איבוד רגעי של סיגנל

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
yanirarzuoan פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

ממיר של יס 3100S (קטן יציאה סקארט אחת) מחובר מסקארט לסקארט בכבל "מקורי"של יס ל-טרנקורדר של חברת קרמר אלקטרוניקה ולטלוויזיה Samsung LA32R81B מחובר כבל קומפוננט ומה שקורה זה שלעתים נעלמת התמונה לשניה ואז חוזרת זה קורה כמה פעמים עד הפעם הבאה לעיתים נדירות שזה קורה יותר משניה הטלוויזיה מודיעה אל חוסר סיגנל כאשר אני עובר לקומפוזיט התופעה לא מופיע

החלפתי את הכבלים לכבל RG-59 כל המחברים בהלחמה ובצורה מקצועית אך התופעה בעינה קיימת

חיברתי במקביל גם את המקרן מסוג TOSHIBA S35 שבו חוויתי תופע זו עוד כאשר הייתי מחובר דרך מעביר מ סקרט ל-SV ואז גם היתה נעלמת לי התמונה והיו המון הפרעות
בקיצור חיברתי את המקרן במקביל גם בRG59 והתמונה נעלמה במקרן ולא בטלוויזיה כאשר אשתי כבר צעקה עליי שאי אפשר ליראות כך את המשחק של מכבי נגד ברצלונה(בכדור סל) כיביתי את המקרן ואז לאחר זמן מה במהלך אחד הרבעים אבדתי שניות קריטיות ממהלך המשחק מה שלא טוב לחיי הנישואין שלי אז עזרה ותודה

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78880
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #2 

אם זה קרה בשני תצוגות שונות ועם שני סוגי חיבורים אז המכנה המשותף נראה לי הממיר, שווה לנסות להחליף אותו.

yanirarzuoan פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

טוב אז מסכנות מקווה שסופיות[
הגיע טכנאי שי יס הוסיף מגבר לממיר+החלפת כרטיס ממיר לכרטיס לבן בסופו של דבר יש שיפור ניקר אך התופעה עדיין חזרה אך לעיתים רחוקות יותר התקשרתי ל יס הורידו עידכון לממיר ובינתיים הכול תקין

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78880
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #4 

נראה לי שהממיר עצמו לא תקין.

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
נתן תודות: 411 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

נו סיגנל בהמרת סקארט לקומפונט

שליחה #5 

1.ברגע שבחיבור קומפויזיטrca יש תמונה רצופה הממיר של יס תקין.2.החלפת כרטיס והוספת מגבר לא חלבי לא בשרי. אין שום אפשרות להוריד גירסה מרחוק לממיר ספציפי אלה רק מהממיר עצמו.או גרסא חדשה לכל הממירים.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”