שלום לכולם!
אתמול בערב לקחתי את ה HTPC והרכבתי את כל הדרוש.
התקנתי Vista Home Premium ועברתי את כל שלבי הSETUP.
הכל בעיקרון מנגן כמו שצריך, למרות שלא התחברתי עדיין לאינטרנט מה HTPC.
לא התקנתי נגנים או קודקים מיוחדים עדיין (היה כבר 3:00 לפנות בוקר...)
הבעיה העיקרית כרגע מבחינתי היא שהרזולוציה על 1024*768 (הפלזמה שלי) ותמונה שמגיעה מ YES (ערוץ 2 או סרטים פשוטים) נמתחים על המסך בצורה מאוד מכוערת.
במצב רגיל, הייתי משחק עם ה Display Mode ועובר ל 4:3 אבל ב VGA MODE המסך נעול על 16:9.
חוץ מה Ratio, לעיתים התמונה נמרחת (Ghosting?) ובכלל רואים לא טוב באופן כללי.
השאלות:
1. האם ניתן לשלוט על ה Ratio ב Media Center?
2. האם יש קינפוג מסויים שלא עברתי ועשוי לשפר את התמונה?
המון המון המון תודה.
יניב.
ה HTPC הגיע אתמול והורכב, עכשיו הבעיות... :)
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
1. לחיצה על כפתור i בשלט (או כפתור ימני בעכבר) ובחירה ב-Zoom.
2. ככל הנראה אין הרבה מה לעשות, מדובר בהקלטה מיציאה אנלוגית. נסה לעשות הקלטה באיכות Best, ובדוק אם רואים יותר טוב. הקפד להתרחק מהמסך לפחות 3-4 מטר לפני שאתה מגיע למסקנות...
2. ככל הנראה אין הרבה מה לעשות, מדובר בהקלטה מיציאה אנלוגית. נסה לעשות הקלטה באיכות Best, ובדוק אם רואים יותר טוב. הקפד להתרחק מהמסך לפחות 3-4 מטר לפני שאתה מגיע למסקנות...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
תודה Pixies.
1. מצאתי את כפתור i בשלט ומצאתי את אופציית הזום כבר קודם, רק שמעבר בין האפשרויות לא השפיע כלל על התמונה. שרפתי עוד כמה שעות כדי להבין שמשום מה, אם המדיה סנטר עובד ברזולוציה מאוד מסויימת אצלי, אין השפעה ל Zoom. רק כשהחלפתי לרזולוציות אחרות ה Zoom התחיל לעבוד. מוזר...
2. לא דיברתי על הקלטה אלא איכות ה Grabbing, היא לא ממש מציאה כנראה... עכשיו, כשאני משנה את ה Zoom ל 4:3, זה נראה עוד איכשהו בסדר עם ערוצים "פשוטים" ולא תוכן HD.
המון תודה..
1. מצאתי את כפתור i בשלט ומצאתי את אופציית הזום כבר קודם, רק שמעבר בין האפשרויות לא השפיע כלל על התמונה. שרפתי עוד כמה שעות כדי להבין שמשום מה, אם המדיה סנטר עובד ברזולוציה מאוד מסויימת אצלי, אין השפעה ל Zoom. רק כשהחלפתי לרזולוציות אחרות ה Zoom התחיל לעבוד. מוזר...
2. לא דיברתי על הקלטה אלא איכות ה Grabbing, היא לא ממש מציאה כנראה... עכשיו, כשאני משנה את ה Zoom ל 4:3, זה נראה עוד איכשהו בסדר עם ערוצים "פשוטים" ולא תוכן HD.
המון תודה..