נושא המחירים בזאפ?!
הבחנתי שהמחיר שהחנות פרסמה בזאפ אינו תואם את המחיר שבחנות (דווקא בחנות היה יותר זול) במקרה הנ"ל בדקתי רסיבר של אונקיו 605 וסט רמקולים של ג'אמו מסידרת E70
השאלה שלי היא האם יש איזשהו אתר שמשווה מחירים בצורה מדוייקת או שהכל מבויים?
(אני לא רוצה להתחיל עכשיו להיכנס לחנות חנות ולעמוד במכבש לחצים של המוכרים כי זה סתם מבלבל ותמיד הם סותרים את הדברים שהמתחרה אומר על מוצר כזה או אחר. יש דרך למנוע את כל הטרטור הזה?)
השאלה שלי היא האם יש איזשהו אתר שמשווה מחירים בצורה מדוייקת או שהכל מבויים?
(אני לא רוצה להתחיל עכשיו להיכנס לחנות חנות ולעמוד במכבש לחצים של המוכרים כי זה סתם מבלבל ותמיד הם סותרים את הדברים שהמתחרה אומר על מוצר כזה או אחר. יש דרך למנוע את כל הטרטור הזה?)
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
- יצירת קשר:
לצערי התשובה היא שלילית. זאפ נותן לך רק כיוון לגבי המחירים, בהרבה מקרים, תוכל להשיג בחנויות מחיר זול מזאפ. השיטה של הצגת המחירים באתר היא מאוד לא מתוחכמת. כל אתר יוצר עמוד shadow רק לצרכי זאפ המכיל את פרטי המוצר, תמונה, מחיר ותיאור. הבעייה שלא תמיד עמודי ה shadow האלה מעודכנים ולפעמים קורה שהמחיר באתר, שונה מהמחיר המוצג בזאפ.
בקיצור - זה רק כיוון, זה לא תמיד המחיר
בקיצור - זה רק כיוון, זה לא תמיד המחיר
- tobenary
- חבר ותיק

- תגובות: 2472
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
לפי מה שראיתי. זאפ בענייני קולנוע ביתי תמיד יראה מחיר גבוה מאשר בחנויות. מומלץ להגיע לחנויות המומלצות כאן. המחיר יהיה כמעט זהה בכולם אך מבצעים על חבילות יכולים להשפיע מאד. דוגמא רמקולים ומערכת או טלויזיה ופליי3 ועוד...
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
לרוב בעסק הזה אתה גם "יוצר" מחיר חדש תואם לך, תלוי בדרישותיו של בעל העסק וכו' ככה שלא תמיד המחירים באינטרנט תואמים את המציאות..
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
פשוט מאוד.
יש בעיה מאוד גדולה עם פרסום מוצרים באינטרנט.
הבעיה היא שיש מצב לפרסום מחיר מאוד זול ושריפת המוצר. כמו כן המיקוח הוא אחד הכלים הניתנים לחנויות.
בעצם המחיר הוא רק להתחלה לרוב ועליו אם תתעקש תהיה הנחה מסויימת לרוב.
את זה אגב אני אומר מידע אמיתי וקיים.
יש בעיה מאוד גדולה עם פרסום מוצרים באינטרנט.
הבעיה היא שיש מצב לפרסום מחיר מאוד זול ושריפת המוצר. כמו כן המיקוח הוא אחד הכלים הניתנים לחנויות.
בעצם המחיר הוא רק להתחלה לרוב ועליו אם תתעקש תהיה הנחה מסויימת לרוב.
את זה אגב אני אומר מידע אמיתי וקיים.