היי
איפה אני יכול למצוא דיסקים עם הקלטות באיכות גבוהה בעיקר בתחום הרוק?
תודה
דיסקים של מוסיקה עם הקלטות איכותיות
- bitton71
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- שם מלא: דודי ביטון
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
האלבום החדש של זמר הרוק האמריקאי JOHN HIATT ,שנקרא ,
MASTER OF DISASTER , הוא אלבום הרוק הראשון שמוקלט ב DIRECT STREAM DIGITAL , מערכת שנחשבת state-of-the-art בתחום.
לא שמעתי את האלבום אבל קראתי ראיון עם הזמר שסיפר שסוף סוף הקלטה דיגיטלית
נשמעת כמו שצריך.
MASTER OF DISASTER , הוא אלבום הרוק הראשון שמוקלט ב DIRECT STREAM DIGITAL , מערכת שנחשבת state-of-the-art בתחום.
לא שמעתי את האלבום אבל קראתי ראיון עם הזמר שסיפר שסוף סוף הקלטה דיגיטלית
נשמעת כמו שצריך.
we learned more from a three minute record
than we ever learned in school
than we ever learned in school
דיסקים 3, 4, 12, ו-13 בקישור:המלך כתב:היי
איפה אני יכול למצוא דיסקים עם הקלטות באיכות גבוהה בעיקר בתחום הרוק?
תודה...
http://www.stockfisch-records.de/stckff ... sch_e.html
היבואן- 054-5912363
תומר
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
המחזמר שיער המקורי...
הקליטו אותו בעזרת אב טיפוס במיוחד .. להקלטה המקורית הזו טייפ סלילים 24*4 של חברה שניקראת דימונסון הטייפ הקלטה הזה שימש את הדלתות בכמה תקליטים שלהם ויש האומרים שעד היום מנסים להגיע לסאונד שהיה במחזמר שיער ולא מצליחים...
יש לי אותו ואני שומע אותו ללא הרף ממליץ בחום ושים לב לגיטרה בס ולאפקט ששמו עליה...
{פעם ראשונה שמשתמשים בקרוס לגיטרה באס ומאז הרבה אמנים ואולפנים אימצו את הרעיון ... כולל אותי}
הקליטו אותו בעזרת אב טיפוס במיוחד .. להקלטה המקורית הזו טייפ סלילים 24*4 של חברה שניקראת דימונסון הטייפ הקלטה הזה שימש את הדלתות בכמה תקליטים שלהם ויש האומרים שעד היום מנסים להגיע לסאונד שהיה במחזמר שיער ולא מצליחים...
יש לי אותו ואני שומע אותו ללא הרף ממליץ בחום ושים לב לגיטרה בס ולאפקט ששמו עליה...
{פעם ראשונה שמשתמשים בקרוס לגיטרה באס ומאז הרבה אמנים ואולפנים אימצו את הרעיון ... כולל אותי}