קצת פורנו לשבת (או למה וינטאג' זה כדאי)
-
yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
התמונה כאן היא של קרביו החשופים של מגברמרנץ בציר 78, העונה לשם SuperScope. השם היה בעצם שייך לחברה האמריקאית שרכשה את מרנץ מהמייסד המיתולוגי שלה שאול (Saul Marantz), והמשיכה למכור מוצרי Mid-Fi תחת השם Superscope בארה"ב בלבד.
המגבר בנוי פשוט יחסית, בלי שום התחכמויות ויומרנות. הגיע אלי במצב קטטוני אחרי ששכב במחסן למעלה מ-20 שנה. השיפוץ לא היה מורכב מדי ולא דרש שום ניתוח מסובך כמו המרנצים המפוארים יותר של תחילת שנות ה-70 (המאופיינים בכמה קילומטרים של חיווט פנימי!). בנוסף ביצעתי בו כמה שיפורים קטנטנים שיעזרו לו להתמודד יותר טוב עם מעברים חזקים. המגבר נשמע נחמד מאד ומאופיין בצליל חם אבל לא מתבייש לתת בראש כשצריך, שילוב שלו עם רמקולים רצפתיים של Mission דגם 753 נותן תוצאות של ללקק את השפתיים.
אז הנה עוד סיבה למה כדאי וינטאג'!
המגבר בנוי פשוט יחסית, בלי שום התחכמויות ויומרנות. הגיע אלי במצב קטטוני אחרי ששכב במחסן למעלה מ-20 שנה. השיפוץ לא היה מורכב מדי ולא דרש שום ניתוח מסובך כמו המרנצים המפוארים יותר של תחילת שנות ה-70 (המאופיינים בכמה קילומטרים של חיווט פנימי!). בנוסף ביצעתי בו כמה שיפורים קטנטנים שיעזרו לו להתמודד יותר טוב עם מעברים חזקים. המגבר נשמע נחמד מאד ומאופיין בצליל חם אבל לא מתבייש לתת בראש כשצריך, שילוב שלו עם רמקולים רצפתיים של Mission דגם 753 נותן תוצאות של ללקק את השפתיים.
אז הנה עוד סיבה למה כדאי וינטאג'!
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
יפה מאוד,יאיר.לא מזמן גם אני "התחדשתי" ברסיבר של סופרסקופ,במצב שמור ביותר,דגם R-340 שהוא קוואדרופוני.הוא אומנם חלש,רק 10 וואט לערוץ,אבל סאונד מהמם! הרבה יותר טוב מהסאונד של המרנצים האחרים שיש לי.ומצחיק,גם הסופרסקופ שלי מחובר לרמקולים (מדפיים) של מישן..(דגם 760)
כמה וואט לערוץ הסופרסקופ שלך?
כמה וואט לערוץ הסופרסקופ שלך?
נערך לאחרונה על ידי Kosh ב 13/04/2008 18:56, נערך פעם 1 בסך הכל.