lg החזיקה ארבע שנים
-
ilanamsalem
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 260
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
לפני ארבע שנים נרכשה ב 24000 שקלים,פתאום ביום בהיר
בצד שמאל הופיע פס ברוכב של 4 ס''מ.
הטכנאי שהגיע אמר שזה לא בר תיקון ושזו תופעה מוכרת ב LG
בצד שמאל הופיע פס ברוכב של 4 ס''מ.
הטכנאי שהגיע אמר שזה לא בר תיקון ושזו תופעה מוכרת ב LG
קישקוש זה כן ניתן ניתן לתיקון !
מדובר בדיודות בכרטיס EAST WEST בחברה לא מתקנים כרטיסים אלה רק מחליפים אותם ! וכניראה שאן להם להחליף.
תפנה לבחור בעל מעבדה פרטית מומחה לפלזמות ו LCD בשם רמי צפלואי
054-3111909
גם הוגן וגם מומחה.
גם ככה אן לך מה להפסיד !
מדובר בדיודות בכרטיס EAST WEST בחברה לא מתקנים כרטיסים אלה רק מחליפים אותם ! וכניראה שאן להם להחליף.
תפנה לבחור בעל מעבדה פרטית מומחה לפלזמות ו LCD בשם רמי צפלואי
054-3111909
גם הוגן וגם מומחה.
גם ככה אן לך מה להפסיד !
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
-
ilanamsalem
- חבר פעיל מאוד

הטכנאי שהיה פה אומר שלכל אורך של הפנל
התחתון יש פסטיק כמו פילם ועליו מגעים ,שהם
מתחממים קורה שזה הורס חלק ,וזו בעיה ידועה
בעיקר ב LG
התחתון יש פסטיק כמו פילם ועליו מגעים ,שהם
מתחממים קורה שזה הורס חלק ,וזו בעיה ידועה
בעיקר ב LG
כניראה שהיה לך הוא מה שקוראים בשפה במיקצועית "טכנאי ביקורים" כלומר טכנאי שלוקח כסף על ביקור ובאופן סיסטמתי אינו מציע לתקן בתירוצים שונים והרווח שלא מבקורים בלבד...
מה שטכנאי הביקורים שלך אמר נישמע הזוי..
נתתי לך טלפון של בעל מיקצוע רציני שהוא טכנאי אמיתי ולא טכנאי ביקורים...
מה שטכנאי הביקורים שלך אמר נישמע הזוי..
נתתי לך טלפון של בעל מיקצוע רציני שהוא טכנאי אמיתי ולא טכנאי ביקורים...
רב סרן-רועי קליין.
-
ilanamsalem
- חבר פעיל מאוד

תודה,אני אדבר איתו
- המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
דיברת עם היבואן ח.י?
ואם אין פתרון שלח מייל ל LG העולמית ותגיד שעוד לא עברו 60000 שעות.
למרות שנגמרה האחריות הפלזמה לא אמורה ללכת אחרי 4 שנים.
ואם אין פתרון שלח מייל ל LG העולמית ותגיד שעוד לא עברו 60000 שעות.
למרות שנגמרה האחריות הפלזמה לא אמורה ללכת אחרי 4 שנים.
נערך לאחרונה על ידי המלך ב 14/04/2008 20:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
אצלי מקרה דומה
פלזמה שנרכשה בערך באותו זמן באותו סכום כסף .
לאחר שנתיים החלו להופיע פסים בכל פעם יותר ויותר עד למצב של צפייה בלתי נסבלת.
היבואן בארץ ( ח.י.) התנער לגמרי והציע לי לרכוש חדשה במחיר מלא.
פנייה לחברת LG בקוריאה נענתה אמנם במהירות אך לא הועילה יותר.
בסופו של דבר הטלויזיה נזרקה לפח, נרכשה פלזמה פיליפס 50 " במקום.
אני עם מוצרי LG סיימתי.
לאחר שנתיים החלו להופיע פסים בכל פעם יותר ויותר עד למצב של צפייה בלתי נסבלת.
היבואן בארץ ( ח.י.) התנער לגמרי והציע לי לרכוש חדשה במחיר מלא.
פנייה לחברת LG בקוריאה נענתה אמנם במהירות אך לא הועילה יותר.
