TH-42PS10 פנסוניק
odi כתב:חבר שלי זכה במסך הזה42 אינץ דגם ps10 ב5000 כולל רמקולים וסטנד והובלה.
משתלם?
...
מה , כבר התחלו לחלק את 42PS10 בחינם ?חחחחשלום אנשים יקרים חבר שלי זכה במכרז של המדינה במסך פלסמה של פנסוניק במחיר של 4096 שח...
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
יש לי אותה על הקיר בבית.odi כתב:הזכייה היא ב5000.keyser כתב:4,096 - אין מחיר כזה....
ולגופו של עניין ,בתור בעלים גאהשל המסך.
איך הנסיון שלך או של מישהו אחר איתו?
מומלץ או לוותר?...
אם אתה באיזור פ"ת אתה יכול לבוא לראות.
- odi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
keyser כתב:תזהר לך עם ההזמנות האלה...odi כתב:יש לי אותה על הקיר בבית.keyser כתב:4,096 - אין מחיר כזה....
אם אתה באיזור פ"ת אתה יכול לבוא לראות....
אני עוד עלול באמת להגיע...![]()
אני מודע לך שזה לא דור אחרון אבל האם רואים בה טלוויזיה טוב?(במגבלות השידורים כאן כמובן....)....
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
לא, כיוון שאני עוסק בתחום ודעתי עלולה להתפרש כאינטרסנטית.bomgarten כתב:ואתה יכול להגיד איך היא לדעתך?...
אתה מוזמן בכיף.keyser כתב:תזהר לך עם ההזמנות האלה...odi כתב:יש לי אותה על הקיר בבית.keyser כתב:4,096 - אין מחיר כזה....
אם אתה באיזור פ"ת אתה יכול לבוא לראות....
אני עוד עלול באמת להגיע...![]()
אני מודע לך שזה לא דור אחרון אבל האם רואים בה טלוויזיה טוב?(במגבלות השידורים כאן כמובן....)....
גם במכרז ספקים לא ימכרו בהפסד . לכל מוצר נקבע מחיר מינימום שמתחתיו אי אפשר לרדת . אם מחיר שוק של טלויזיה 11 K אין סיכוי שתשיג במחיר רחוק מאוד מהמחיר של השוק ובטח לא ב-4096 ש''ח .keyser כתב:4,096 - אין מחיר כזה....
אם המחיר נמוך מדי זה הסימן שמשהו לא בסדר במוצר (מחודש , עם נזק וכו') לכן לפני הקניה במכרזים רצוי מאוד לעשות סקר שוק ומאוד מאוד להיזהר מהמחיר נמוך מדי
kobil איפה אתה ראיתה שמחירה 11K? מחירה ב"זאפ" מתחיל מ5.5K. באחת מהחנויות בתל אביב ראיתי ב5300 ש"ח (עוד לפני שהתיישבנו ליד השולחן).
keyser גם אותי מעניינת דעתך על המסך. אני לא חושב ש"עוסק בתחום " מהווה בעיה ברגע שכולם יודעים את זה. כל אחד ישים את הפילטר משלו. אני מחפש מסך ש90% אם לא כל 100 יעבוד בSD. ראיתי רק PS9 ב2 חנויות. באחת שמו לי סרט ב720P. כאשר ניסיתי לבקש שידור רגיל של YES ( גם הסברתי את זה קודם בטלפון) קיבלתי הרצאה על שנות וותק של בעל החנות והצעה לסמוך עליו. בחנות שניה קבלתי יחס הוגן ומחיר טוב, בלי לחץ ובלי לנפח את החזה,מסך היה מחובר לSD, אבל משראיתי היה ... טוב, את זה כבר כתבתי. נשאר לי ספק (אחרי כל משקראתי כאן על PS9) - אולי זה כיוונים? אז אני חוזר על השאלה - איפה במרכז אפשר לראות בתצוגה מקצועית את הPS9/10?
amitbak ביפן מייצרים (היו) את ה PS10 .PS9 מיוצר בסין.
keyser גם אותי מעניינת דעתך על המסך. אני לא חושב ש"עוסק בתחום " מהווה בעיה ברגע שכולם יודעים את זה. כל אחד ישים את הפילטר משלו. אני מחפש מסך ש90% אם לא כל 100 יעבוד בSD. ראיתי רק PS9 ב2 חנויות. באחת שמו לי סרט ב720P. כאשר ניסיתי לבקש שידור רגיל של YES ( גם הסברתי את זה קודם בטלפון) קיבלתי הרצאה על שנות וותק של בעל החנות והצעה לסמוך עליו. בחנות שניה קבלתי יחס הוגן ומחיר טוב, בלי לחץ ובלי לנפח את החזה,מסך היה מחובר לSD, אבל משראיתי היה ... טוב, את זה כבר כתבתי. נשאר לי ספק (אחרי כל משקראתי כאן על PS9) - אולי זה כיוונים? אז אני חוזר על השאלה - איפה במרכז אפשר לראות בתצוגה מקצועית את הPS9/10?
amitbak ביפן מייצרים (היו) את ה PS10 .PS9 מיוצר בסין.