר כבר 3 מקרים לפחות שספרתי עם תקלות
חברות רגילות עושות QA, משקיעות בטסטים שונים, עומס וסימולציה..
לא, זה לא אמור להתקלקל.
רק אם תיקח פטיש 10 קילו
כנראה של-PHILIPS יש בעיות קשות..
לא, זה לא אמור להתקלקל.
רק אם תיקח פטיש 10 קילו
כנראה של-PHILIPS יש בעיות קשות..
אני לא יכול להעלות נושאים וסיפורים של חברות שהם מוקרות .אבל בשטח שמעתי על הרבה מקרים יותר גרועים משלושת הסיפורים בפורום.וגם של חברות מותג.לפי ההסבר שלך נראה שאתה סתם מקשקש.השירות מילא אבל איכות התמונה כולם יחליקו על דבריך.michael123 כתב:טלוויזיות עובדות שנים..
לא, זה לא אמור להתקלקל.
רק אם תיקח פטיש 10 קילו
כנראה של-PHILIPS יש בעיות קשות.....
- רונן
- חבר מכור קשה

לא הכל נמדד ב "איכות התמונה" ...
ישנם פקטורים אחרים (שציינתי ) לא פחות חשובים .
מה עוזרת עכשיו איכות התמונה למסך פגום ?
מה עוזרת עכשיו איכות התמונה למסך פגום ?
נראה לי שמה שהוא מנסה להגיד זה שכל מסך יכול להתקלקל תמיד יש פגמים גם אם אחד למיליון.
וגם אני התרשמתי הכי הרבה מהתצוגה בפיליפס.
למרות זאת, קראתי משהו מוזר בביקורת על 37PFL9632D של פיליפס, שלהבנתי אמורה להיות מתקדמת יותר מה-7962 (יש לה Perfect Pixel HD, 100Hz Clear LCD ועוד).
לפי מה שנכתב בביקורת, בצפייה במצב 1080P/24Hz הופיעו אפקטים של Deinterlacing, שמצביעים על כך שהטלוויזיה מתרגמת את אות 1080P שנשלח אליה ל-1080I ואז "מחדדת" אותו חזרה ל-1080P, שכן אחרת אין שום מצב שב-1080P יהיה Deinterlacing. לא ברור למה והאם זה קיים גם בדגמים אחרים, אבל התופעה הזאת לבדה מוזרה ומדאיגה לדעתי.
קישור לביקורת: http://www.hdtvtest.co.uk/Philips-37PFL9632D
וגם אני התרשמתי הכי הרבה מהתצוגה בפיליפס.
למרות זאת, קראתי משהו מוזר בביקורת על 37PFL9632D של פיליפס, שלהבנתי אמורה להיות מתקדמת יותר מה-7962 (יש לה Perfect Pixel HD, 100Hz Clear LCD ועוד).
לפי מה שנכתב בביקורת, בצפייה במצב 1080P/24Hz הופיעו אפקטים של Deinterlacing, שמצביעים על כך שהטלוויזיה מתרגמת את אות 1080P שנשלח אליה ל-1080I ואז "מחדדת" אותו חזרה ל-1080P, שכן אחרת אין שום מצב שב-1080P יהיה Deinterlacing. לא ברור למה והאם זה קיים גם בדגמים אחרים, אבל התופעה הזאת לבדה מוזרה ומדאיגה לדעתי.
קישור לביקורת: http://www.hdtvtest.co.uk/Philips-37PFL9632D
לפי דעתך בשבל מה יש מחלקת שירות תיקונים?אם למסך שלך אין מחלקה כזאת שתקלוט אותו אז אתה בבעיהרונן כתב:לא הכל נמדד ב "איכות התמונה" ...
מה עוזרת עכשיו איכות התמונה למסך פגום ?...
- רונן
- חבר מכור קשה

כנראה לא הסברתי עצמי,hassan כתב:לפי דעתך בשבל מה יש מחלקת שירות תיקונים?אם למסך שלך אין מחלקה כזאת שתקלוט אותו אז אתה בבעיהרונן כתב:לא הכל נמדד ב "איכות התמונה" ...
מה עוזרת עכשיו איכות התמונה למסך פגום ?......
נותן השירות זו חברת אלקטרה, כמובן שלחברת אלקטרה יש שירות תיקונים..
הנקודה היא , שלתקן את האמבילייט , יש צורך להחליף את הכרטיס האלקטרוני
והתיקון איננו מצדיק את העלות הגבוהה .
מי שקונה מרצדס ברור לו ששריפת מחשב אחרי תום האחריות תעלה לו 30000ש"ח ובסובארו זה יעלה 3000ש"ח . .יש אנשים שלא מוכנים להתפשר על איכות.אבל לגיד שזה לא מוצדק .יש פטרון אחד.תקנה סובארורונן כתב:כנראה לא הסברתי עצמי,hassan כתב:לפי דעתך בשבל מה יש מחלקת שירות תיקונים?אם למסך שלך אין מחלקה כזאת שתקלוט אותו אז אתה בבעיהרונן כתב:לא הכל נמדד ב "איכות התמונה" ...
מה עוזרת עכשיו איכות התמונה למסך פגום ?......
נותן השירות זו חברת אלקטרה, כמובן שלחברת אלקטרה יש שירות תיקונים..
הנקודה היא , שלתקן את האמבילייט , יש צורך להחליף את הכרטיס האלקטרוני
והתיקון איננו מצדיק את העלות הגבוהה ....