בסופו של דבר הטלויזיה נזרקה לפח, נרכשה פלזמה פיליפס 50 " במקום.
אני עם מוצרי LG סיימתי.
תאמינו לי אתם מוציאים שם רע אפילו לפרייאריות!!במקום לתת עצות וטלפונים של עוד טכנאי שדורך על גוויות,קח את המסך המצוקמק הזה או :לחנות שקנית ממנה אותו או2 למבנה היבואן שנותן האחריות(אפילו שהיא כבר לא רלוונטית כרגע תרתי משמע)למי שהכי קרוב אליך להגיע,ואו שתקים שמה צעקות שסבתא של היבואן תקום מהקבר ותשאל מה התאריך היום!!או שתזרוק המסך על העובד הקרוב ביותר שיקרא בדרכך !!כולל גם פניה לתקשורת (רייכר למשל)כל אמצעי לפגיעה במוניטין או בשמה של החברה הרי זה משובח!!וכל האמצעים כשרים!!אני בחצי מהסכום הזה כבר הייתי לוקח בן ערובה!!פעל כאמור לעיל!!ותאמין לי זה עובד!!עדכן אותנו!!ואל תשכח תמונות...... 
LG בעיות אמינות
זה רק קצה הקרחון יש עוד הרבה ויהיו עוד הרבה יותר ,חלק מתביישים להודות בטעות שעשו
וזה בלי צריבות זליגות ושאר ירקות
וזה בלי צריבות זליגות ושאר ירקות
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
לא תופעה ולא כלום.
LG מייצרים להמון המון חברות והם בין שני היצרנים הגדולים בעולם אם לא הגדול מהשניים (אני לא זוכר כרגע).
מה שכנראה קרה הוא
א. אפשרות שמשלוח X מסויים בתקופה מסויימת היה לקוי. וזה כבר עניין של יבואן שלא דאג לעשות RECALL.
ב. יש עוד כמה דברים במקרים האלו שלא סיפרו לנו.
ג. מתוך מאות אלפי מסכים שנמכרים בשנה 100 נדפקים ככה. זה מספר שמוגדר בסטטיסטיקה :"בטל בשישים"
שימו לב שאנחנו מדברים על 10 מקרים בערך של בעיות במקרה של חברת LG , של חברי הפורום. כל הפורום הוא סה"כ 18 אלף איש.
לרובם לדעתי אין בכלל LCD . ככה שבכלל המספר קטן.
אנו גם מדברים על טלויזיות בנות 4 שנים. היום רמת ה QA וההרכבה גבוהות ואיכותיות בהרבה.
זה לא רמקולים שפה אנו יכולים להצביע על דגם מאוד ספציפי עם בעיות מאוד ספציפיות.
אגב אם שני האנשים (כן סה"כ שני אנשים תקלטו!) יגידו בדיוק איזה דגמים יש להם נוכל לצמצם את העניין לכדי סדרה/דגם/גודל וכו..
LG מייצרים להמון המון חברות והם בין שני היצרנים הגדולים בעולם אם לא הגדול מהשניים (אני לא זוכר כרגע).
מה שכנראה קרה הוא
א. אפשרות שמשלוח X מסויים בתקופה מסויימת היה לקוי. וזה כבר עניין של יבואן שלא דאג לעשות RECALL.
ב. יש עוד כמה דברים במקרים האלו שלא סיפרו לנו.
ג. מתוך מאות אלפי מסכים שנמכרים בשנה 100 נדפקים ככה. זה מספר שמוגדר בסטטיסטיקה :"בטל בשישים"
שימו לב שאנחנו מדברים על 10 מקרים בערך של בעיות במקרה של חברת LG , של חברי הפורום. כל הפורום הוא סה"כ 18 אלף איש.
לרובם לדעתי אין בכלל LCD . ככה שבכלל המספר קטן.
אנו גם מדברים על טלויזיות בנות 4 שנים. היום רמת ה QA וההרכבה גבוהות ואיכותיות בהרבה.
זה לא רמקולים שפה אנו יכולים להצביע על דגם מאוד ספציפי עם בעיות מאוד ספציפיות.
אגב אם שני האנשים (כן סה"כ שני אנשים תקלטו!) יגידו בדיוק איזה דגמים יש להם נוכל לצמצם את העניין לכדי סדרה/דגם/גודל וכו..