vga-hdmi שאלה
-
ilanamsalem
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 260
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
המחשב אצלי מחובר למסך lcd
בvga ורואים מצוין,השאלה אם אחבר
אותו בכבל DVIל HDMI
זה ישפר את התמונה
[26' lcd-כרטיס מסך 256mb]
בvga ורואים מצוין,השאלה אם אחבר
אותו בכבל DVIל HDMI
זה ישפר את התמונה
[26' lcd-כרטיס מסך 256mb]
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
HDMI ו DVI לא נוצרו כדי לשפר את איכות התמונה. הסיבה מאחורי המהלך היה ששמירת האות באופן דיגיטאלי תפחית בהוצאות היצור של האביזרים שלא יזדקקו יותר לממירי DAC יקרים ובדרך, כמעט בדרך אגב, זה גם יפתור את הבעיה של גיאומטריית התמונה. כמובן שכל התאגידים שתמיד רצו טכנולוגיה שתאפשר להם למנוע העתקות קםצו על המציאה ודחפו גם את ה HDCP.
עם מסך 26 אינטש לא תרגיש שום שינוי בחדות הווידאו. ייתכן ותראה שהכתב חד יותר בשולחן העבודה וביישומים הרגילים. ייתכן גם שתרגיש שיש שינוי בצבעים לעומת VGA בהצגת ווידאו, שינוי שהוא לא תמיד לטובה.
עם מסך 26 אינטש לא תרגיש שום שינוי בחדות הווידאו. ייתכן ותראה שהכתב חד יותר בשולחן העבודה וביישומים הרגילים. ייתכן גם שתרגיש שיש שינוי בצבעים לעומת VGA בהצגת ווידאו, שינוי שהוא לא תמיד לטובה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
ilanamsalem
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 260
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
תודה
Catskinner
אולי אני יכול לנצל את ההבנה שלך בתחום:
אצלי החיבור הוא DVI-HDMI ובמידה ואני עושה ריסטרט למחשב כשהמסך כבוי לאחר שאני מדליק את המסך אין תמונה
אני מודע לכך שהבעיה נובעת מכך שהמחשב והמסך צרכים לבצע תהליך של "לחיצת יד" ואם המסך כבוי התליך לא יכול להתבצע אבל אם בכל זאת יש איזה פיתרון אשמח לשמוע
אולי אני יכול לנצל את ההבנה שלך בתחום:
אצלי החיבור הוא DVI-HDMI ובמידה ואני עושה ריסטרט למחשב כשהמסך כבוי לאחר שאני מדליק את המסך אין תמונה
אני מודע לכך שהבעיה נובעת מכך שהמחשב והמסך צרכים לבצע תהליך של "לחיצת יד" ואם המסך כבוי התליך לא יכול להתבצע אבל אם בכל זאת יש איזה פיתרון אשמח לשמוע
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אם אתה יודע שזו בעיית HDCP יכול להיות שטלפון למחלקת השרות של החברה שייצרה את המסך יוכל להביא לך פתרון.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.