קניתי PS3, האם להפטר מה-XBOX הישן?
קניתי PS3 במבצע עם טלויזיה של סוני והם אמורים להגיע אלי במהלך השבוע.
אני תוהה אם להפטר מה-XBOX הישן ששימש לי כמכשיר מדיה סנטר מעולה במשך השנים האחרונות (XBMC זו הברקת המאה).
האם ה-PS3 יכול לשמש תחליף מלא ל-XBMC?
כי אם לא, אני צריך לקנות ל-XBOX כבל חיבור component בשביל לחבר לטלויזיה שקניתי.
אני תוהה אם להפטר מה-XBOX הישן ששימש לי כמכשיר מדיה סנטר מעולה במשך השנים האחרונות (XBMC זו הברקת המאה).
האם ה-PS3 יכול לשמש תחליף מלא ל-XBMC?
כי אם לא, אני צריך לקנות ל-XBOX כבל חיבור component בשביל לחבר לטלויזיה שקניתי.
- yuvalt
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 169
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
PS3 לא מתקרב מבחינת יכולות ל-XBMC. ממליץ לך לקנות כבל קומפוננט ב-play-asia.com משלוח זול לארץ ומחיר סביר סה"כ. רק תזכור שה-XBOX לא יכול לנגנן סרטי HD כי המכשיר חלש מידי. אבל - UPSCALE ותמונה איכותית יותר תקבל. רק תזכור שה-XBOX צריך להיות במצב NTSC כדי שה-720P יעבוד.
תתחדש ותהנה
יובל
תתחדש ותהנה
יובל
boxee ftw
אתה תקבל upscale ל-1080p מה-PS3, אני חושב שאם לשמור את ה-XBOX אז זה רק כאות להוקרת תודה על כל השנים מלאות המשחקים שהוא סיפק לך.
אני לא בטוח כמה הכבלים האלה עולים ב-play-asia אבל לא חבל על כל הטרטור והזמן? קפוץ לחנות הטלוויזיות הקרובה לביתך וקנה אחד, כמה זה כבר יעלה...
אני לא בטוח כמה הכבלים האלה עולים ב-play-asia אבל לא חבל על כל הטרטור והזמן? קפוץ לחנות הטלוויזיות הקרובה לביתך וקנה אחד, כמה זה כבר יעלה...
- yuvalt
- חבר פעיל מאוד

אגב, זה הכבל:
http://www.play-asia.com/paOS-13-71-2b- ... -2lob.html
יוצא $37 כולל משלוח לארץ. פחות מ-$50 לכן אין מכס.
http://www.play-asia.com/paOS-13-71-2b- ... -2lob.html
יוצא $37 כולל משלוח לארץ. פחות מ-$50 לכן אין מכס.
boxee ftw
גם את זה לא ניסיתי (כתוביות מפריעות לי בעיניים) אבל יש לי חבר שעל כל סרט Divx הוא מוסיף כתוביות גם עם איזה ישום קטן - לדבריו זה לוקח פחות מדקה ומכניס את הכתוביות לגוף הסרט.
אם ה-XBOX עושה את כל זה, אז בהחלט הישג יפה. אני מסכים איתך שזה יכול לעצבן טיפה.אבל עדיין - אתה יכול לנגן את הדברים האלה על ה-PS3 עם טיפה עבודה, ומאידך עם כל העבודה שבעולם לא תקבל Upscaling ל-1080P מה-Xbox, לא?
אם ה-XBOX עושה את כל זה, אז בהחלט הישג יפה. אני מסכים איתך שזה יכול לעצבן טיפה.אבל עדיין - אתה יכול לנגן את הדברים האלה על ה-PS3 עם טיפה עבודה, ומאידך עם כל העבודה שבעולם לא תקבל Upscaling ל-1080P מה-Xbox, לא?
- yuvalt
- חבר פעיל מאוד

