קניתי לחבר טלוויזיה 32 לחדר הילדים של MAG והופתעתי לטובה מאיכות הצפיה
לעומת מסכים ממותגים ויקרים בהרבה (היבואן נותן 3 שנות אחריות בבית הלקוח) .
יש לי ניסיון עם מסכי MAG למחשבים (גם LCD וגם CRT ) ואני יודע שהם מיוצרים בסין ואני די מרוצה מהם.
על הטלויזיה מצויין שגם היא מיוצרת בסין והשאלה שלי היא האם כשמצויין MADE IN CHINA מתכוונים רק להרכבה הסופית והחלקים מגיעים ממפעלים במדינות כמו יפן, ד. קוריאה וכו' או שכל הייצור כולל הפיתוח נעשה בסין. ואם כן מדוע אנשים מזלזלים במוצרים סיניים? על פניו לא ראיתי הבדל גדול באיכות בין השארפ היקרה שלי שמיוצרת ביפן והתקלקלה אחרי פחות משנה לבין MAG שעלתה פחות מחצי המחיר שלה. אולי שטיפת המוח בפרסומות ותופעת העדר הישראלית ( "מאזדה לכולם ") גורמים לנו לשלם יותר על מוצרים זהים?
היכן מיוצרים המסכים של MAG?
מאג זה מסך מדבקה, ובקשר לסינים, יש את הייסנס והאייר שנותנים תמורה טובה למחיר, אבל עדיין לדעתי טושיבה,סוני,שארפ, ושאר המותגים איכותיים יותר, אולי לא ברמה שמספיקה הפרש מחיר כזה, אבל מצד שני לא כל יום קונים טלוויזיה, וכשאתה בודק את זה לאורך שנים אז ההפרש זעום.
זה כמו שתקנה מסך מחשב של איזה חברה לא מוכרת, אז יאללה לך נגיד מסך 19 אינץ 800 שקל, אתה יכול להוסיף 400 שקל ולקנות סמסונג, אז תחשוב נגיד שיש לך את המסך 6 שנים, אז יצאת שהמסך עלה לך משהו כמו 66 שקל יותר כל שנה, זה שווה את פערי האיכות? לדעתי כן.
מסך LCD\פלסמה, יישמש אותך בטח ל 10 שנים לפחות , אז נגיד הפרש של 3000 שקל, זה 300 שקל בשנה, גם זה שווה את זה לדעתי...
ועוד במסך 32 אינץ ההפרשים עוד זניחים יותר, נגיד מאג יעלה לך 3500 32 אינץ, בעוד אלף שקל אתה קונה סוני, או טושיבה, אפילו ב 3800 אתה יכול לקנות היטצי A01, שזו טלוויזיה לא רעה בכלל.
דווקא מהזולות אני יושב ש BENQ לא מספיק מוערכת, לדעתי אם היה לה עיצוב קצת יותר נורמלי אז המסך הזה היה ממש להיט, לדעתי מה שיהיה להיט ענק זה ההייסנס, שגם מציגה איכות לא רעה וגם עיצוב נאה, וכמובן מחירים בריצפה.
זה כמו שתקנה מסך מחשב של איזה חברה לא מוכרת, אז יאללה לך נגיד מסך 19 אינץ 800 שקל, אתה יכול להוסיף 400 שקל ולקנות סמסונג, אז תחשוב נגיד שיש לך את המסך 6 שנים, אז יצאת שהמסך עלה לך משהו כמו 66 שקל יותר כל שנה, זה שווה את פערי האיכות? לדעתי כן.
מסך LCD\פלסמה, יישמש אותך בטח ל 10 שנים לפחות , אז נגיד הפרש של 3000 שקל, זה 300 שקל בשנה, גם זה שווה את זה לדעתי...
ועוד במסך 32 אינץ ההפרשים עוד זניחים יותר, נגיד מאג יעלה לך 3500 32 אינץ, בעוד אלף שקל אתה קונה סוני, או טושיבה, אפילו ב 3800 אתה יכול לקנות היטצי A01, שזו טלוויזיה לא רעה בכלל.
דווקא מהזולות אני יושב ש BENQ לא מספיק מוערכת, לדעתי אם היה לה עיצוב קצת יותר נורמלי אז המסך הזה היה ממש להיט, לדעתי מה שיהיה להיט ענק זה ההייסנס, שגם מציגה איכות לא רעה וגם עיצוב נאה, וכמובן מחירים בריצפה.