אין נגן שנותן את כל מה שיש ב-XBOX -- פשוט לא קיים, כמה שזה נשמע הזוי. בטח שלא בנגן DVD. גם לא בסטרימרים הכי יקרים. XBMC נכתב ע"י משתמשים ולכן יש בו כל תכונה שאתה רק יכול לחשוב עליה. איזה עוד נגן מנגן קבצי מוזיקה של commodore 64??? 
boxee ftw
זה לא נשמע הזוי - אתה יודע איך הגעתי ל-PS3? ישבתי מול המוכר שמכר לי את הטלוויזיה ואמרתי לו "טוב, עכשיו נגן בלו ריי", והוא אמר לי "לך על PS3, לא תקבל את אותן תכונות בכזה מחיר עם שום נגן אחר". והוא צודק.
בכל מקרה אנחנו מדברים על דברים שאנשים ממש צריכים - מצדי שה-XBOX גם יכין גלידה, אני עדיין מעדיף upscaling ל-1080P
בכל מקרה אנחנו מדברים על דברים שאנשים ממש צריכים - מצדי שה-XBOX גם יכין גלידה, אני עדיין מעדיף upscaling ל-1080P
אני שמח שאנשים התחילו להתייחס לשאלה שלי, גם אם קצת באיחור.
אז ראשית, הנה כמה הערות מההתנסויות שלי לאחר שה-PS3 הגיע.
1. ה-PS3 יכול רק לחלום להגיע לקצות הציפורן של ה-XBMC בתחום האפשרויות של המדיה הביתית.
2. את הכבל שהצעתם לקנות ל-XBOX קניתי כבר. אבל כשהוא הגיע גיליתי שאין לו יציאה אופטית אז שמתי אותו בצד כי חשוב לי סראונד בסרטים (אולי אני אציע אותו למכירה בקרוב). אחר כך ראיתי שיש מקומות שעדיין מוכרים את הכבל המקורי של הקומפוננט + אופטי של XBOX בארץ. אבל בינתיים ה-XBOX מחובר בכבל SVIDEO. האיכות לא מדהימה, אבל זה מספק עד שאשיג את הכבל המקורי.
3. לא הצלחתי / מצאתי דרך להכניס כתוביות ל-DIVX בקלות. אני משתמש ב-XBOX לצפיה בקבצי SD עם תרגום. את קבצי ה-HD אני מעביר ב-Mkv2vob אשר גם מכניסה לי את הכתוביות לקובץ וצופה בהם ב-PS3.
4. אני יושב ומתפלל שיגיע היום ויתנו לנו XBMC על PS3. ממה שהבנתי יש להם עוד עבודה רבה בתחום. הם התחילו בהמרה ללינוקס, בתקווה שהתקנות הלינוקס על ה-PS3 יקבלו גישה למעבד הגרפי של המכשיר ויוכלו להקרין גם HD. במידה ולא יצליחו, הם מדברים על להוציא מכשיר XBMC ייעודי אשר ירוץ על לינוקס ומיועד לסלון הביתי.
1. ה-PS3 יכול רק לחלום להגיע לקצות הציפורן של ה-XBMC בתחום האפשרויות של המדיה הביתית.
2. את הכבל שהצעתם לקנות ל-XBOX קניתי כבר. אבל כשהוא הגיע גיליתי שאין לו יציאה אופטית אז שמתי אותו בצד כי חשוב לי סראונד בסרטים (אולי אני אציע אותו למכירה בקרוב). אחר כך ראיתי שיש מקומות שעדיין מוכרים את הכבל המקורי של הקומפוננט + אופטי של XBOX בארץ. אבל בינתיים ה-XBOX מחובר בכבל SVIDEO. האיכות לא מדהימה, אבל זה מספק עד שאשיג את הכבל המקורי.
3. לא הצלחתי / מצאתי דרך להכניס כתוביות ל-DIVX בקלות. אני משתמש ב-XBOX לצפיה בקבצי SD עם תרגום. את קבצי ה-HD אני מעביר ב-Mkv2vob אשר גם מכניסה לי את הכתוביות לקובץ וצופה בהם ב-PS3.
4. אני יושב ומתפלל שיגיע היום ויתנו לנו XBMC על PS3. ממה שהבנתי יש להם עוד עבודה רבה בתחום. הם התחילו בהמרה ללינוקס, בתקווה שהתקנות הלינוקס על ה-PS3 יקבלו גישה למעבד הגרפי של המכשיר ויוכלו להקרין גם HD. במידה ולא יצליחו, הם מדברים על להוציא מכשיר XBMC ייעודי אשר ירוץ על לינוקס ומיועד לסלון הביתי.
- yuvalt
- חבר פעיל מאוד

הסבה ל-PS3 לא עומדת על הפרק עד שסוני ישחררו ספריית OpenGL ל-PS3 (מה שלא נראה לי שאי פעם יקרה).Spook כתב:אני שמח שאנשים התחילו להתייחס לשאלה שלי, גם אם קצת באיחור.
4. אני יושב ומתפלל שיגיע היום ויתנו לנו XBMC על PS3. ממה שהבנתי יש להם עוד עבודה רבה בתחום. הם התחילו בהמרה ללינוקס, בתקווה שהתקנות הלינוקס על ה-PS3 יקבלו גישה למעבד הגרפי של המכשיר ויוכלו להקרין גם HD. במידה ולא יצליחו, הם מדברים על להוציא מכשיר XBMC ייעודי אשר ירוץ על לינוקס ומיועד לסלון הביתי....
דווקא הבנתי שהצליחו למצוא גישה למעבד הגרפי מבלי שסוני ישחררו את הספריה אבל מדובר עדיין במשהו מאוד ראשוני שיקח זמן עד שנראה את הפירות שלו.yuvalt כתב: הסבה ל-PS3 לא עומדת על הפרק עד שסוני ישחררו ספריית OpenGL ל-PS3 (מה שלא נראה לי שאי פעם יקרה)....
אני יכול לחפש לך את הקישור לפורום המדבר על ההצלחה הנ"ל אם אתה מעוניין.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
הבעיה עם הנושא הזה, באופן כללי, היא שסוני לא מעוניינת שלאנשים תהיה גישה למעבד הגרפי, והיא למעשה חוסמת את הגישה אליו. מדי פעם מצליחים למצוא פרצות בחסימה, אבל אז זה רק עניין של זמן עד שסוני תסתום אותן בעדכוני התוכנה התכופים שיוצאים לפלייסטיישן 3.